Eşimle sorunlarim ve ailemin bana bağlılığı

Eşimde dedi gerekirse ben konusuyum dedi. Ben senin tek kalmaya alismani istiyorum yarin öbür gün başka bi yere gitsek zorluk cekersin diyo. Artık bi şekilde orta yolu bulacam

Insallah kimse kırılmadan çıkarsınız isin içinden. Bu mesafe başta koyulunca sorun olmuyorda sonradan olursa biraz alınabilirler. Ama eşiniz haklı. Alışmak zorundayız. Hakkinizda hayırlısı olsun.

Eşimde dedi gerekirse ben konusuyum dedi. Ben senin tek kalmaya alismani istiyorum yarin öbür gün başka bi yere gitsek zorluk cekersin diyo. Artık bi şekilde orta yolu bulacam

Insallah kimse kırılmadan çıkarsınız isin içinden. Bu mesafe başta koyulunca sorun olmuyorda sonradan olursa biraz alınabilirler. Ama eşiniz haklı. Alışmak zorundayız. Hakkinizda hayırlısı olsun.

Niye canım artık evlisin
Senin evin ayrı onların evi ayrı
Benim de eşim vardiyalı

Benim de ailemle evim çok yakın 15dakika...sürekli de çagırırlar ama ben her defasında gidersem kalırsam kendi evime adapte olamam
Bazen laftan anlamıyolar çok ısrar ediyolar ama bi bahane Uyduruyorum
Evimde yalnız kafamı dinliyorum
Film izliyorum işlerimi yapıyorum ohhh

Sana tavsiyem çocuk gibi ailen her çagırdıgında gitme gelcekleri zaman gelsinler ama sen gitmelerini azalt
Alıstırırsan kendi evine yetısemezsin

İnşallah canım çok sağol yorumlarin için

Niye canım artık evlisin
Senin evin ayrı onların evi ayrı
Benim de eşim vardiyalı

Benim de ailemle evim çok yakın 15dakika...sürekli de çagırırlar ama ben her defasında gidersem kalırsam kendi evime adapte olamam
Bazen laftan anlamıyolar çok ısrar ediyolar ama bi bahane Uyduruyorum
Evimde yalnız kafamı dinliyorum
Film izliyorum işlerimi yapıyorum ohhh

Sana tavsiyem çocuk gibi ailen her çagırdıgında gitme gelcekleri zaman gelsinler ama sen gitmelerini azalt
Alıstırırsan kendi evine yetısemezsin
Artık bende öyle yapacam. Gerçekten bazen çok zor oluyo dedigin gibi yetisemiyorum. Bide kardesim uniye gidince çok israr ediyolar iki kardeş olduğumuz için yalniz kalıyoruz gel diyolar ama git gel bende sıkıldım

Back
X