Eşimle sorunlarım

Önceden de böyle miydi? Ne kadardır tanisıyorsunuz?

Görücü usulü mü evlendiniz? Sonradan mi böyle oldu?

Birey olamamış ve hala ailesinin dibinde sorumsuzca yasayan bir adamla evlisiniz , düzelmesi çok zor , sınırlarınızı koruyun , aynı bina çok zorrrrr...

Çocuk falan yoksa hiç düşünme bırak. Bunlar bana çok tanıdık geldi ama onun çocukları vardı. Olmasa çoktan bırakırdı. Dediğim gibi yaşayacağın hayat hayat değil, daha hayat arkadaşın bile yok yanında.

Gercekten, yazik ya. Cok gençsin bu kalas herifleri anlamıyorum bazen dusunuyorum ben erkek olsam karıma gül gibi bakardim yaa
Konuş kavga et biseyler yap ne yaparsan yap olmuyorsa sakin cocuk yapmadan hayatina bak genceciksin inan çekilmiyor. Yillar geçtikçe insanin sevgisi, sabrisi tükeniyor. Biz cIcegiz, bziim sevgiye, ilgiye ihtiyacimiz var..
Daha simdiden hic bisey yapmayan adam susuz birakir seni.
Hayat zor, yolarkadasin destek degilse daha da zor canım benim sakin bebek yapma çözmeden

Neden resmen evli değilsiniz. Madem evli değilsiniz bırak bu adamı neden cekiyorsunuz ki

Zaten kendisi sorunlu tüp bebek yapacağız 1-2 aya araftayım resmen beni çok seviyor değer veriyor ama yazdıklarım da cabası işte

Araftayım resmen iyi biri merhametli beni seviyor değer veriyor ama evde hayatımız bu yönde ilerliyor arada kaldım ya yıpranıyorum

Araftayım resmen iyi biri merhametli beni seviyor değer veriyor ama evde hayatımız bu yönde ilerliyor

Fikirlerinize ihtiyacım var bende seviyorum oda seviyor eminim ama evde düzen yok 0 ne zaman beraber yemek yedik hatırlamıyorum bana gelince hep yorgun ama dışarıda fıldır fıldır

Ayyyy eminim kahvehaneside vardır bunun gidiyodur hep
Yazık günah gençliğine , evde dur diye evlenmiş sanırım seninle

Çocuk olursa düzelirmiş
Canım bak, böyle ikiniz özgür, rahat basbasayken bile ilgisizse, çocuk olduğunda beter olur.
Cocukla evlilik cok değişiyor, çoğu erkek kadın kadar sabırlı ve sevgili olmuyor.
Cocuk konusunda sana bakamıyosun muamelesi yapicak, cunku ailesiyle aynı apt.dasiniz ve kvalden buyuk ihtimalle bir sürü laf soyleyecek esine. (Bu sana özgü bir sey degil cogu kvalde böyledir ama esin simdiden hic biseyle ilgilenmiyor ve onlara atiyorsa cocuktan sonra iyice ailesi evin ortasına oturucak) annesi tecrübeli olduğu için ona güvenicek ve bakımıyla onun ilgilenmesini, sorunun olduğunda iki başınıza cozmektense ailesine atıcak.
Hic bi işi yokken seni en fazla sevmesi gerekirken 2 saat birlikteyiz diyorsun çocuk bunu nasil cozucek???
Çocuktan sonra duzelir lafi koca bi YALAN. Sakin kanma güzelim. Sakinn
bu meseleyi onunla konuştun mu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…