Merhaba arkadaslar 26 yasinda 4.5 yillik evli 1 cocuk annesiyim ve ikinciye hamileyim...
esim zamaninin cogunu pc basinda geciriyor oyun oynuyor ve facede arkadaslariyla gorusuyor. Sunu oncelikle belirtmeliyim ki aldatmadigindan eminim aksam isten gelir yemek ve 2 bardak cayin ardindan hemen pc basina cok konustum cok kavgs ettik bu konuda ama o gün düzelir gibi oluyo ertesi gün ayni ne yapacagimi bilmiyorum ve cok sık arkadaslariyla gorusuyor iş seyahatine cikiyor ayin 15 gunu evde 15 günü ayri geciriyoruz. Daha bu sabah gitti ama dun yine arkadaslarinin yanina uğradı bu hafta tam 3 defa görüştü arkadaslariyla hayir olmaz dedim karsi ciktim gel beraber gidelim dedi hayir dedim yine beni dinlemedi ve gitti ustelik sozundede durmuyor 1 saate donerim diyosa mutlaka 3 saat duruyor soyluyorum ya sohbete daldim gibi bahaneler uyduruyo sorunum beni aldatmasi falan degil beni takmamasi sevdigini biliyorum ilgileniyorda bizimle ama bunun cok sık olması beni artik cok rahatsiz etmeye başladı. Dun aksam gitti eve gelince kapiyi acmam dedim cikti gitti 2 saat sonra geldi kaynanam bende olmasaydi inanin acmazdim anlamasin diye bişey de yapamadim hic konusmadim yuzune dahi bakmadim bide ustune pc de oyun oynadi hic bisey demedim inanin desemde fayda etmiyo cantasini hazirladim ve yataga girdim oda sabah ta ne kahvalti hszirladim nede yolcu ettim beni uyandiriyo ben gidiyorum diye bende dondum uyudum. arkadaslar lutfee bana bi akil verin ne yapacagimi bilmiyorum artik cok sikildim bunaldim artik hic huzurum kalmadi artik...
Bence facebook ve netti evinden kaldırmalısın . Madem bu denlı sorun yapıyor bırlıkte yapıcak seyler uretın ayrıca somurtmak eşinze karşı yapmış oldgnz hatta daha cok dışarıya ıtersenz boyle aksıne daha guler yuzlu olun bırlkte zaman gecırcek eglencelı seyler bulun onunla brlkte arkdşlrnla buluşmaya hayır deglde olur kocacımm dıyın opun ve gıdın neşelı sekılde hazırlanın ztn bı sure sonra kalkarsnz ve hadı smdı sınemaya gıdlm ydaa el elle yuruyelım dıyın.. bence işe yarıycaktır
Canim aldatma yok diyorsan eminim kendide cok hosnut degildir bu durumdan ama internet bir bagimlilik.
arkadaslarinin yanina gitmesi de evde sikildgni gosteriyo.
Yani ya internet ya disari diyor adam.
ustelik 15 gun zaten cocuguna mi yetecek sana mi.
Durumdan rahatszligini kizmadan ofkelenmeden sakince dile getir.o yokken zarencok sikildgini anlat.
Sik sik cocugunun onunla zaman gecirmesi gerektiginden baba ilgisinin ne kadar onemli oldgundan bahset.
cocugunuz icin 15 gunun zaten yetersiz oldugunu, onu ozlediginizi ve birlikte zaman gecirmek istediginizi tatli bir sekilde dile getir.
Ve evi eglenceli hale getir.
adam pc oyunlarini cok seviyorsa bi konsol felan alip ucunuz oynayabilirsiniz :)
Merhaba arkadaslar 26 yasinda 4.5 yillik evli 1 cocuk annesiyim ve ikinciye hamileyim...
esim zamaninin cogunu pc basinda geciriyor oyun oynuyor ve facede arkadaslariyla gorusuyor. Sunu oncelikle belirtmeliyim ki aldatmadigindan eminim aksam isten gelir yemek ve 2 bardak cayin ardindan hemen pc basina cok konustum cok kavgs ettik bu konuda ama o gün düzelir gibi oluyo ertesi gün ayni ne yapacagimi bilmiyorum ve cok sık arkadaslariyla gorusuyor iş seyahatine cikiyor ayin 15 gunu evde 15 günü ayri geciriyoruz. Daha bu sabah gitti ama dun yine arkadaslarinin yanina uğradı bu hafta tam 3 defa görüştü arkadaslariyla hayir olmaz dedim karsi ciktim gel beraber gidelim dedi hayir dedim yine beni dinlemedi ve gitti ustelik sozundede durmuyor 1 saate donerim diyosa mutlaka 3 saat duruyor soyluyorum ya sohbete daldim gibi bahaneler uyduruyo sorunum beni aldatmasi falan degil beni takmamasi sevdigini biliyorum ilgileniyorda bizimle ama bunun cok sık olması beni artik cok rahatsiz etmeye başladı. Dun aksam gitti eve gelince kapiyi acmam dedim cikti gitti 2 saat sonra geldi kaynanam bende olmasaydi inanin acmazdim anlamasin diye bişey de yapamadim hic konusmadim yuzune dahi bakmadim bide ustune pc de oyun oynadi hic bisey demedim inanin desemde fayda etmiyo cantasini hazirladim ve yataga girdim oda sabah ta ne kahvalti hszirladim nede yolcu ettim beni uyandiriyo ben gidiyorum diye bende dondum uyudum. arkadaslar lutfee bana bi akil verin ne yapacagimi bilmiyorum artik cok sikildim bunaldim artik hic huzurum kalmadi artik...
ben itiraz ettigim halde iş dolayısıyla degil keyfi olarak seyahat programı yapacak, o aksam da dısarıda gezecek, eve gelince hicbir sey olmamıs gibi davranacak, bir de ustune pc basına gececek, ben de cantasını hazırlayacagım... yok oyle sey. hatanız belki buradadır... baska seylere de buna benzer bicimde goz yumuyor olabilirsiniz.
annesi de bunu gorup birsey demiyor o da keyfine mi bakıyor? konuyu kv ye donusturmek istemiyorum ama ogluna bu kadar tavizi gecmiste de annesi vermistir, yaptıgı tamamen şımarıklık ve sorumluluk almıyor. sadece eş degil artık o bir baba, kendine gelsin.
kavga cıkmasın diye alttan almayı bırakıp, surat asarak imalarda bulunarak akıllanacagını dusunmeyin, adam akıllı konusun...
Ben neti evden kaldırmak gibi katı düşüncelere katılmıyorum.
Bende bilgisayar ve konsol oyunları oynayan bir kadınım ve oyun oynarken çok zevk alıyorum. Erkek arkadaşım da benim gibi oyuncu bir insandır, yeri gelince beraber oynarız. Eşiniz eğer online oyun oynuyorsa (WoW gibi MMORPG ya da LoL, DOTA2 gibi MOBA, ya da BF, COD, CS gibi FPS) siz de o oyunu öğrenmeye çalışın. Yukarıda bahsettiğim oyunları ortalam olarak 1000-1500 lira arası bir laptoptan rahatça oynayabilirsiniz. (Evde tek bilgisayar varsa eşinzle beraber oynayabilesiniz diye.)
Eğer eşiniz online değil de ofline oyunları tercih ediyorsa yine ortalama bir bilgisayar veya bir konsol edinerek co-op u olan oyunları tercih edebilirsiniz.
Video oyunları eğlenceli şeyler, herkesin günün stresini atmak için kendine has yolları vardır ve benim (sanırım eşinizin de) tercihim bu. Umarım eşinizle daha kaliteli zaman paylaşmanıza yardımcı olur.
Benim eşim de pc de çok takılır, oyun da oynar, arkadaşlarıyla görüşür. Ama tüm bunları beraberken yaparız :44: Hatta en zevk aldığımız zamanlarımız beraber oyun oynamaktır diyebilriiz.. Dışarı çıkacaksak da hep birlikteyizdir.. Zaman zaman çok nadiren yalnız görüşür.. Çünkü biz bir çiftiz eşimin arkadaşları da bunu bilerek gelirler yanımıza, gelmek istemedikleri zamanlardaysa kocamla ben başbaşa takılırız :) Ama ben yanında olduğum için rahatsızlık duymaz hiç. Beni de ihmal etmez..
Siz de eşinizle bunları beraber yapabilirsiniz.. Etrafınızda evli çiftler yok mu onları davet edin evinize madem ortamlara katılmak istiyor beraberce yapın bunları.. Onun dışında bilgisayarda vakit geçirmesine izin verin bence.. Sizden gizli saklı birşeyler yapmadığı sürece bir sıkıntı yok diye düşünüyorum bilgisayarda takılmasında.. Onun özel alanları olmasına da izin verin, ama beraber yapabileceğiniz şeylerde de onun yanında olmayı teklif edin :) Umarım hayatınız düzene girer :)
Bizimde beraber gorustugumuz zamanlar oluyo fakat tek erkeklerin bulustugu zamanlar cok ben orada gidip ne yapayim tek basima o kadar erlegin icinde aslinda kendiside gel falan diyo ama bide hamileyim butun gun ev cocuk yemek falan derken zaten yoruluyorum esimle evde zaman gecirmek istiyoken pat bi tlf adam arkadaslar caddedeku cafedeler bende gidiyim hayatim bi cay icer donerim diyo gidis o gidis 3 saatten asagi adam yok o kadar soylendim ama bisi de degismiyo. Bide cnm bilgisayarda vakit gecirmesine izin vermiyo degilim tsbikide ama biraz azaltmasini istiyorum ve arkadaslariyla cok sik olmamak sartiyla gorus diyorum ama beni takmiyo adam...
kılçık sokmak asla istemem ama çok emin olan insanlar dahi yanılabiliyor. Bu kadar rahat bir hayat süremez evli bir insan. Kendi zevk alıyor diye senin tercihlerini hiçe sayamaz. Aldatma konusundan %100 emin misin?
aldatma konusunda nasıl bu kadar eminsin ?her gün evine saatinde gelen adamlar bile aldatıyor çıkıyor ortaya ..
bu adam iş seyahtlerinde sürekli ...
sürekli net başında
bilmiyorum seni üzmek istemem ama bana pek bir şüpheli geldi .
Cnm bi alttaki msj mi okursan anlarsin neden bu kadar emin oldugumu. Bunun uzerinede yapabiliyorsa helal olsun ona derim heralde int gecmisini bile silmez o kadar seytanca dusunebilecek bi insan degil o konuda esimi iyi tanidigima eminim.
tamam belki başka facebbok u var . farklı adreslerde kullanıyor . oo erkekler bu konuda kendini aşmış ...
o kadar şeytanca düşünülüyor ki işe gelince ..
insanlar 30 uıllık eşini bile tanıyamıyor yeri geldiğinde . zamanla değişebiliyor herşey . sen yinede emin olma ..
benden sana tavsiye .
Tavsıyelerin için tşk ederm cnm ama ben o konuda eşime güveniyorum.
Göz yummak degilde biseyleri hafife alarak cozmeye kalkistigim icin bu hale geldik galiba. Cantasini hazirlamayip ta ne yapabilirdim cnm oyle utusuz esyalarlada gonderemezdim bu benim vicdanima sigmaz. Kv sucu yok kadin in hicbirseyden haberi yok ben belli etmedim onunla sohbet ettim sonrada kalkti zaten. Alttan almadim ki hic bisekilde konusmadim sabah yolculamadim bile kavga da ettik cok ama bisey degismedi benim bu konuda biraz daha siki davranmam ve dediğiniz gibi konusmam gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?