güven o zaman .. sorun ne anlamadım madem sadık gözü senden başkasını görmüyor nette işi ne oyun bağımlısı .. sürekli seyahatte . neyse güvenmeye devam et umarım bir gün yanılmazsın ..
klasik türk kadınısn sanırım ... benim kocam yapmaz ...
madem ki sizi hamile halinizle yalnız bırakıyor onun vicdanına bu sıgıyor, bırakın gitsin ütüsüz esyalarla.
siz onun annesi degilsiniz ki ergen gibi asiliklerine veya dusuncesizliklerine ragmen tolere edesiniz...
kışkırtmak istemem ama yalnız bırakması bir yana, bir de onun keyfi icin gece hamile hamile dinlenmek uyumak yerine esya hazırlıyorsunuz o pc basında eglence derdinde paşam, cocuk gibi davranıyor ve cok bencilce, ayıp... cok sımartmayın.
benim annem olsa gelini yalnız bırakıyor diye abimi koseye ceker konusurdu, biraz evinle eşinle ilgilen ben bile farkındayım kadın alttan alıyor sorun cıkarmıyor sen umursamıyorsun ayıp oglum derdi.
kv yi o yuzden suclamak istemiyorum ama gormemeyi tercih ediyor herkes, demek istedigim buydu.
umarım konusmanız ise yarar. ama kıyamadım vicdan yaptım dediginiz surece onun dusuncesizlikleri bencilligi cocuklugu devam eder...
Sen benim konumu iyi okumadim sanirim sorunum esimin beni aldatmasi degil zaten her int olan adam esinimi aldatiyor nasil boyle kesin bir dille konusabiliyorsunuz online oynadigi oyun yok zaten hep pc ye yuklu oyunlar. Online oldugu durumlar ise facedeki grup arkadaslariyla sohbet etmesi sadece fazla zaman ayirdigi ve ben kizdigimda ise beni takmamasi benim sorunum umarim simdi iyi anlamissindir.
ben kesin aldatmıştır demedim yanlış anladın . okadar güvenme dedim sende güveniyorum siz karışmayın gibi birşey dedin . madem o zaman sorun ne anlamadım ki ben ... sana ilgisiz biriymiş kendin söyledin . oyun bağımlısı olmasıysa sorun sadece söylede oynamasın o zaman oyunları .. insan bir oyun için hamile karsını üzer mi . madem bu kadar sıkıntı yaptın oynamasın o zaman sende rahatla ..
Ama oyle cumleler yazdin ki direk oyle anladim ben Estağfurullah karismayin demek istemedim o zaman sizlerin fikirlerini niye almak istiyim. Ewt iste sorunumdan biri oyun biride arkadaslariyla facede cok gorusmesi disari cikmasi ve ben konustugumda ise beni takmamasi kokten çözüm için sizlerin yardiminiza ihtiyac duyuyorum. Yoksa aldattigindan şüphem yok herseyi ortada bi adam zaten cevresinde de cok sevilen ve guvenilen bi insan ama ne olduysa su grup acildiktan sonra ve pc eve girdikten sonra oldu abartti bazi seyleri ona kafam takiliyo.
Cnm ewt belki haklisin ama ben yapamam oyle biseyi. Bugune kadar esimi kahvaltisiz ve yolculamadan is seyahatine yollamadim zaten bu onun dusunmesi icin buyuk bir sebep o anladi aslinda ama ben bunu kokten nasil cozucem onun derdindeyim. Bugune kadar hep buyutmeden cozmeyi denedim ama dedigin gibi aslinda ailesine de yansitsam cok daha iyi olucak. Kv benim yanimda soyluyo aslinda ama ben buyutmeyip onlara yansimasin diye onun yaninda ses etmedigimden konusulmadi.
ben her zaman hayatta bir yanılma payı bırak diyorum sadece sana değil kendimede herkese . ama tabi bu demek değil paraonayaklık boyutuna gelelim .valla bilemedim ki canım oynama de üzüldüğünü söyle belli et belki vezgeçer ..
vala eşin senin gibi bi kadınla evlendiği için çok şanslı
sabırlı bi insanmışsın
sabır bile bi yerekadar çünkü
Merhaba arkadaslar 26 yasinda 4.5 yillik evli 1 cocuk annesiyim ve ikinciye hamileyim...
esim zamaninin cogunu pc basinda geciriyor oyun oynuyor ve facede arkadaslariyla gorusuyor. Sunu oncelikle belirtmeliyim ki aldatmadigindan eminim aksam isten gelir yemek ve 2 bardak cayin ardindan hemen pc basina cok konustum cok kavgs ettik bu konuda ama o gün düzelir gibi oluyo ertesi gün ayni ne yapacagimi bilmiyorum ve cok sık arkadaslariyla gorusuyor iş seyahatine cikiyor ayin 15 gunu evde 15 günü ayri geciriyoruz. Daha bu sabah gitti ama dun yine arkadaslarinin yanina uğradı bu hafta tam 3 defa görüştü arkadaslariyla hayir olmaz dedim karsi ciktim gel beraber gidelim dedi hayir dedim yine beni dinlemedi ve gitti ustelik sozundede durmuyor 1 saate donerim diyosa mutlaka 3 saat duruyor soyluyorum ya sohbete daldim gibi bahaneler uyduruyo sorunum beni aldatmasi falan degil beni takmamasi sevdigini biliyorum ilgileniyorda bizimle ama bunun cok sık olması beni artik cok rahatsiz etmeye başladı. Dun aksam gitti eve gelince kapiyi acmam dedim cikti gitti 2 saat sonra geldi kaynanam bende olmasaydi inanin acmazdim anlamasin diye bişey de yapamadim hic konusmadim yuzune dahi bakmadim bide ustune pc de oyun oynadi hic bisey demedim inanin desemde fayda etmiyo cantasini hazirladim ve yataga girdim oda sabah ta ne kahvalti hszirladim nede yolcu ettim beni uyandiriyo ben gidiyorum diye bende dondum uyudum. arkadaslar lutfee bana bi akil verin ne yapacagimi bilmiyorum artik cok sikildim bunaldim artik hic huzurum kalmadi artik...
Allah cocuklarinizi anali babali buyutsun.
Sunu anladim yazdiklarinizdan sanirim kavgalar baya gurultulu oluyor. Bence oncelikle esinize sakince ve kararlilikla (aglamadan) uzuldugunuzu, onu ozlediginiz,beraber zaman gecirmek istediginizi soyleyin(."zaten zor gunler geciriyorum.bana destek olmani bekliyorum." )Ama sakin olun bagirmayin. Yoksa bu onu sinirlendirir yine bagris cagris......
Ayrica siz program yapabilirsiniz. Sinema ayarlayin tiyatro sergi....Yani beraber olabilecek zamani SIZ yaratin. Yemege cikin. Ve mumkunse bilgisayari kaldirin. Esiniz hayir derse ondan gizli bozun derim. Bilgisayar olmassa illa sizle zaman gecirecek.cunku anlasilan sizi seviyor ama bilgisayar oyunlari hosuna gidiyor.
Insallah hep mutlu olursunuz.
Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?