- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- Konu Sahibi lugluglulu
-
Herkese teşekkür ederim,mühendisim.
Zaten aramız iyi değildi, bazen ilgili bazen ilgisiz davranıyordu. Düşünün pazar akşamı gelip özür diliyor haklısın bağırmıcam diyor ertesi sabah yine aynı hatayı yapıyor. İş bulup boşanmayı düşünüyordum son 1 aydır artık bu düşüncem iyice ciddileşti.
Ben böyle pişkinlik görmedim, biraz evvel geldi. Kapıyı açtım konuşmadım, çok yorgunum dedi gitti salona yattı. Ben kimle konuşuyor muşum telefonda hala bunu soruyor, cevap vermedim.
Haklısın mirka hem ekonomik hemde manevi anlamda kendimi hazırlamam gerekli. Ama iş bulunca ondan nasıl boşanacağımı ilk adımı nasıl atmam gerektiğini bilmiyorum, eve gelince eve mi almıcam oturup yüz yüze konuşacak mıyım yoksa hiç bi şey belli etmeden avukata mı gitmeliyim? Bir de onunla hala aynı evdeyken güçlü olduğumu ona nasıl gösterebilirim? Büyük olasılıkla o benim ondan asla ayrılamıyacağımı, konuşmasam bile bi kaç içinde yumuşayıp eski halime döneceğimi sanıyordur. Çünkü hep böyle oldu ama artık yumuşamak yok. Bıktım çünkü ben bile bu kadar dayanabilirim.
Bahar güvenden ziyade bi sorun yokmuşta herşey normalmiş gibi davranmaya çalışıyor.
Haklısın mirka hem ekonomik hemde manevi anlamda kendimi hazırlamam gerekli. Ama iş bulunca ondan nasıl boşanacağımı ilk adımı nasıl atmam gerektiğini bilmiyorum, eve gelince eve mi almıcam oturup yüz yüze konuşacak mıyım yoksa hiç bi şey belli etmeden avukata mı gitmeliyim? Bir de onunla hala aynı evdeyken güçlü olduğumu ona nasıl gösterebilirim? Büyük olasılıkla o benim ondan asla ayrılamıyacağımı, konuşmasam bile bi kaç içinde yumuşayıp eski halime döneceğimi sanıyordur. Çünkü hep böyle oldu ama artık yumuşamak yok. Bıktım çünkü ben bile bu kadar dayanabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?