Eşimle sorunlarımızı çözmek için ne yapmam gerekiyor?

Sayfanın yukarısında sağda isminin de bulunduğu bir kutucuk var, Hoş Geldiniz .... diye başlayan orada özel mesaj yazısının üstüne basın sayfa açılır, ordan bulursunuz. Ama sanırım mesaj sayınız 50 yi aşmadığı için ordan cevap yazamazsınız ama buradan yazabilirsiniz.

Labellevie sana özel msj yazdım ancak benim gönderme hakkım yokmuş, 50 olunca gönderebilirmişim. Çok teşekkür ederim, dediklerin çok doğru. Sevgiler.

Rica ederim canım eşinle birbirinize daha anlayışlı olun, hemen boşanmayı düşünmeyin. Umarım herşey yoluna girer.

Ben hep sabır ettim, tatlı dille söyledim dedim ya doğulu. Bağırmaya hiç gelmez hemen agresifleşir. Şimdiye kadar hep düzelsin, düzelecek diye bekledim, dua ettim, çabaladım, kendimden ödün verdim. Ama benimde bir dayanma noktam var bu saatten sonra onun yanına gidip konuşamam anlatamam görmesi gerekli. Ya da biter. Ben daha ne yapayım siz söyleyin? Hep affettim.Yoksa istemez miyim mutlu bir yuvamın olmasını, düzelmesini kendini kontrol etmesini, özür dilemesini?İsterim ama özür dilese de şu durumda affedemem. Çok teşekkür ederim iyi niyetleriniz nazik yorumlarınız için.

ben maalesef şiddet uygulayan bir insanın aradan 20 sene de geçse bir gün tekrar şiddet uyguladığını yakın çevremden gördüğüm için buna inanıyorum. boşanma konusunda kararlı olabilecek şartlarınızı düzeltebilecek misiniz bilmiyorum ama hamile kalmamak için dikkatli olun. çok okuduk daha önceleri de; çiftler sorunlu birbirinden uzak olduğu dönemde korunmayı bırakıp sonra bir anlık duygusallıkla ilişki yaşadıklarında korunmadan tabii hamile kalıp sonra da o çocuk için bitirecekleri evliliği sürdürmeye çalışıyorlar bazen.

daha önce ilaç kullanıyormuş, iş yerinde bir bayanın yeğeni de sizinle aynı durumu yaşamıştı, hep melek gibi dedikleri çocuk sonra ilaçları bırakınca hayatı zindan etmişti kıza.

bir de iş hayatına hangi şehirde başlamak istediğinizi de iyi düşünün. ailenizin yanına gidip orada iş hayatına atılma durumunuz var mı? bunu düşünmeseniz de, bir arkadaşın dediği gibi sakın evde yalnızken bu durumu açmayın. bilemezsiniz tepkisini. ayrılmayı düşünüyor gibi görünse de sizden böyle bir karar geldiğinde o anki şokla allah korusun neler yapabilir düşünsenize. adım adım ilerleyin. ama önce iş hayatına dönmek için enerjinizi kullanın.

Bebek asla düşünmedim, güzel bir evlilik hayatım olsaydı tabiki çok isterdim. Ancak bebek olması için çiftlerin birlikte olması gerekiyor. Benim eşimin o sorunu da var.Dediğiniz gibi ilk adımım iş bulmak. Ailemi çok seviyorum ancak geri dönmek orda yaşamak istemiyorum. Verilecek tepkileri biliyorum.

benim eşimde çok sinirli. sinir geldiğnde kontrol edemiyor çok kırıcı konuşuyor.sonradan özür diliyor ama kırılan kırılmış bır kere..ben insanların sinirliyken söylediği sözleri içinden geçen gerçek duyguları diye düşünürüm. idare et gözüm bişey görmüyor diyor..çok pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor diyor..bence bu konuda yardım almaları en doğrusu ama gitmiyorlar işte.
Allah ım sabır versın hepimize. inş düzelir eşinle aranız.

Kardelen teşekkür ederim, bu arada biz ilk tanıştığımızda eşim bana hep kardelen derdi.. Sinirli erkeklerin kahrını hep eşleri çekiyor. Ne yazık.Allah sana da yardım etsin. Sevgiler.

canım evliliignde olumlu olaydan çok olumsuzluklar var.öyleyse napıcam ne edecem deyip kendini yıpratma.hayat okadar kısaki bazen keşke olmasaydı yapmasaydım dedigimiz şeyler olabiliyor.senin yapacgın kendini toplaman güçlü olman ve ayaklrının üzerinde durabilmen bunu başarırsan zorlukların üstesinden gelirsin unutma.ve herkezdende çok bişey bekleme hayat şartları eskisi gibi degil.insanlar degişik degişik sen kendini topla sanba bişey olsa kimsenin umrunda olmaz belkide annen baban dışında.oyüzden güçlü ol saglıklı sıhhatli insansın kendine göre iş bulup hayatına yön verenbilirsin böle bir insanla ömrün boyu mutsuz yaşıcana.kendi emeginle çalışarak mutlu olarak yaşa canım...

Bahar çok sağol dediklerin var ya o kadar doğru ki, tek çarem var kendimi toplayıp bir işe girmek. Hayatımı acı çekerek geçirmek istemiyorum. Çevremden çok duydum sana bişey olsa sadece annenle baban üzülür herkes devam eder yaşantısına diye. Artık o kadar çok şey yaşadım ki görüyorum biliyorum eşimin çok ciddi sorunları var ve düzelmeyecek benim dememle. Kendisi de istemiyor düzelmek. Herkese iyi, sevgi dolu ama bana ....

canım yardımcı olabildiysem çok mutlu olurum.yaşın çok genç sanırım.önünde uzun yıllar var.şu dünyaya bikere geliyoruz sen Allah a sığın duanı et.gün dogmadan neler doğar sana özelden msj atıcam msnmi eklersin oldumu görüşürüz yine:1hug:

Bazen insan bilir ne yapması gerektiğini bilir de bi türlü anlatamaz kendine söz geçiremez kendi kendisi ile savaşır durur. Bi tarafı derki o kadar acı çektin bırak gitsin daha gençsin bir mesleğin var işini bul yeni bir hayat kur kendine mutlu olmaya hakkın var; diğer tarafın derki aman kimse üzülmesin, ben yeterince üzülüyorum ama kimse duymuyor nasılsa büyükler hastalanmasın benim yüzümden kimsenin sebebi olmayayım sanki bundan sonra karşına çıkacaklar çokmu iyi olacak, onlardada ya içki ya kadın ya kumar sorunu olanlar olacak diyor çek işte diyor. İşte böyle savaştım ben aylarca bi affetim bi nefret ettim, bi kucakladım bi ittim. Ama neyseki sizler varsınız sizler içimdeki hangi sesin doğru söyledğini bana gösterdiniz. Okuyan yorum yapan herkese teşekkür ederim..Ne diyeyeim Tüm acı çeken kadınlar biran önce mutlu olsunlar sonuçta hepimiz hangi yaşta olursak olalım birer çiçeğiz...

ya size neden böyle acaba konuştunuz mu hiç? ben sorarım neden bana kötü davranıyorsun istemiyorsan açıkça söyle derim bazen. sordunuz mu hiç?

Evet sordum canım hem de çok kere. Uzun uzun konuştuk bir çok akşam. Dışarda bir maske takıyor ve sabrediyormuş. Aslında çok sinirli olduğu için dışarda çok suskun duruyormuş. Eşim beni seviyor kendince ama öfkesine sinirine hakim olamıyor. Çok kez affettim çok yalvardı. Doğru benim gibi genç güzel onun dertlerini çeken bir safı-çevremde herkes saf der bana- kaybetmemek için çok yalvardı. Ancak gördük ki hepsi boş çünkü dayak atmıyor bu seferde bağırıyor. Benim üzerimde hakimiyet kurmaya çalışıyor.Tek çaresi benim açımdan boşanmak. Ayrıca bir işe girdiğimde ve kendimi toparladığımda boşanacağımı onu bu hali ile çekmeyeceğimi biliyor. Çevremde herkes çok sever beni, kalbinin iyiliğin yüzüne vurmuş derler ama çirkin şansım olsaydı keşke...boşandıktan sonra kendi başına neler gelecek onu da çok iyi biliyor, onu bu haliyle kimsenin kabul etmeyeceğini biliyor. Bir kere demişti ki eğer boşanırsak bir daha hayatıma kadın almıcam, sanki herkes ona koşuyorrr..

Canim yaa sesiz susan taraf hep ezilir karsindaki adam bundan rahatsizlik duycak biri degil yapmis etmis bisey yokmus gibi davraniyo bide üste cikmaya calisiyo kendi kendini yiyip bitirme önce kendini düsün aciz degilsin ne güzel meslegin var dik dur üzüldügünü bile belli etme böyle tipler ondan bile kendine pay cikarir.Ama tavrini koy anlasin karsisinda güclü birini görürse bunlari tekrarlayamaz ailenle ilgili durumu biliyor nasilsa yalniz ezerim diye düsünüyor ona bu zevki tattirma dilerim hersey yoluna girer ...

Baharcım seni ekledim msn e özel msj yollayamadım 50 olmadığı için. Tekrar teşekkür ederim. Laylay tespitin çok yerinde üzüldüğümü göstermiyorum yoksa mutlu oluyor daha da ilgisiz kaba oluyor. Tüm yorumlar aynı yönde tek çarem bir iş bulup yeni bir hayat başlamak.Gerçekten çok çektim panik atak hastası oldum sinirlenince ellerim titriyor daha yaşım kaç. Mutlu olmak istiyorum.Tüm yaşadıklarıma bakıp ardımda bırakmak huzurlu bir şekilde uyumak güne mutlu uyanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…