- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi lugluglulu
-
Zehracım merhaba teşekküre derim öncelikle, bu saate kadar bakamadım hastanede kontrolüm vardı oradaydım. Eşim sabahın köründe kalkmış kapıları çarpıyordu ben de uyandım kızdım ne kadar saygısızsın ya uyuyorum görmüyor musun dedim, ne yapim uyuyosan dedi çekti gitti işine. Bir saat sonra zil çaldı geldi kapıda diyor ki hastaneye kaçta gideceksin bende geleyim, senin gelmeni istemiyorum dedim. Bana sarılmaya çalıştı kusura bakma işler çok stresli zaten sen de bana bişey söyleyince dayanamıyorum dedi. Hiç oralı olmadım ben senin sinir topun değilim, seni kim sinirlendiriyorsa git ona sor hesabını bu saatten sonra senin ne dayanağını ne bağırmanı çekemem bunu aklına iyice sok adam gibi davranacaksan davran dedim. Haklı olduğumu iddia etmiyorum zaten dedi gitti.
Çok teşekkür ederim yorumunuz. Ben de aşağılık kompleksi konusunda katılıyorum size, evlendiğimizden beri bir çok kez ben sana yetmiyorum beni beğenmiyorsun (cinsellik anlamında) cümlelerini duydum hem de ben onu her konuda desteklerken. Dediğiniz çok doğru çalışınca başımı kaşımaya vaktim kalmayacak benim iş alanımda çok yoğun bir tempo ile çalışmak gerekiyor. Fakat benim iş saham daha çok İstanbul ve İzmit' te. Ankara da iş bulmam biraz zaman alabilir. Haziran ayında bir uzmana gittik, bize bir takım testler yapıldı. Eşimde güdü bozukluğu-öfke kontrolü problemi çıktı. Daha başka şeyler de çıkmış ancak dr. açıklamadı. Ancak eşim bir sonraki aşama olan tedaviye geçiş sürecini kabul etmedi..Bana da sen benim üzerime gelmezsen seni üzmem dedi. Tedavi olmadan düzelmeyeceğini biliyorum.
Bundan sonra geri adam adım atacak durumum yok, iş başvuruları yapıyorum internetten umarım bir sonuc alırım. Eğer kendisi bişeyleri değiştirmek istiyorsa kendi uğraşsın. Güzel dilekleriniz için herkese teşekkür e derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?