- 7 Şubat 2021
- 100
- 36
- 28
- 29
- Konu Sahibi Kirmizi1710
Merhaba sanırım bu konuda fazlaca akıla hatta öğüte ihtiyacım var.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verilmeyen evlatta dediğiniz gibi bir hayr vardır tabiki bizde öyle düşünüyoruz ve asla isyan edip evimizde huzursuzluk yaratmadık aşırı derece mutlu bir çiftiz birbirimize karşı hakaretimiz ya da laf sürtüşmemiz bile olmaz normalde bu arada eşim askeri personel bu yüzden kuytu köşe bir yerde yaşıyoruz hastane ya da terapi alabileceğim bir psikiyatrist yok maalesef ama ikimizin de bir türlü kıramadığı inadı var evde hiç tartışma olmadığı için olan en ufak bir sorun kavgaya dönüşüyor ve bu da haliyle çok yıpratıyorIletişim kuramamak da bosanma sebebidir. Küfür bir şiddettir. Ayrica verilmeyen evlatta da bir hayır vardir. Bunu görmek gerek. Esiniz cift terapisine karsi cikmazsa deneyin. Yok mok derse boşanmaktan baska çözüm yok.
Valla ne rahat yazdin boşanma sebebidir,verilmeyen evlatta hayir vardir. Bende çok iyimser biri degilimdir ama bu yorumunuz çok yangıni körükler gibi geldiIletişim kuramamak da bosanma sebebidir. Küfür bir şiddettir. Ayrica verilmeyen evlatta da bir hayır vardir. Bunu görmek gerek. Esiniz cift terapisine karsi cikmazsa deneyin. Yok mok derse boşanmaktan baska çözüm yok.
Küfür yedigimiz kocayla ayni yatağa girmeye devam mi edelim? Terapi imkani da yokmus. Kadin kendini durdurmak istiyor. Kocasinda bir ışık da görmüyor belli ki. Gençliğini heba mi etsin?Valla ne rahat yazdin boşanma sebebidir,verilmeyen evlatta hayir vardir. Bende çok iyimser biri degilimdir ama bu yorumunuz çok yangıni körükler gibi geldi
Haklısınız aslında evet gerçekten bu güne kadar asla böyle sorunlar olmadı ama dediğim gibi normal insanlar da olan tartışmalar bile olmadı ben onu o beni mutlu etmek için çabalarız hep bu gün böyle olması küfür etmesi üstüne bir de özür dilememesi beni çok yıprattı tabiki bazen biz kadınlar da ağzımızdan çıkanı bilmiyoruz ama yine de hatamızdan çabuk dönüp gönül alıyoruz şimdi eşim böyle olunca benim söylediklerim içinde özür dilemek içimden gelmiyor işinde sıkıntı yaşadı tayinde sıkıntı yaşadı ama her ne olursa olsun buna sebep ben değildim bana küfür etmesi üstüne boşanalım demesi onurumu fazla kırdıSakin ol derim..ailenin uzakta olması bazen avantajdir.Burada ailesi yakin oldugu icin sırf bir sürü sorun yaşayan insan var,2 kişilik sorunlar 2 kişiden fazla sorunlara göre daha cabuk ve kolay çözülur demek oluyor bu.2 kişinin gönlünü yapmak daha kolay.Olayin iyi tarafindan bak sorunun neyden kaynaklandigini biliyorsun iletişim.bazen istemeden ağızdan bazi seyler cikar sözel siddeti sadece erkekler yapmaz,ama biz kadinlar daha anaç ve affediciyiz,içinde sevgi saygi varsa sorunun çözümüne odaklan.konuşmak anlamak anlaşılmak ihtiyaciniz bu.
Ben ilk kez küfür duyduğum için bu kadar yıprandım ve mutsuzum mutlu ilişkim vardı evet ama şu an yaşadığım sorun için buradayım daha öncesinde evimizde basit bir salak kelimesi dahi geçmemiştir ses yükselmesi trip surat asmak falan asla yoktur sadece tartışamıyoruzSize küfür etmis, bu iliskinin neresi mutlu bir iliski?
Asla girmem yatağımı ayırmak çok zor bir şey değil çok özür dilerim kaba olacak ama ya hatasını anlar eşek gibi özür diler ya da zaten biter çünkü yaptığı hatadan ders çıkartmayan insanlar her daim problem yaratırlar eşim bile olsa sineye çekmek istememKüfür yedigimiz kocayla ayni yatağa girmeye devam mi edelim? Terapi imkani da yokmus. Kadin kendini durdurmak istiyor. Kocasinda bir ışık da görmüyor belli ki. Gençliğini heba mi etsin?
Valla ne rahat yazdin boşanma sebebidir,verilmeyen evlatta hayir vardir. Bende çok iyimser biri degilimdir ama bu yorumunuz çok yangıni körükler gibi ggel
Aslında her kavga sonrası oturur konuşur ve özür dilerdik ama bu küfür etmesi ve pişkin pişkin özür dilememesi üzdü beni destek alabilecek bir yerde olsak eminim giderdi asla ikiletmezdi ama bu gün akşam hem küfür hem boşanma lafı her bildiğim şeyi unutturdu banaKarsilikli istek ve çaba ile asılabilecek bir sorun. Gerekirse destek alın.
Evet en çok korktuğum şey ya tekrardan en ufak bir şey de bana küfür ederse...onun bana olan saygısından önce kendime olan saygımı yitirmek istemiyorum bu kadar acizde olmak istemiyorum ama boşanmak içinde çok büyük bir nedenimiz yok bilemiyorum kafam çok karışıkÖfke kontrolünün zayıflığı ciddi bir problemdir. Özellikle erkeklerde. Basit bir kavgada bile küfür, hakaret ve boşanma geçiyorsa ciddi bir olayda neler olur bilinmez. Bunu da düşünün. Tabi kendinizi de değerlendirin. Saygı iplerini koparırsanız bir daha toparlayamazsınız.
Aslında her kavga sonrası oturur konuşur ve özür dilerdik ama bu küfür etmesi ve pişkin pişkin özür dilememesi üzdü beni destek alabilecek bir yerde olsak eminim giderdi asla ikiletmezdi ama bu gün akşam hem küfür hem boşanma lafı her bildiğim şeyi unutturdu bana
söylediklerinde haklısin,böyle olan birinin bu hareketi için yasadigin hayal kirikligi,aranizda böyle güzel bir uyum vardiysa bunun tamiri icinde biryerlerde vefada sevgide vardir bence.zor birsey evet ama ne kolay ki,bir yuva kurdun elbette zorluklari olacak bu bu zorluklara ne kadar nasil katlandiginla ilgili,kusursuz hicbisey yok elbetteki sende kıymetlisin,evlilik toz pembe degil dedikleri bu herhalde umarim hallolur iyi yöndeHaklısınız aslında evet gerçekten bu güne kadar asla böyle sorunlar olmadı ama dediğim gibi normal insanlar da olan tartışmalar bile olmadı ben onu o beni mutlu etmek için çabalarız hep bu gün böyle olması küfür etmesi üstüne bir de özür dilememesi beni çok yıprattı tabiki bazen biz kadınlar da ağzımızdan çıkanı bilmiyoruz ama yine de hatamızdan çabuk dönüp gönül alıyoruz şimdi eşim böyle olunca benim söylediklerim içinde özür dilemek içimden gelmiyor işinde sıkıntı yaşadı tayinde sıkıntı yaşadı ama her ne olursa olsun buna sebep ben değildim bana küfür etmesi üstüne boşanalım demesi onurumu fazla kırdı
kuytu köşe bir yerde yaşıyoruz hastane ya da terapi alabileceğim bir psikiyatrist yok maalesef
Buna bir şey demiyorum haklısınız ama küfür edip özür dilememesi ben bu kadar değersiz görmüyorum kendimi ve biziBakın eşinize hak veriyor değilim ama kendimden örnek vereyim çok zor ve üzüntülü olduğum bir süreç yaşadım. En ufak şeyde herkesten vazgeçecek bir psikolojideydim. Bir yandan destek alıyordum. Eşim en büyük yardimcimdi, buna rağmen en ufak bir şeyde boşanalım dediğim oldu. Evliligimizde en ufak bir sorun yokken hemde. Yanı insaniz olabiliyor. Eşim benimle konuşmayı seçmeyip boşanabilirdi değil mi. Öncesinde ve sonrasında bir iletişim sorunumuz da yoktu üstelik. Tamamen başka sebeple yaşadığım çok zor bir süreçti sadece.
Umarım dediğiniz gibi olur şu an ayrı odada uyumak bile çok çok garip ve zor ben bebeğimizi kaybettiğim sürede iki ay boyunca hastane ile uğraştım ve iki büyük ameliyat atlatıp ölümden döndüm her anımda eşim yanındaydi ve biz hastanede bile aynı yatakta uyuyan bir çifttik hiç birbirimize kolay kolay sırtımızı dönmemişken şimdi böyle uyumak çok zormuş evlilik çok garip gerçektensöylediklerinde haklısin,böyle olan birinin bu hareketi için yasadigin hayal kirikligi,aranizda böyle güzel bir uyum vardiysa bunun tamiri icinde biryerlerde vefada sevgide vardir bence.zor birsey evet ama ne kolay ki,bir yuva kurdun elbette zorluklari olacak bu bu zorluklara ne kadar nasil katlandiginla ilgili,kusursuz hicbisey yok elbetteki sende kıymetlisin,evlilik toz pembe degil dedikleri bu herhalde umarim hallolur iyi yönde