- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi Karasevda123
-
Saolasın şekerimhe evet denk geldim birkaç kez :) izabel yorumların hep dikkatimi çekiyor sanırım çekik fotoğrafın da etkisi varseverek takip ediyorum
Lise birden beri aynı numarası ben değiştirdim numaralı o değiştirmediYazmasını istemeyen erkek numara değiştirir. Demekki koca olacak kişide memnn.
Tam anlamıyla alan memnun veren memnun
Ben sarıllmaya çalışıyorum tabiBuyukluk sende kalsın o sarılmıyosa sen sarıl o yorulunca sen cevap yaz
Ben sarıllmaya çalışıyorum tabi
19Tamamen meraktan soruyorum yaş kaç
Yavrucum senin değiştirmen bişey ifade etmiyo kız senin kocana asılıyo. Onu bırak bana gel diyo. Hatta belki bırakmasanda gelebilirsin demiş bile olabilirLise birden beri aynı numarası ben değiştirdim numaralı o değiştirmedi
siz böyle herşeye eyvallah diyipLise birden beri aynı numarası ben değiştirdim numaralı o değiştirmedi
ay ben bi mesaj yazmayı bi konu açmayı öğrenebildim henüz, çok karıştırmadğmdan herhaldeSaolasın şekerim
Begenmedigin yorumun altında kib yaziyo ona tıklayıp şikayet ediyorsun Munecim de o üyeyi cimbizliyo
Mutlaka vardır eksiklerim bilerek aldı beni kabullendi böyle nişanlıyken babama bile laf söyletmezdi bana karşı acaba o kız mı kafasını karıştırıyo
Tam dörtlük istiyordu herşeyiHayırdır canım şehzadeyle falan mı evlendinde sendeki eksikliği arıcak.
Ya kocam benim yanımda eski sevgilisyle msjlaşıcak bide bende açık arıcak..
Banlanmak istemiyorun
ama sende bir garipsin arkadaşım, tabikii herkesin eksiği gediği vardır ancak bu aldatmayı/aldatılmayı gerektirmez. Yani öyle bir yazıyorsun ki kocanın edepsizliğinin senden kaynaklı olduğuna inanmışsın sanki. kendine değer ver lütfen. sıfır hatasız kimse yok zaten hayatta.Mutlaka vardır eksiklerim bilerek aldı beni kabullendi böyle nişanlıyken babama bile laf söyletmezdi bana karşı acaba o kız mı kafasını karıştırıyo
Daha sıkı saril canim daha sıkı.Ben sarıllmaya çalışıyorum tabi
Lise bitti çok şükür muhasebeciyim açıktan üniye devam ocakta başlıyorum çalışmaya en azından sosyal bi çevre edincem nişanlıyken ve evliliğimizin ilk iki ayı iyiydik kız yazınca işler değiştiSeni almış ya bundan dolayı öyledir.
Fake değilsen , yazıl ediyorsun kendine. 19 yaşındasın , bari katabildiğin kadar birşeyler kat kendine. Geliştir, meslek sahibi ol.
Lütfen çocuk için acele etme. Hem ne olacağı çok belli olmayan bir evlilik , hem çok yeni hem de den çok gençsin.
Niye. Erkek olmayı öğrensin gelsin önce!!Tam dörtlük istiyordu herşeyi
Sony hiç hayra alamet değilYavrucum senin değiştirmen bişey ifade etmiyo kız senin kocana asılıyo. Onu bırak bana gel diyo. Hatta belki bırakmasanda gelebilirsin demiş bile olabilir
Aklını topla azıcık bu işin sonu ne biliyomusun sen
Mutlaka vardır eksiklerim bilerek aldı beni kabullendi böyle nişanlıyken babama bile laf söyletmezdi bana karşı acaba o kız mı kafasını karıştırıyo
Meraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?
Tam dörtlük istiyordu herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?