Eşimle sorunu ne?

he evet denk geldim birkaç kez :) izabel yorumların hep dikkatimi çekiyor sanırım çekik fotoğrafın da etkisi var severek takip ediyorum
Saolasın şekerim
Begenmedigin yorumun altında kib yaziyo ona tıklayıp şikayet ediyorsun Munecim de o üyeyi cimbizliyo

Lise birden beri aynı numarası ben değiştirdim numaralı o değiştirmedi
Yavrucum senin değiştirmen bişey ifade etmiyo kız senin kocana asılıyo. Onu bırak bana gel diyo. Hatta belki bırakmasanda gelebilirsin demiş bile olabilir
Aklını topla azıcık bu işin sonu ne biliyomusun sen

Lise birden beri aynı numarası ben değiştirdim numaralı o değiştirmedi
siz böyle herşeye eyvallah diyip
kendinizde eksik gedik aramaya devam edin.
oda eski sevgiliyle yazissin dursun.
Bu kadar da saftiriklik olmaz ama yahu
hıc mi sinirden beyniniz dönmuyo sizin.?
bu ne rahatlık?

Saolasın şekerim
Begenmedigin yorumun altında kib yaziyo ona tıklayıp şikayet ediyorsun Munecim de o üyeyi cimbizliyo
ay ben bi mesaj yazmayı bi konu açmayı öğrenebildim henüz, çok karıştırmadğmdan herhalde sağolasın canım

Mutlaka vardır eksiklerim bilerek aldı beni kabullendi böyle nişanlıyken babama bile laf söyletmezdi bana karşı acaba o kız mı kafasını karıştırıyo

Seni almış ya bundan dolayı öyledir......

Fake değilsen , yazık ediyorsun kendine. 19 yaşındasın , bari katabildiğin kadar birşeyler kat kendine. Geliştir, meslek sahibi ol.
Lütfen çocuk için acele etme. Hem ne olacağı çok belli olmayan bir evlilik , hem çok yeni hem de çok gençsin.

Mutlaka vardır eksiklerim bilerek aldı beni kabullendi böyle nişanlıyken babama bile laf söyletmezdi bana karşı acaba o kız mı kafasını karıştırıyo
ama sende bir garipsin arkadaşım, tabikii herkesin eksiği gediği vardır ancak bu aldatmayı/aldatılmayı gerektirmez. Yani öyle bir yazıyorsun ki kocanın edepsizliğinin senden kaynaklı olduğuna inanmışsın sanki. kendine değer ver lütfen. sıfır hatasız kimse yok zaten hayatta.

Lise bitti çok şükür muhasebeciyim açıktan üniye devam ocakta başlıyorum çalışmaya en azından sosyal bi çevre edincem nişanlıyken ve evliliğimizin ilk iki ayı iyiydik kız yazınca işler değişti

Evet canim esin masum kesin o kız kafasini karıştırıyor ne eksigin var pardon sen de mi eski sevgilinle mesajlasiyosun. Niye bu eşlerinizi masum göstermeye çalışıyorsunuz ki. biri der havlu vermedim tokat atti ama benimde hatalarım var biri der eski sevgilisiyle mesajlasiyor ama benimde eksigim var. Kizla mesajlasmasindan daha kötü ne yapmis olabilirsin ki. Baslarim onun inadina.

O sana sarılmiyosa sen ona saril zamanla ondada aliskanlik olur. Ama eski seevgili konusunda cok sert olmalisin bu kabul edilemez bisey siz evlisiniz ne demek eski sevgilisine msj atiyo aynı seyi ben yapsam sen ne düşünürsun tarzinda ciddi bi konusma yapmaniz lazim. Ayrica cocuk tek basina yapilan bisey degil sıkıntı eşinizdede olabilir bunu ona hatirlatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…