Eşimle sorunumuz

Acelyahayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
3.027
4.211
133
38
Merhaba arkadaşlar,

30 yaşında 2 yaşında çocuk annesiyim. Eşimle severek evlendik. Ama gel gelelim evlendiğimiz günden beri özel hayatımız yok gibi birsey hep benim itelememle oldu. Başından beri öyle bahaneler sundu ki bende inandım ya da inanmak istedim. 5te kalkiyordu ise gitmek için yorgun oluyorum dedi başlarda. Sonra iş yeri değişti artık 8 de kalkiyordu pek birsey değişmedi. Daha sonra hamileliği bahane etti ki bahanelerin arasında benim en ikna olduğum dönemdi ki ilk 6 ay karnım bile çıkmamıştı ama ona da neyse dedim. Bebegimiz doğduktan sonra ise işler iyice değişti bu sefere çocuk ağladığı için gece uykuları bölündugünü ve yorgun hissettiğini söylüyordu. Çocuk ağladığında dönüp uyumaz beraber kalkar ilgileniriz. Bende çalışıyorum bu arada. Üstelik sabah 2 akşam 2 saat yol gidiyorum çocuğa bakıyorum ama benim nasıl halim oluyor. Cinsellik bir iş değil ki tam tersi bir eylem. Velasilkelam anladım ki bunlar bahane. Doktora gitmeyi teklif ettim bir sıkıntım yok sadece yorgunum dedi. Aile terapistine gittik 4 ay hiç bir çözüm alamadık ona gitmeyi de reddetti. Artık beraber bile yatmıyorum çünkü ben istemiyorum. Ev arkadasiysak tam anlamıyla ev arkadaşı olalım madem ama yok yok. Bu arada işin garip tarafı gelir sever öper koklar evine düşkündür. Çocuğumuza bakar ilgilenir hayatı benimle tam anlamıyla paylaşır ama gelin görün ki... Ne yapmam lazım nasıl düzeltmem lazım inanım bilmiyorum..

Böyle olup çözüm bulabilen var mı gerçekten merak ediyorum. Neler yaptınız. Yoksa böyle gelir böyle gider mi?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Kırıcı yorum yapmazsanız, eşime veya bana kötü söz kullanmadan yorum yaparsanız ayrıca sevinirim.

Bu ara formda o kadar çok bu tarz konu var ki, ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum. Yaşınız da genç üstelik, ereksiyon problemi yaşıyor olabilir mi? Erkekler o zaman yanaşmıyor, anlatmıyorlar da
Fiziksel bir sıkıntısı yok. Ona yorucu bir iş gibi geliyor bana söylediğinden anladığım bu en azindan

S sedef0 Böyle bir deneyimlemeniz mi oldu. Merak ettiğim için soruyorum. Başınızdan böyle birsey mi geçti? Yoksa gördüğünüz örnekler böyle miydi. Ayrıca özel hayat sıfır demedim orayı atlamadan cevapliyorsunuz. Kaldı ki evet hamile kalmak istediğim ilk ay ovulasyon takibi ile ilk seferde hamile kaldım.

Açelya hanım konu açmışsınız insanlar doktor değil, sizin eşinizin ne problemi var bilemezler net cevap arıyorsanız bunun cevabı ya doktor ya eşiniz. Burda fikirlerini yazan insanlara ne faydası oldu tarzı yorumlar yapacaksınız konu açmayın.

Sinirlenmeyin lutfen. Boyle cevaplar gelecektir. Olaya herkes sizin gibi yaklasmayabilir. Sorun gercekten yorgun olmasiysa, tatillerde falan nasil? Yani surekli sizin istemenizle olmasi zamanla gurur kirici hale getirir durumu. Cinsellik olmadan da bir evliligin yurumesi cok zor. Yasiniz cok genc. Esinizin bunu cozmek icin caba gostermesi gerekiyor.

Merhaba, sizin yorumlarinizi takip ediyorum eski uyelerdenim bu 2. Üyeliğim bu konuyu açmak için izin alarak aldım üyeliği. Yorum yazmanıza sevindim :) Esim 6 gün çalışıyor. Ama yorgun dediysem gelip evde yan yatar değil. Dışarı çıkalım derim bütün gün gezeriz. Evde çocukla koştura koştura hep beraber oynarız. Ama o ise gelince yorgun olduğunu söylüyor hatta artık söylemiyor lafı bile edilmiyor :) Eve yardımcı geliyordu temizliğe hafta bir. Her ne kadar gelsede evde çoğu şey yine bize kalıyor. En büyük şikayeti de bu aslında. O işleri yaptığı için bir nevi beni cezalandırıyor. Mesela ben bulaşık yikiyorsam o ortalığı topluyor veya çamaşır aşıyor. Bu bolusum onu çok rahatsız ediyor ve yaparkende elime yakıştı mı diye laf söylüyor. Bunun için beni cezalandırıyor mu acaba kendince

Olabilir. Ben de aynisini yaptim gecen gun esime. Benden bunu bekliyorsan o zaman daha az yorulmami saglayacaksin dedim. Ama siz isin hepsini ona yikmiyorsunuz ki. Is paylasimi yapiyorsunuz. Bence esinizde fiziksel ya da hormonal bir sorun olabilir. Bunu da ancak doktora giderek anlayacaksiniz. Tabi bunu onun kabul etmesi lazim. Ben dogum yaptiktan sonra bebegimi emzirdigim sure boyunca resmen hicbir sey hissetmedim o anlamda. Cunku hormonlar tamamen farkli calisiyordu. Oyle bir durumda insanin elinden cidden hicbir sey gelmiyor.

Çocuk nasıl oldu sorusuna nasıl bir cevap verebilirim ki.. O yüzden ne katkısı oldu diyorum. Yani çözüm desen çözüm değil öneri desen öneri değil. Hiç bir anlam ifade etmiyor yanlış mıyım

Suan bende öyleyim hala emziriyorum. Ve birsey hissetmiyorum ama yinede evlilikte bunun önemini bildiğim için birseyler yapmak istiyorum. Fiziksel hiç bir sıkıntısı yok acaba bu isteksizlik hormonal olabilir mi. Doktora götürmeye ikna etmem gerekiyor. Bir yandan da diyorum ki inşallah hormonaldir benimle ilgili değildir..

Çocuk nasıl oldu sorusuna nasıl bir cevap verebilirim ki.. O yüzden ne katkısı oldu diyorum. Yani çözüm desen çözüm değil öneri desen öneri değil. Hiç bir anlam ifade etmiyor yanlış mıyım
Haklısınız ama herkesin fikri birbirinden farklı ve farklı şekillerde ifade ediyorlar, terslemezseniz belki aklınıza gelmeyen öneriler duyabilirsiniz

Merhaba ,ben çalışmıyorum şuan .Yani 3,5 yıldır evdeyim ama çok hareketli bir oğlum var uyku uyumaz doğru dirust .Bazen hicbirseyj yetistiremiyorum eşim de yardım eder .Tabi çok sik yardım istemem ama siz çalışıyorsunuz saatlerce yol gidiyorsunuz .Yardım etmek ustemiyorsa veya bunun için sizi cezalandiriyorsa işten cikmanizi istesin hayret bişey .Hem çalış ,hem ev işi herşey sende,çocuk çoğunlukla sende .
Tavsiyem ondan bir talep gelene kadar hiç konusunu açmayın ,cinsellik amaçlı yakinlaamayin,konuşmayla bile ima etmeyin ama tavir,laf sokma vs de yapmayın .Bekleyin bir kaç hafta surer en fazla ...canınızı sikmayin yükünüz yeterince ağır zaten Allah yardimcimoz olsun

Merhaba, arkadaşım inan lafını bile etmiyorum artık gururuma dokunuyor çünkü. Çalışıp çalışmama da karışmaz yani ben işi bıraktım desem sorun etmez. Ama ben çalışma taraftariyim. Kaldı ki ev hanımı bile olsam çocuk yetiştiriyoruz evde de bir mesai harcanıyor yine iş bölümü yapmak zorunda. Yani ben yardım etme kelimesini bile kabul etmiyorum. İkimiz yaşıyoruz sonuçta bu evde. Ama malesef sanıyorum ki bu da bahane. Belki de sorunu tamamen benimle ilintilidir.

Tabiki bende çalışma taraftarıyim .Mecburiyetten böyle oldu benim ve çok bunaltıcı .Dedigin gibi çocuğu nasıl birlikte yapıyorsak,sorumlulukta birlikte goguslenmeli.
Hiç gururun kırılmasın .Seninle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum .Bu aralar moral bozukluğu olacak birşey yasadj mi esin yada aranızda bir sorun oldu mu?maddi bir problem olabilir ,ailelerle ilgili olabilir,kendi işiyle ilgili olabilir yada bir kavga esnasında kırıcı bir laf etmiş olabilir misin farkına varmadan .Benim eşim normalde gerçekten çok düşkündür ama kafasına takılan birşey olduğu zaman bırak ilişkiyi ,yemek yemek bile iskenceymis gibi hallere girer .Kafasini meşgul eden birsey vardır belki

Hayır olmadı. Allaha şükür maddi olarak bir sorun yok sadece lohusaligim biraz ağır geçti doğumdan sonra ilk 6 ay çekilmez biri oldum. Sonra toparladım. Bu dönemlerin yansıması olduğunu da dile getiriyor arada. Ama en başında da vardı bu sorunlarımız sadece bukadar çok değildi. Tolere edilebilirdi. Sizin konunuzu da okumuştum sınava hazirlaniyordunuz sanırım. İnşallah kazanırsınız hayirlisiyla

yok böyle birşey daha önce hiç yaşamadım.eşimle aramda iyidir.duydum sadece başka birinden ama daha farklı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…