- 8 Mart 2019
- 3.030
- 4.215
- 133
- 38
- Konu Sahibi Acelyahayat
-
Cnm çocuğum da öyle aman aman uyanan çocuk olsa.. Hakkını yiyemem haftada 1 veya 2 gün gece yarısı uyanır onun dışında öyle çok uyanmıyor aslında diyorum ya bunlar hep bahane. Hamilelikte olması normal diyorlar erkekler biraz daha farklı bakıyormuş bu olaya. Hadi lohusalikta da normal diyelim çünkü erkeklerde doğum sonrasi depresyona giriyor bence :) Ama sonrası tehlike çanları :)Eğer emziriyorsanız rezene anason vs sakinleştirici ve süt arttırıcı çaylar var siz onlardan için bebeğiniz de alır daha sakin ve rahat bi uyku çeker siz de denemissinizdir muhtemelen ama kıyafet vs etkileyici biseyler o zaman belki tepkisi değişir . Ben de hamileyim suan eşim yurtdışında ama gitmeden önce de benden biraz uzaklaştı fark ettim ama düzeltmek için fırsatım olmadı . Bari ben şimdiden çalışmalara basliyim
Yapıyorum cnm o da hemen sarılır öper koklar. Naptin nettin bugünden girer ama iş oraya varmaz :) doktorluguz sanırım biz :)Canım bir yorumda daha bahsettim eşinin yanına gel sarıl öp dokun biraz tahrik etmeye çalışsan. Gerçekten tahrik mi olmuyor yoksa ilişki yaşamak mı istemiyor en azından bunu farkedersin. Gerçekten fiziksel tepkiler görmüyorsan suçlayıcı davranmayıp bir doktora danışmasını isteyebilirsin.
Şu zamana kadar güzellikle konuşmak işe yaramadıysa empati yaptırmaya ne dersiniz?İşte bunda net yapmiyordur diyemem. Yani illa ki kolayına kacarakta olsa bir şekilde oluyordur diye düşünüyorum. Evet saçma hemde çok.. Ama bilinçli düşünmüyor sanırım bunu. Kv ve kp. gayet resmi bir ilişkileri var. Yani nasıl anlatsam birbirlerini severler sayarlar. Hayatımli aşkımli konuşurlar ama değişik bir resmiyet var. Ben bile onların özel hayatları olduğunu düşünemiyorum. Muhtemelen eşime de böyle yansıdı.
2. Çocuk bu şartlarda hiç istemiyorum. Evliliğimiz toparlanmadan darmaduman olması demek 2. Çocuk..
Ben de okudum erkeklerle ilgili o durumları hamilelikte birliktelikte okuduğumuz zaman bile eskisi gibi değildi yani sanki bişey yapsa biyerimi kıracak diye korkuyo gibiydi :)))))) iki aylık hamileyim zaten bir aydır yurtdışında şimdi bi de 7 cm miyomum olduğunu öğrendik riskli durum vs sanırım gelince bana elini bile surmicek :)))) miyom erimiş mi desem acabaCnm çocuğum da öyle aman aman uyanan çocuk olsa.. Hakkını yiyemem haftada 1 veya 2 gün gece yarısı uyanır onun dışında öyle çok uyanmıyor aslında diyorum ya bunlar hep bahane. Hamilelikte olması normal diyorlar erkekler biraz daha farklı bakıyormuş bu olaya. Hadi lohusalikta da normal diyelim çünkü erkeklerde doğum sonrasi depresyona giriyor bence :) Ama sonrası tehlike çanları :)
De cnm ama sorun orda bir bebek var ve zarar gelebilir düşüncesi onları alikoyuyior maalesef bütün erkekler böyle değildir muhtemelen esinde onlardan biridir inşallahBen de okudum erkeklerle ilgili o durumları hamilelikte birliktelikte okuduğumuz zaman bile eskisi gibi değildi yani sanki bişey yapsa biyerimi kıracak diye korkuyo gibiydi :)))))) iki aylık hamileyim zaten bir aydır yurtdışında şimdi bi de 7 cm miyomum olduğunu öğrendik riskli durum vs sanırım gelince bana elini bile surmicek :)))) miyom erimiş mi desem acaba
Dönsün bı bakalım durumumuz ne olucakDe cnm ama sorun orda bir bebek var ve zarar gelebilir düşüncesi onları alikoyuyior maalesef bütün erkekler böyle değildir muhtemelen esinde onlardan biridir inşallah
Merhaba, sizin yorumlarinizi takip ediyorum eski uyelerdenim bu 2. Üyeliğim bu konuyu açmak için izin alarak aldım üyeliği. Yorum yazmanıza sevindim :) Esim 6 gün çalışıyor. Ama yorgun dediysem gelip evde yan yatar değil. Dışarı çıkalım derim bütün gün gezeriz. Evde çocukla koştura koştura hep beraber oynarız. Ama o ise gelince yorgun olduğunu söylüyor hatta artık söylemiyor lafı bile edilmiyor :) Eve yardımcı geliyordu temizliğe hafta bir. Her ne kadar gelsede evde çoğu şey yine bize kalıyor. En büyük şikayeti de bu aslında. O işleri yaptığı için bir nevi beni cezalandırıyor. Mesela ben bulaşık yikiyorsam o ortalığı topluyor veya çamaşır aşıyor. Bu bolusum onu çok rahatsız ediyor ve yaparkende elime yakıştı mı diye laf söylüyor. Bunun için beni cezalandırıyor mu acaba kendince
Madem şikayetçi olduğu konu bu- ki hiç sanmıyorum.
Bence erkekler için cinsellik o kadar keyif veren bir şey ki bununla
cezalandırma yapıp kendilerini o zevkten bile isteye mahrum edemezler.
Eğer bundan rahatsızsa salın işleri..
Siz de kendinizi yormayın, onu da yormayın.
Eve yardımcı alın ve işlerin çoğu onu beklesin.
Böylece kendisini iyi hissettiği küçük zamanları buna ayıracak mı görmüş olursunuz.
Bence değişen bir şey olmayacak.
Çünkü ne yazık ki asıl sorunu isteksizliği..
Gerçek anlamda isteyen adam şartları, mekanları zorlar.
1.5 yıllık evliyim. Çevremiz tanıştırdi bizde sevdik birbirimizi evlendik . Ben 35 yasindayim esim benden 10 yas büyük. Benden once çok birlikteligi olmuş. Benim ilk birlikteligim eşimle oldu. Hatta sacma gelebilir ama ilk erkek arkadasim . Evlendigimizden beri ayni sorun. Evlenmeden 3_4 ay once bel fıtıği ameliyati olmustu. Ilk başlarda cekintigi için uzak duruyordu. Ilk 2 gün haric hep talep eden ben oldum. Insani cok aşşagılayam bir durum. Erkegin sizi arzulamamisi. Maddi sıkıntı çok fazla ve esim bunun psikolojisini etkiledigini soyluyor. Cinsellik aklima gelmiyor diyor. Senlik bir durym degil hersey düzelicek falan diyor. Zar zor doktora göturdum bir kere. Doktor gec yaşta evlenen ve hızlı yaşamiş erkeklerin çogunda bi sorun oluyor demis. Psikolojiye baglamis. Ondan sonra bir daha gitmedik. Simdi yasimdan dolayi çocuk iatiyorum . 1 yildan beri oveliasyon testlerini ile takip ediyorum. Ama o gunler asla yapamiyoruz. Çocuk meselesinden sonra boşalma ve sertlesme sorunuda oldu. Benim bildigim erken bosalma olur. O kadar caresiz hissediyorum ki keske boyle bir sorunu olsa diyorum. Boşalmadigi icin hamile kalimyorum bu ay klomen ve çatlatma ignesi de oldum. 36 saat sonra ilski dedi doktor. Ama yapamadik yine. Igneden 1 gun once iliskiye girmistik . O da tutmaz zaman onemli. Karmasık yaziyor olabilirim ama o kadar çıkmaza girdim ki ne yapacagimi da bilmiyorum. Cevreme anlatabilecegim bir durum degil . Cinselligi çıkarın mukemmel bir uyumumuz var. Iki iyi ev arkadasi gibiyiz. Oper koklar sarilir. Her aksam birbirimjze sarilarak tv izleriz. Benden daha ilgilidir. Ama o kadar . Düsünuyorum da deneyimli bi kadin olsaydim acaba sorunu çozermiydim. Kendimi sucluyorum . Boşanmayi düsünuyorum ama bir yandan da Allah beni sınıyordur diyorum. Maddi sikıntı bir yana cinsellik bir yana ama beni yıkan buyuzden çocugum olmazsa. Aşilamaya da yanasmak istemiyor zaman ver duzelcek diyor. Cok uzun oldu biliyorum ama sabahin 8 inde içimi dokmek istedim. Benimle ayni sorunu olup cozen vardir umarim
Senlik bir durum değil bu.eşinin cinsel sorunu var ve doktora gitmesi gerek .seni seviyorsa mutlu etmek istiyorsa bunu yapmalı utanmamalı1.5 yıllık evliyim. Çevremiz tanıştırdi bizde sevdik birbirimizi evlendik . Ben 35 yasindayim esim benden 10 yas büyük. Benden once çok birlikteligi olmuş. Benim ilk birlikteligim eşimle oldu. Hatta sacma gelebilir ama ilk erkek arkadasim . Evlendigimizden beri ayni sorun. Evlenmeden 3_4 ay once bel fıtıği ameliyati olmustu. Ilk başlarda cekintigi için uzak duruyordu. Ilk 2 gün haric hep talep eden ben oldum. Insani cok aşşagılayam bir durum. Erkegin sizi arzulamamisi. Maddi sıkıntı çok fazla ve esim bunun psikolojisini etkiledigini soyluyor. Cinsellik aklima gelmiyor diyor. Senlik bir durym degil hersey düzelicek falan diyor. Zar zor doktora göturdum bir kere. Doktor gec yaşta evlenen ve hızlı yaşamiş erkeklerin çogunda bi sorun oluyor demis. Psikolojiye baglamis. Ondan sonra bir daha gitmedik. Simdi yasimdan dolayi çocuk iatiyorum . 1 yildan beri oveliasyon testlerini ile takip ediyorum. Ama o gunler asla yapamiyoruz. Çocuk meselesinden sonra boşalma ve sertlesme sorunuda oldu. Benim bildigim erken bosalma olur. O kadar caresiz hissediyorum ki keske boyle bir sorunu olsa diyorum. Boşalmadigi icin hamile kalimyorum bu ay klomen ve çatlatma ignesi de oldum. 36 saat sonra ilski dedi doktor. Ama yapamadik yine. Igneden 1 gun once iliskiye girmistik . O da tutmaz zaman onemli. Karmasık yaziyor olabilirim ama o kadar çıkmaza girdim ki ne yapacagimi da bilmiyorum. Cevreme anlatabilecegim bir durum degil . Cinselligi çıkarın mukemmel bir uyumumuz var. Iki iyi ev arkadasi gibiyiz. Oper koklar sarilir. Her aksam birbirimjze sarilarak tv izleriz. Benden daha ilgilidir. Ama o kadar . Düsünuyorum da deneyimli bi kadin olsaydim acaba sorunu çozermiydim. Kendimi sucluyorum . Boşanmayi düsünuyorum ama bir yandan da Allah beni sınıyordur diyorum. Maddi sikıntı bir yana cinsellik bir yana ama beni yıkan buyuzden çocugum olmazsa. Aşilamaya da yanasmak istemiyor zaman ver duzelcek diyor. Cok uzun oldu biliyorum ama sabahin 8 inde içimi dokmek istedim. Benimle ayni sorunu olup cozen vardir umarim
En faydalı yorum olarak oscar veriyorumay biraz da bizde olsa bu durum.esim sabahtan aksamin planini yapiyor.bence dertlenmeyin...
Nasıl sizinle ilintili olabilir mesela? Bence hiç bir şekilde sizinle ilintili olamaz. Sizin yerinize bir victoria’s secret modeli de olsaydı aynı olacaktı. Beni cezalandırıyor olabilir mi evdeki iş bölümünden hoşnut değil demişsiniz. Hayır, bu dediğiniz doğru olsa bile, normal şartlarda en başta kendini de cezalandıyor olması gerekiyordu. Ama burada mahrum olan, eksik hisseden tek kişi sizsiniz gibi görünüyor. Bu tarz erkekler ya gizli eşcinsel ya da cinsel yönü zayıf, isteksiz kişiler ve bunların sizinle ya da sizinle olan ilişkisi ile hiç bir ilgisi yok.Merhaba, arkadaşım inan lafını bile etmiyorum artık gururuma dokunuyor çünkü. Çalışıp çalışmama da karışmaz yani ben işi bıraktım desem sorun etmez. Ama ben çalışma taraftariyim. Kaldı ki ev hanımı bile olsam çocuk yetiştiriyoruz evde de bir mesai harcanıyor yine iş bölümü yapmak zorunda. Yani ben yardım etme kelimesini bile kabul etmiyorum. İkimiz yaşıyoruz sonuçta bu evde. Ama malesef sanıyorum ki bu da bahane. Belki de sorunu tamamen benimle ilintilidir.
Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Eşimle bu konuyu konuştuğumda verdiği cevap kötü günler geçirdik bazı şeyler hemen atlatilmiyor unutulmuyor diyor. Kötü şeyler dediğin ne dediğimde özellik doğumdan sonra yaşadığım belki lohusa sendromundan belki yeni annelige alisamamis olmamın verdiği durumdan benim kendisine eziyet ettiğimi düşünmesi. Bunun yanında asla doktora gitmeyi düşünmüyor çünkü sorunun ondan kaynaklı olmadığını düşünüyor. Bütün bunların dışında nasıl derseniz tam evine düşkün bir erkek ve baba.Nasıl sizinle ilintili olabilir mesela? Bence hiç bir şekilde sizinle ilintili olamaz. Sizin yerinize bir victoria’s secret modeli de olsaydı aynı olacaktı. Beni cezalandırıyor olabilir mi evdeki iş bölümünden hoşnut değil demişsiniz. Hayır, bu dediğiniz doğru olsa bile, normal şartlarda en başta kendini de cezalandıyor olması gerekiyordu. Ama burada mahrum olan, eksik hisseden tek kişi sizsiniz gibi görünüyor. Bu tarz erkekler ya gizli eşcinsel ya da cinsel yönü zayıf, isteksiz kişiler ve bunların sizinle ya da sizinle olan ilişkisi ile hiç bir ilgisi yok.
Dr a gitmişler sonuç alamamışlar napsın hemcinslerinden yardım almak istemiş kadınAçelya hanım konu açmışsınız insanlar doktor değil, sizin eşinizin ne problemi var bilemezler net cevap arıyorsanız bunun cevabı ya doktor ya eşiniz. Burda fikirlerini yazan insanlara ne faydası oldu tarzı yorumlar yapacaksınız konu açmayın.
Kendisi cevap verebilirdi diye düşünüyorum ama, o zaman insanların yorumlarına bana ne faydanız var tarzı cevaplar vermemeli, yardım almak isteyen öyle davranır. Kimsenin gözünde radar yok, kime ne fayda eder bilemeyiz.Dr a gitmişler sonuç alamamışlar napsın hemcinslerinden yardım almak istemiş kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?