- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
yok canım tamamen alışmadı tabiki ama eskisi gibi değil ama çok direndim evliliğimizin ilk 6ayı sürekli kavga ettik sürekli ama o sen beni beğenmiyosuna giriyodu bense derdimi anlatmaya çalışıyodum hep evde sorun yaratan kadındım bi gün mail yazdım sabah işteyken anlatamıyorum bir türlü yoksa ne varsa hepsini yazdım birazda benimki kendini beğenmiş burnundan kıl aldırmazondan sonra daha da düzeldi ben yollamamışım da oda okumamış gibi yaptı hiç ayrılık lafı etmedim biliyodum düzeleceğini ha şimdide çok çok çok yardımcı olmaz ama en azından evde olduğu zaman(her zaman olmasada:):) yediğini içtiğini kaldırır yada sırf o daha rahat kullansın die kablosuz süpürgelerden aldım onla biraz üstten alır keyfi olursa çorapları bi nepze düzeldi atsada ben eve geldiğim zaman kaldırır görmiyim die
şimdi hamileyim dahada ağırlaştım artık şimdiden çocuğa nöbetleşe bakıcaz die başının etini yiyorum belki biraz cadılık yaptığım ama napiiim yani yoksa herşeyi üzerime yıkıcak ben öyle olsun istemiyorum
![]()
Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin.evet bu nöbetleşme işini bence şimdiden garantiye al.çünkü sonradan cayabilir.bizimkide kabul ediyordu ama gel gör toplasan sayılıdır yardım ettiği zamanlar.bence sen eşinle bir nöbet sözleşmesi yap,çünkü sonradan ben söz vermemiştim ki yardım edeyim demesin

eşim beni ailemin yanına pek göndermek istemez,gidersek beraber gider dönerdik.baktım böyle olmuyor bu yaz için daha kıştan eşimden söz aldım sonra dedim sen cayarsın yine ben söz vermemiştim diye, tuttum bir kağıda not düştüm söz verdiğine dair ve imzalattım

Son düzenleme: