eşimle sürekli tartışıyoruz

yok canım tamamen alışmadı tabiki ama eskisi gibi değil ama çok direndim evliliğimizin ilk 6ayı sürekli kavga ettik sürekli ama o sen beni beğenmiyosuna giriyodu bense derdimi anlatmaya çalışıyodum hep evde sorun yaratan kadındım bi gün mail yazdım sabah işteyken anlatamıyorum bir türlü yoksa ne varsa hepsini yazdım birazda benimki kendini beğenmiş burnundan kıl aldırmaz:9: ondan sonra daha da düzeldi ben yollamamışım da oda okumamış gibi yaptı hiç ayrılık lafı etmedim biliyodum düzeleceğini ha şimdide çok çok çok yardımcı olmaz ama en azından evde olduğu zaman(her zaman olmasada:):) yediğini içtiğini kaldırır yada sırf o daha rahat kullansın die kablosuz süpürgelerden aldım onla biraz üstten alır keyfi olursa çorapları bi nepze düzeldi atsada ben eve geldiğim zaman kaldırır görmiyim die:9::9::9: şimdi hamileyim dahada ağırlaştım artık şimdiden çocuğa nöbetleşe bakıcaz die başının etini yiyorum belki biraz cadılık yaptığım ama napiiim yani yoksa herşeyi üzerime yıkıcak ben öyle olsun istemiyorum:50::50:

Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin.evet bu nöbetleşme işini bence şimdiden garantiye al.çünkü sonradan cayabilir.bizimkide kabul ediyordu ama gel gör toplasan sayılıdır yardım ettiği zamanlar.bence sen eşinle bir nöbet sözleşmesi yap,çünkü sonradan ben söz vermemiştim ki yardım edeyim demesin:1:
eşim beni ailemin yanına pek göndermek istemez,gidersek beraber gider dönerdik.baktım böyle olmuyor bu yaz için daha kıştan eşimden söz aldım sonra dedim sen cayarsın yine ben söz vermemiştim diye, tuttum bir kağıda not düştüm söz verdiğine dair ve imzalattım:1: neticede 1 ay kaldım ailemin yanında.bu erkekleri bazı konularda sıkıştırmak gerek yoksa yapmıyorlar. ama onu yapsın bunu yapsın diyede uğraştıkça kendimiz yıpranıyoruz.

Son düzenleme:
canım benim neden kızayım ki:1:bak ben de gülüyorum,çünkü yazdıkların çok samimi geldi bana .evet eşim biraz eski usul erkeklerdendir .o kendini osmanlı erkeği olarak görür ( ama bir o kadar da yumuşacık bir kalbi vardır) bir yuva kolay kurulmuyor .bir şeyi yapmak zordur ama yıkmak çok kolaydır. bizler bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak için, her iki cihan saadetini yakalamak için yuva kurduk. Allah boşanmaktan muhafaza etsin. sorunlarımızı aşmanın, evliliği daha güzel yürütebilmenin yolama yaptını göstersin rabbim. senin şu eşine yaptığın şeylerin çoğunu benim eşim de bekler ama ne bileyim ben bazı şeyleri yapamıyorum. gönlü hoş olsun diye sevmediğim ığım çok şey var ama bazılarını kabullenmedim. yetiştirilme tarzım, belki hayat görüşümün farklı oluşundan sanırım.ama beni kızdırmasa yinede yaparım belki.kızdırdı mı yapacağımı da yapasım gelmiyor artık. ama şunuda kabul ediyorum ben de dik başlıyım o da bunu söyler durur bana.

senin şu dediklerin hoşuma gitti bazı şeyleri kabullenemediğin için yapamadığının yetiştirilme tarzının farkında oluşun ve dik başlıyım demen yani bunların farkında olmakta güzel demekki sorunların kökünü nedenini biliyosun aslında kendin sölemişsin eşin osmanlı erkeği yani yetiştirilme tarzlarınız farklı o halde sana bişiy diyimmi samimiyete dayalı yine sen bu adamı bilerek evlendin ( ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin ) burada sana iş düşüyor bence kabullen boyun eğ inan bana daha güzel yürüyo benim çevremdeki ayrılıklar genelde kadınların dik başlılığı yüzünden oluyo sende onlardan olma bırak dediğini yap bişi kaybetmessn onlar bizim kadar düşünemiyolar bazı şeyleri kalın kafalı oluyolar sabit fikirliler bence eğer dediklerini yaparsan sorun kalmaz madem kalbi yumuşak bu kalp seni hep sevsin...bu devirde yumuşak kalp bulmakta mucize:)

senin şu dediklerin hoşuma gitti bazı şeyleri kabullenemediğin için yapamadığının yetiştirilme tarzının farkında oluşun ve dik başlıyım demen yani bunların farkında olmakta güzel demekki sorunların kökünü nedenini biliyosun aslında kendin sölemişsin eşin osmanlı erkeği yani yetiştirilme tarzlarınız farklı o halde sana bişiy diyimmi samimiyete dayalı yine sen bu adamı bilerek evlendin ( ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin ) burada sana iş düşüyor bence kabullen boyun eğ inan bana daha güzel yürüyo benim çevremdeki ayrılıklar genelde kadınların dik başlılığı yüzünden oluyo sende onlardan olma bırak dediğini yap bişi kaybetmessn onlar bizim kadar düşünemiyolar bazı şeyleri kalın kafalı oluyolar sabit fikirliler bence eğer dediklerini yaparsan sorun kalmaz madem kalbi yumuşak bu kalp seni hep sevsin...bu devirde yumuşak kalp bulmakta mucize:)

artık onu olduğu gibi kabullenmeye çaba göstericem inşallah.

Bende bu konuyla ilgili bisey sorucam esim uzun suredir benimle yatmiyor aramizda ozel biseyde olmuyor yatak odamiza gelmiyo gun icerisinde bi problemimiz yok ama benimle uyumuyo cok uzuluyorum ne yapmam lazim sizce neden yani ortada bi sbebep de yok cok zoruma gidiyo

Ayrica konu acin
Bu konu 5 senelik
Burda kimse derdinizi gorup cevap vermez
Bende bu konuyla ilgili bisey sorucam esim uzun suredir benimle yatmiyor aramizda ozel biseyde olmuyor yatak odamiza gelmiyo gun icerisinde bi problemimiz yok ama benimle uyumuyo cok uzuluyorum ne yapmam lazim sizce neden yani ortada bi sbebep de yok cok zoruma gidiyo

Kendisine karsi tavir yapmali miyim diye dusunuyorum yoksa hayatinda bi baskasi olabilir mi acaba 6 aylik hamileyim ayrica koltukda uyuyo her gece gel dedigimde de ben orda yatamiyorum diyo

Selam arkadaşlar eşimle hep tartışırız, ben tartışmayı sevmediğim içim daralıyorum. Sizler napıyorsunuz böylesi durumlarda?
Herşeyden önce erkek ve kadınların beyinleri farklı çalışır. Olayları algılayış ve onlara bakış açılarımız farklı olabilir. Bu da özellikle kadınlar için problem olabiliyor maalesef. Bakış açısını değiştirmek çok faydalı oluyor kendi açımdan. Eşinizin iyi yanlarını görebilmeli,onlara odaklanmalı,ayrıntılarda boğulmamalı mümkünse belli aralıklarla ayrı kalmalı ki bu bazen ilaç gibi gelebiliyor bazen evliliklere. Çoğu zaman insan sadece kendini ve davranışlarını değiştirerek evliliğini de değiştirebilir

Back
X