eşimle sürekli tartışıyoruz

Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin.evet bu nöbetleşme işini bence şimdiden garantiye al.çünkü sonradan cayabilir.bizimkide kabul ediyordu ama gel gör toplasan sayılıdır yardım ettiği zamanlar.bence sen eşinle bir nöbet sözleşmesi yap,çünkü sonradan ben söz vermemiştim ki yardım edeyim demesin
eşim beni ailemin yanına pek göndermek istemez,gidersek beraber gider dönerdik.baktım böyle olmuyor bu yaz için daha kıştan eşimden söz aldım sonra dedim sen cayarsın yine ben söz vermemiştim diye, tuttum bir kağıda not düştüm söz verdiğine dair ve imzalattım neticede 1 ay kaldım ailemin yanında.bu erkekleri bazı konularda sıkıştırmak gerek yoksa yapmıyorlar. ama onu yapsın bunu yapsın diyede uğraştıkça kendimiz yıpranıyoruz.

Son düzenleme:

senin şu dediklerin hoşuma gitti bazı şeyleri kabullenemediğin için yapamadığının yetiştirilme tarzının farkında oluşun ve dik başlıyım demen yani bunların farkında olmakta güzel demekki sorunların kökünü nedenini biliyosun aslında kendin sölemişsin eşin osmanlı erkeği yani yetiştirilme tarzlarınız farklı o halde sana bişiy diyimmi samimiyete dayalı yine sen bu adamı bilerek evlendin ( ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin ) burada sana iş düşüyor bence kabullen boyun eğ inan bana daha güzel yürüyo benim çevremdeki ayrılıklar genelde kadınların dik başlılığı yüzünden oluyo sende onlardan olma bırak dediğini yap bişi kaybetmessn onlar bizim kadar düşünemiyolar bazı şeyleri kalın kafalı oluyolar sabit fikirliler bence eğer dediklerini yaparsan sorun kalmaz madem kalbi yumuşak bu kalp seni hep sevsin...bu devirde yumuşak kalp bulmakta mucize:)

artık onu olduğu gibi kabullenmeye çaba göstericem inşallah.

Bende bu konuyla ilgili bisey sorucam esim uzun suredir benimle yatmiyor aramizda ozel biseyde olmuyor yatak odamiza gelmiyo gun icerisinde bi problemimiz yok ama benimle uyumuyo cok uzuluyorum ne yapmam lazim sizce neden yani ortada bi sbebep de yok cok zoruma gidiyo

Ayrica konu acin
Bu konu 5 senelik
Burda kimse derdinizi gorup cevap vermez

Kendisine karsi tavir yapmali miyim diye dusunuyorum yoksa hayatinda bi baskasi olabilir mi acaba 6 aylik hamileyim ayrica koltukda uyuyo her gece gel dedigimde de ben orda yatamiyorum diyo

Selam arkadaşlar eşimle hep tartışırız, ben tartışmayı sevmediğim içim daralıyorum. Sizler napıyorsunuz böylesi durumlarda?
Herşeyden önce erkek ve kadınların beyinleri farklı çalışır. Olayları algılayış ve onlara bakış açılarımız farklı olabilir. Bu da özellikle kadınlar için problem olabiliyor maalesef. Bakış açısını değiştirmek çok faydalı oluyor kendi açımdan. Eşinizin iyi yanlarını görebilmeli,onlara odaklanmalı,ayrıntılarda boğulmamalı mümkünse belli aralıklarla ayrı kalmalı ki bu bazen ilaç gibi gelebiliyor bazen evliliklere. Çoğu zaman insan sadece kendini ve davranışlarını değiştirerek evliliğini de değiştirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…