- 3 Kasım 2014
- 38
- 5
- 13
- Konu Sahibi uzgun duygusal
-
sen de onu umursama ayrıca evliliğe alışma sürecindesiniz mümkün mertebede sakin davranın ve üzüldüğünüzü belli edin hatta yanında ağlayın (en büyük silahtırmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve paylaşıcak kimsem olmadığı için buraya yazmaya karar verdim.Yeni evliyim 5 ay oldu evleneli eşimle sürekli tartışıyoruz.Yani daha 5 aylık evli olmamıza rağmen o arkadaşlarıyla gezmek vakit geçirmek istiyor.Birde kardeşide kendisinden 1 yaşküçük olduğu için neredeyse hergün konuşuyorlar ve sürekli buluşalım gezelim diyor.Kardeşide evli o pek eviyle eşiyle ilgilenmiyor açıkçası yani eşimin tarafı doğulu ve babalarından gördüklerini uyguluyolar bence yani kadınlar fazla ses çıkarmayacak erkekler ne derse o olacak tartışmada hep erkek haklı olacak erkeğe saygı duyulacak ben gereğince saygı duyuyorum fakat bana göre saygı karşılıklı olur..Eşimle tartışıyoruz özellikle bu arkadaşlarıyla kardeşiyle dışarı çıkma isteği konusunda bende diyorum daha 5 aylık eliyiz benimle dışarı çıkmıyosun gezmiyosun arkadaşlarınla kardeşinle çıkmak istiyosun ben insanm diyo erkeğim çıkıp gezicem diyo benm burda bi çevrem bile yok ben insan değilmiyim diyorm konuyu çarpıtıyo ben erkeğim evde kapalımı kalıcm diyo çok bunaldım işin içinden çıkamıyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum onun umrunda bile olmuyor umursamıyor geçiyo başka bi odaya uyuyor umursanmamak çok üzüyor bu gidişle ben kendimi hasta edicem lütfen yardım edin!!(
Evlibayan veya evli erkek tabikide çıkıp gezebilir.ama bunun bir sınırı olmalı.
Bazı erkekler kendini evlensede hala bekar zannedermiş :)
Bence sürekli gezmesine karşı çıkmanız çok normal.gezmek istiyosa sizinle gezsin
o kendisi erkek erkeğe çıkıp gezememzmiş insanmış o ben insan değilmiyim diyorum benm hiç çevrem yok gezebileceğim arkadaşım yok diyorum annemlere git yada çık tek dolaş diyor birlikte gezmeye gelince izin gülerinde gezemiyoruz uykuya çok düşkün olduğu için izin günlerinde öğlen 2-3'e kadar yatıyo o saatten sora hazırlan çık nereye gidicen gündüz gözüyle biyere çıkamıyoruz yani
Bırak o yapsın ama sen de onun istemediği şeyleri yap.
Sen de çık gez, eve de ondan sonra gel hatta görsün erkekliği!
genellikle güneydoğu erkekleri böyle..kadınları bir eşya gibi görürler..ne romantik olurlar nede..eşlerini yanına alıp bir yer gitmezler..komşularımız vardı onun için biliyorum..kıro oluyorlar..onlar için çocuk makinası olacaksın..10-15 çocuk doğur olmuyorsa..kuma getirirler..kimseye tavsiye etmem ...
Kuzum calismiyorsan acil iş bul.
Çevreni genişletmeye bak.
Ekonomik özgürlüğünü eline al.
Ne olur ne olmaz.
SEVGİLER
Taniyiptami evlendiniz? Daha öncede böylemiydi, hani ben erkegim bana hersey serbest tavirlari varmiydi? Eger öyleyse simdi aglanmaya hakkiniz yok, bile bile evlenmissiniz, büyükler bosuna bas bas evlilik cocuk oyuncagi degil diye bagirmiyorlar, arada bi kulak asmak lazim, ama maalesef ki is isten gecince anliyor kimi genc kizlarimiz....
Ilk aylar zordur alışma süreci. Bu kadar degil ama benzer seyler ben de yaşadim. Ağlama bence kendini neden üzüyorsun senden kıymetli mi ? Bazı konularda sen de ona umursamamazlık yap bence. Benim eşim de doğulu ne oluyormuş doğulu olunca yani ? Hep aynı kafa annesine gidince kafan mi dağiliyor yani. Nerde yaşiyorsun ki ? Ezdirme kendini nasil başlarsa öyle gider arkadasyla da gezsin seninle de ayyy aklima ilk zamanlarim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?