Eşimle sürekli tartışıyoruz :( :(

Sen bunları bilerek ve kabul ederek evlenmişsin ki neye şaşırıp üzülüyorsun bu kadar, senin için süpriz bir durum mu ? Geçen gün bir üye, doğu batı kültür ve görüş farkı çoktur batılı ile doğulu evlenipte anlaşanı görmedim dedim diye benimle tartışmaya girdi, saçmaladığımı söyledi, ben öyle bir örnek görmedim dedi. İstisnalar tabiki kaideyi bozmaz ama genel durum bu.. Bahsettiğim senin durumundan farklı değildi, okur inşallah konunu.. Doğu erkeklerinin görüşlerini bilirim, benimde antepli bir erkek arkadaşım olmuştu. Senin eşinle aynıydı hemen hemen görüşleri. Bende çok aşıktım katlanmaya çalıştım ama evli olmamama rağmen yıldım, kültür farkı denen şeyle bu şkilde tanıştım. Sen ne yaparsan yap, diyorsun ya öyle görmüşler babalarından diye, haklısın öyle görmüşler ve değiştiremezsin. Sana yada bana ters gelebilir ama onların doğrusu da bu. Erkektir onlar, herşeyi yapabilirler ama kadın olrak senin onu yapmaya hakkın yoktur, erkeği kısıtlamaya da.. Ben evlenince yapamayacağımı gördüm ayrıldım, sen hoşgörüyle yaklaşıp evlenmişsin. Şimdi kalkıp neden dediğinde, bilmiyor muydun, tanımıyor muydun, benim doğrum bu derse ne diyeceksin.. Konuşup anlayış beklemekten başka yolun yok ne yazıkki.. İnşallah değişir ama ne yazıkki umudum yok benim..

tabikide bu yüzünü bilmiyosun aynı evin içine girince görüyosun yüzünü diyorlar ya o anlam tam tabiriyle işte evlenmeden önce böyle davranmazdı hiç hatta benden izin almadan biyere gitmezdi sürekli benm düşüncelerim önemliydi herşey güllük gülistanlıktı yani aynı eve girince aynı hayatı paylaşınca anlıyosun herşeyi huyunu suyunu bilemiyosun karşıdan bakmakla anlaşılmıyo biz nişanlıyken bile 2 3 ayda bir görüşürdük yakın olsaydık bunların hepsi hallolurdu aslında ama evliliğin ilk ayları olduğundan yeni tanıyoruz birbirimizi ve benim umudum var bunları yeniceğimize..

Doğulu insanlar hakkında genelleme yapıp ırkçılık sayılabilecek yorumlardan kaçınınız lütfen, ırkçı söylemler yasaktır.

Kendilerini eleştiriyorlarsa yine kendileri bilir, erkekler aynı şeyi yaptığında üzülmesinler o vakit ırkçı söylemler üzerinde bilhassa duruyoruz ki ırk, mezhep üzerine yapılan keskin yorumlar yasal olarakta suç teşkil ettiğinden forumda da yasaklar kapsamında.

9sayfaya bakamadım yaşınızı yaşmış mıydınız? eğer eşiniz bekarken gezmediyse evliyken bile bekar hayatı sürmek istiyo olabilir... 5aylık gelin yalnız bırakılıp hep gezmeye mi çıkılır..

O uyurken süslen püslen,giyinip hazırlan.Uyandığı zaman seni öyle görsün,hatta çekinme uyandır.
O kadar heveslenmiş eşini kös kös evde bırakmaz herhalde.
Hatta arkadaşlarıyla çıkacağını anladığın zaman aynı şeyi yapabilirsin.
Güzelce hazırlan,kapıya çıkıp ben de geliyorum de.Çok sıkıldım,ev bastı,bu gidişle depresyona gireceğim,duvarlar üzerime geliyor gibi duygu sömürüleri eşliğinde.

tazecik gelin :)
biraz sabır ilk zamanlarda bazı evliliklerde oluyor böyle şeler. kişiside göre de değişiyor kimi evden çıkmaz kimi eve girmez
düzeniniz olur zamanla ikinizde alışma evresindesiniz ki bide bu dönemler hep kavga gürültü 1 yıllık evliyim ve düzenmiz yeni oldu diyebilirim allah yardımcın olsun zamanla aşarsınız..

yaşım 26 evet kaynım biraz aklına giriyo kaynım pek eşiyle gezmez kendisi çoğunlukla arkadaşlarıyladır eşimde onu örnek alıyo sanırım yada o gaza getiriyo galiba

amin inşallah yaa

öyle duygu sömürülerine gelmez hayatta umrunda olmaz kendi çıkar gider.. Benide erkek arkadaşlarının oturduğu bi ortama götürmez heleki bekarsa yani evli olsa götürür ama erkeklerin arasına sokmaz

adamı fazla sıkmışsın, bırak dışarı çıksın.alkol, kadın kötü arkadaş olmadığı sürece ne zararı var ki, sen de arkadaşlarınla buluş bir dertleş

disari cikma, benle de ilgilen diye baski yaparsan olmaz o is, ters teper, daha da eve gelmek istemez, disarisi cazip gelir.
kafa sisirmeden, baski yapmadan, cene yapmadan akillica halletmelisin bu isi.
esini eve baglayici bir seyler dusun. o evde nasil mutlu olur, neyden ketif alir, nasil huzur bulur. onu eve cekece, evde mutlu edecek bir seyler bul. esini sen taniyorsun, bulursun.
cene yapip kendinden itecegine, aglayip zirlayip bunaltacagina, guleryuz, cilve, hos sohbet, guzel zaman, evde huzur ve mutluluk bulmasini, disardan daha cazip hale gelmesini saglamalisin.

Ya nedir yillardir bu kadinlarin erkeklerden cektigi.Adamlar resmn evlenince maskelerini cikartiyorlar.evlilik oncesi verdikleri vaadleri unutuyorlar.zor ya ne kadar seversen sev biyere kadarmis sevgi.kadin ilgi ister sevgi ister kadinligini hissetmk ister ama erkekler malesef cok farkli yaratiklar.evlenene kadr basimizin etini yerler evlenncede baska bri olrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…