Eşimle sürekli tartışıyoruz :( :(

Izin gününde uuumak istemesi kadar dogal birsey yok. Birakin mutlu kalksin. Sizde uzanin yatin yanina. Ya da cikin yuruyus yapin, simit simit alin, gelin dus alin, niye bagimli okuyorsunuz ona. Gunduz gözüyle evde takilmakta cok eglenceli halbuki.

Azaltin beklentilerinizi. Istedikce olmaz, asla olmaz.

Bakin demisya cik dolas, annene git diye; aslinda bu lafi duymaniz bile uzucu. Neden soyletiyorsunuz. Cikma yeter giyme benimle ilgilrn dedirtene jaxar ugrasin. :) Evinizi ihmal etmeden tabiki.

5 aylik evlilik cok kisa bir sure. Sabredin. Ayrica sinirleriniz simfiden nasil yiprandi?

Bu hassasiyetle evliliginiz sağlıklı ilerlemez.
Yipranir yipratirsiniz.

o evde olduğunda tek çıkmama izin vermiyo ya o kalkınca gezicez yada ben çıkmıcm ben uyusun uyumasın demiyorum zaten ama bi insan 2ye 3 e kadar uyumaz uyuyamaz ya benmde çalışmaya hayatım oldu ben okadar uyumuyodum bende yoruluyodum yani günü öldürmenin ne anlamı var ben hep hayal ediyorum izin gününde gezeriz şöle yaparz böle yaparız diye kafamda kuruyorum o akıl etsin diye bekliyorum gezmekten anladığıda kaynımlarla görümcemlere gitmek biyere tek başımıza gitsek tek bi yer gezip dönüyoruz onada gezmek denirse...

5 aylik evlilik cok kisa bir sure. Sabredin. Ayrica sinirleriniz simfiden nasil yiprandi?

Bu hassasiyetle evliliginiz sağlıklı ilerlemez.
Yipranir yipratirsiniz.

nişanlılık sürecinde başladı yani evliliğe yaklaştıkça bayağı tartışmalar anlaşmazlıklar çok oldu çok yıprattık birbirimizi birazda ailesi yüzünden oldu istenilenler olmadı istediğim gibi falan üstüste bindi sorunlar anlayacağınız tartışmalar üzerine buralara kadar geldik

cnm orada hiç yaşıtın komşun falan yok mu.yani onları tanıyıp vakit geçirmeye çalışsan..kafayı eşine verme düşüncelerini dağıtacak zihnini meşgul edecek hobilerle ilgilen..ama sakın çocuk yapma eşinden emin olana kadar..

komşularım var ama benden yaşça çok büyükler yani aynı dili konuşamıyobiliyoruz bazen kayınvalidemle resim kursuna gidiyoruz ama haftada bir gün arkadaşlarımda var üniversiteden ama çalıtıkları için görüşemiyorz mecburen bi başıma kalıyorum

bi an ben yazıyorum sandım..
ona çok bağımlı bi görüntü çizmişsiniz, o da kaçıyo işte g.tü kalkmış..
biraz kendinizle ilgilenin, ona da güleryüzlü olun ama yine de çok ilgili olmayın..
kaçan kovalanır...

Tek çıkmama izin vermiyor diyorsunuz, ee beraber de gezemiyorsunuz ama esinizle bu konuda savasiyorsunuz. Oysa izin gununde yuruyuse cikmak icin savasin.

Boylelikle ilgi bekleyen degil ilgi beklenen olursunuz. Kendi istekleriniz icin konusun bakin nasil cark dönecek.

tek çıkmama o izinli olduğu gün onunla çıkmamı istiyo oyüzden izin vermiyo ama o kalkıp hazırlanana kadarda akşam oluyo beraber gezmek isteyincede kaynımlara yada görümcemlere kayınvalidemlere gidelim diyo ama bundan sora umursamamayı öğrenicem buakşam gerçekten çok ağladım üzüldüm halen daha eşim uyuyor.

tek başına neden göndermiyor
kendinemi güvenmiyor sanamı
kendinedir
zamanla geçer ama
daha yeni evli sayılırsınız

Dogunun erkekleri kadina deger vermez canim.tepki alabilirim belki ama hic onem veren goremedim yillardir.cocuk icin acele etme.cocuk eve fln baglamiyo yalan onlar.dogu kultunu arastirsaydon keske evlenmeden.

Dogunun erkekleri kadina deger vermez canim.tepki alabilirim belki ama hic onem veren goremedim yillardir.cocuk icin acele etme.cocuk eve fln baglamiyo yalan onlar.dogu kultunu arastirsaydon keske evlenmeden.
benim esim de dogulu ama oyle deyil. Gerci hic doguda yasamamis bilemiyorum.

benim esim de dogulu ama oyle deyil. Gerci hic doguda yasamamis bilemiyorum.

Doguda yasayanlari kastettim canim o taafin kulturunu almis kisiler icin.kadin hizmet eder konusmaz gezmeye gitmez.cocuk dogurur.evden cikmaz.ama kendileri butun gun sokaktan gecen kadinin kalcasina bacaklarina laf eder.2 doguluyla calistim hayatim boyunca ikiside byleydi nefret ettim is hayatindan bu pislikler yuzunden.

doğuda yaşamış biri değil hatta babasıda 15 yaşında falan gelmiş istanbula ama babası hala o tarafın özelliklerini adetlerini huylarını gösterdiği için onu örnek alıyolar işte babalarının yanında konuşamıyolar bile yok çocuk eve bağlar falan diye hiç düşünmedim şimdiye kadar sadece tek düşündüğüm önce kendi sorunlarını çözecek sonra ben istersem olur çocuk konusunda taviz vermem aslında çok istiyor habire bu yüzden laf sokuyor yok ben 40 yaşında baba olurum artık falan diye yapck bişiy yok diyorum en az 2 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…