- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi uzgun duygusal
-
sinirlenmeden yapamıyorum işte sinirlerim okadar çok bozulduki sürekli ağlıyorum çok yıprandı sinirlerim ben sölemesem söliyo gidelim gezelim fakat neymiş işte kaynıma görümceme falan gitseymişiz hem klırmışız onlarda gezme çözümü bu yani hiç böle hayal etmiyodum yani evlenmeden önce konuştuğumuz hayal ettiğimiz şeylerin neredeyse çoğunu göremiyorum diyebilirim..
Izin gününde uuumak istemesi kadar dogal birsey yok. Birakin mutlu kalksin. Sizde uzanin yatin yanina. Ya da cikin yuruyus yapin, simit simit alin, gelin dus alin, niye bagimli okuyorsunuz ona. Gunduz gözüyle evde takilmakta cok eglenceli halbuki.
Azaltin beklentilerinizi. Istedikce olmaz, asla olmaz.
Bakin demisya cik dolas, annene git diye; aslinda bu lafi duymaniz bile uzucu. Neden soyletiyorsunuz. Cikma yeter giyme benimle ilgilrn dedirtene jaxar ugrasin. :) Evinizi ihmal etmeden tabiki.
5 aylik evlilik cok kisa bir sure. Sabredin. Ayrica sinirleriniz simfiden nasil yiprandi?
Bu hassasiyetle evliliginiz sağlıklı ilerlemez.
Yipranir yipratirsiniz.
cnm orada hiç yaşıtın komşun falan yok mu.yani onları tanıyıp vakit geçirmeye çalışsan..kafayı eşine verme düşüncelerini dağıtacak zihnini meşgul edecek hobilerle ilgilen..ama sakın çocuk yapma eşinden emin olana kadar..
benm umursamama gibi bi lüksüm olmuyo çünkü çok çabuk snirilenen biriyim ve kafama herşeyi çok takıyorum aşırı duygusalım yanında çok ağladım ama umursamıyor hatta ağlamamda rahatsız olup üfleyip püflüyor diğer odaya geçip yatıyor.
bi an ben yazıyorum sandım..
ona çok bağımlı bi görüntü çizmişsiniz, o da kaçıyo işte g.tü kalkmış..
biraz kendinizle ilgilenin, ona da güleryüzlü olun ama yine de çok ilgili olmayın..
kaçan kovalanır...
Tek çıkmama izin vermiyor diyorsunuz, ee beraber de gezemiyorsunuz ama esinizle bu konuda savasiyorsunuz. Oysa izin gununde yuruyuse cikmak icin savasin.
Boylelikle ilgi bekleyen degil ilgi beklenen olursunuz. Kendi istekleriniz icin konusun bakin nasil cark dönecek.
kendisi ozaman izinli olduğundan dolayı beraber çıkarız nereye gidiceksen diyo ama kalkması hazırlanması çok ağır kanlı yani akşam oluyo hazırlanana kadar otek başına neden göndermiyor
kendinemi güvenmiyor sanamı
kendinedir
zamanla geçer ama
daha yeni evli sayılırsınız
birde beni düşün ne kadar zor durumdayım aşırı derece yıprandım şu kadar zamanda...Okurken sinirlerim gerildi. Erkek olmus ama adam olamamis.
birde beni düşün ne kadar zor durumdayım aşırı derece yıprandım şu kadar zamanda...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve paylaşıcak kimsem olmadığı için buraya yazmaya karar verdim.Yeni evliyim 5 ay oldu evleneli eşimle sürekli tartışıyoruz.Yani daha 5 aylık evli olmamıza rağmen o arkadaşlarıyla gezmek vakit geçirmek istiyor.Birde kardeşide kendisinden 1 yaşküçük olduğu için neredeyse hergün konuşuyorlar ve sürekli buluşalım gezelim diyor.Kardeşide evli o pek eviyle eşiyle ilgilenmiyor açıkçası yani eşimin tarafı doğulu ve babalarından gördüklerini uyguluyolar bence yani kadınlar fazla ses çıkarmayacak erkekler ne derse o olacak tartışmada hep erkek haklı olacak erkeğe saygı duyulacak ben gereğince saygı duyuyorum fakat bana göre saygı karşılıklı olur..Eşimle tartışıyoruz özellikle bu arkadaşlarıyla kardeşiyle dışarı çıkma isteği konusunda bende diyorum daha 5 aylık eliyiz benimle dışarı çıkmıyosun gezmiyosun arkadaşlarınla kardeşinle çıkmak istiyosun ben insanm diyo erkeğim çıkıp gezicem diyo benm burda bi çevrem bile yok ben insan değilmiyim diyorm konuyu çarpıtıyo ben erkeğim evde kapalımı kalıcm diyo çok bunaldım işin içinden çıkamıyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum onun umrunda bile olmuyor umursamıyor geçiyo başka bi odaya uyuyor umursanmamak çok üzüyor bu gidişle ben kendimi hasta edicem lütfen yardım edin!!(
benim esim de dogulu ama oyle deyil. Gerci hic doguda yasamamis bilemiyorum.Dogunun erkekleri kadina deger vermez canim.tepki alabilirim belki ama hic onem veren goremedim yillardir.cocuk icin acele etme.cocuk eve fln baglamiyo yalan onlar.dogu kultunu arastirsaydon keske evlenmeden.
benim esim de dogulu ama oyle deyil. Gerci hic doguda yasamamis bilemiyorum.
Doguda yasayanlari kastettim canim o taafin kulturunu almis kisiler icin.kadin hizmet eder konusmaz gezmeye gitmez.cocuk dogurur.evden cikmaz.ama kendileri butun gun sokaktan gecen kadinin kalcasina bacaklarina laf eder.2 doguluyla calistim hayatim boyunca ikiside byleydi nefret ettim is hayatindan bu pislikler yuzunden.
Amiiiinnnnn..Rabbim yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?