Eşimle sürekli tartışıyoruz :( :(

aynen çocuk yapıcaksın evde oturucaksın çocuğa bakıcaksın ömrün tükenip gidecek öyle bende en az 2 sene dedm çocuk konusunda taviz vermiyorum evlilik oturmadığı sürece sağlıksız bi evliliğe çocuk dünyaya getiremem

canım iyi yaparsın..böyle sorumsuz babaya çocukta yapılmaz..ama bunlarda boşanmada olmaz diye duydum..ah be yavrum sende mi aynı memleketlisin..? kendilerini erkek zannederler sonra gururlarına dokunur boşanınca..eli kanlıdır bunların..ne bileyim komşumuzdu o kadın söylemişti..bizde gelinlikle gelinir..kefenle çıkılır diyordu..bunlar düzelmez canım..

canım iyi yaparsın..böyle sorumsuz babaya çocukta yapılmaz..ama bunlarda boşanmada olmaz diye duydum..ah be yavrum sende mi aynı memleketlisin..? kendilerini erkek zannederler sonra gururlarına dokunur boşanınca..eli kanlıdır bunların..ne bileyim komşumuzdu o kadın söylemişti..bizde gelinlikle gelinir..kefenle çıkılır diyordu..bunlar düzelmez canım..

yok ben bursalıyım boşanma diye bişiy yok ama eli kanlı falan değilyani duymadım daha önce öyle bişiy

evlenmeden önce çalışıyordum zaten birazda oyüzden bunalıma girdim sanırım şimdi evde sıkılıyorum çevrede olmayınca çalıştırmıyor işte keşke çalışabilsem tatlım o kadar çok istiyorumki gerçekten hem manevi hem maddi açıdan çok ihtiyacım var ama onların sülalede çalışan KADIN yok :(
ne güzel bir ilk yaşatırşın onlara. Çalışmalısın tatlım ne pahasina olursa. Pasif görüp çullanırlar yoksa. Sevgiler;;;)

evlenmeden önce çalışıyordum zaten birazda oyüzden bunalıma girdim sanırım şimdi evde sıkılıyorum çevrede olmayınca çalıştırmıyor işte keşke çalışabilsem tatlım o kadar çok istiyorumki gerçekten hem manevi hem maddi açıdan çok ihtiyacım var ama onların sülalede çalışan KADIN yok :KK43:

Sane ne ki onlarin sulalesinden. Calismak icin baski yap. Ne halt edersen et karismicam istedigin kadar gez ama ben de calisicam de. Napicak oldurucek mi seni ?

Bu arada evlenmeden once calismiyacaksin sarti koydu mu sana ?

yok ben bursalıyım boşanma diye bişiy yok ama eli kanlı falan değilyani duymadım daha önce öyle bişiy

canım seni korkutmak istemedim..bunlar boşanmayı kabul etmez..boşanıncada gözleri döner demek istedim..kadın kıymeti bilmiyorlar..keşke evlenmeden biraz daha düşünseydin..

Sane ne ki onlarin sulalesinden. Calismak icin baski yap. Ne halt edersen et karismicam istedigin kadar gez ama ben de calisicam de. Napicak oldurucek mi seni ?

kaç kere söledim hatta anaokulunda çok güzel sekreterlik işi vardı hemde evime çok yakındı söledm ilanıda gösterdm görmemezlikten geldi bana niye gösteriyosunki şimdi ilanı dedi ne var yani dedi sanki hiç bişiy yokmuş gibi geçti oturdu

kaç kere söledim hatta anaokulunda çok güzel sekreterlik işi vardı hemde evime çok yakındı söledm ilanıda gösterdm görmemezlikten geldi bana niye gösteriyosunki şimdi ilanı dedi ne var yani dedi sanki hiç bişiy yokmuş gibi geçti oturdu

evlenmeden once calistirmiyacagini seni biliyormuydun ?

Ona sorma, soyle boyle bir ilan var basvuruyorum de.

canım seni korkutmak istemedim..bunlar boşanmayı kabul etmez..boşanıncada gözleri döner demek istedim..kadın kıymeti bilmiyorlar..keşke evlenmeden biraz daha düşünseydin..

evlenmeden önce herkes aynı şeyi söledi birkez daha düşün birkez daha düşün düşündüm ama herşeyin tarihi belli olduktan herşey hazır olduktan sora kendisi vazgeçmedi bırakmadı beni açıkçası bende bırakamadım sevdim gerçekten ama bu yüzünüd evlendikten sora gördümişte

çok duygusal ve çok kırılgan birisiyim herşeyde hemen ağlıyorum bu konuda çok zayıfım heleki umursamayınca işte kendimi üzüyorum böyle keşke bende umursamasam ama olmuyo yapamıyorum ben ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı bilmiyorum :KK43:

Aynen ben de çok hassas birisiyim ben anliyorum seni gerçekten. Bana da eşim diyordu buna benzer seyleri. İş bul kendine çaliş arkadaş edinirsin boylelikle. Alisverise gezmeye falan cikarsiniz. Gece yarilarina kadar gezmek zorunda degilsin. Madem boyle davraniyor sen de aglama bas ayaklarinin ustune dik dur ona bagimli yasama.

hayır uygun iş olursa çalışırsın bakarız birlikte bakarız iş ilanlarına uygun olanına benmde içime sinene gidersin diyordu ama tam aksini yapıyo
o zaman dedigim gibi yap. Sen basvur ve soyle, o zaman mecbur kendisi de bakicak. Yoksa beni dellendirme ikimizi de uykusunda oldurtme de.:KK62::mad:

o zaman dedigim gibi yap. Sen basvur ve soyle, o zaman mecbur kendisi de bakicak. Yoksa beni dellendirme ikimizi de uykusunda oldurtme de.:KK62::mad:

ozamanda başına buyrukmu yaşıyosun sen evlibi kadınsın bana fikrimi sormadan nasıl bölebişiy yaparsn gidemezsn der gidersemde çok büyük olaylar tartışmalar çıkar yeni tartışmaya daha sayfa açmış oluruz :(

ozamanda başına buyrukmu yaşıyosun sen evlibi kadınsın bana fikrimi sormadan nasıl bölebişiy yaparsn gidemezsn der gidersemde çok büyük olaylar tartışmalar çıkar yeni tartışmaya daha sayfa açmış oluruz :KK43:

e napicaksin o zaman keyfini mi bekliceksin ? Madem o da ise yaramiyor, o zaman devamli miy miy miy dir dir et dur. Basinin etini ye, kavga etme. Hayati zindan et evdeyken. Mecbur kalicak. Madem aglaiyosun, hic olmazsa agladigina deysin.

e napicaksin o zaman keyfini mi bekliceksin ? Madem o da ise yaramiyor, o zaman devamli miy miy miy dir dir et dur. Basinin etini ye, kavga etme. Hayati zindan et evdeyken. Mecbur kalicak. Madem aglaiyosun, hic olmazsa agladigina deysin.

diyorum dahada dicem çalışma konusunda gerekirse emrivaki yapıcam çok bunaldım bi başıma başının etini yemekle olmuyoki üfleyip püfleyip geçiyo diğer odaya uyuyo gönül rahatlığıyla ben burda ağlarken

diyorum dahada dicem çalışma konusunda gerekirse emrivaki yapıcam çok bunaldım bi başıma başının etini yemekle olmuyoki üfleyip püfleyip geçiyo diğer odaya uyuyo gönül rahatlığıyla ben burda ağlarken
sen de gir yattigi odaya konus dur. Kizim disli olucaksin, disini karsindakine gore uzun veya kisa gostericeksin. miy miy miy miy hic susma madem rest cekemiyorsun.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve paylaşıcak kimsem olmadığı için buraya yazmaya karar verdim.Yeni evliyim 5 ay oldu evleneli eşimle sürekli tartışıyoruz.Yani daha 5 aylık evli olmamıza rağmen o arkadaşlarıyla gezmek vakit geçirmek istiyor.Birde kardeşide kendisinden 1 yaşküçük olduğu için neredeyse hergün konuşuyorlar ve sürekli buluşalım gezelim diyor.Kardeşide evli o pek eviyle eşiyle ilgilenmiyor açıkçası yani eşimin tarafı doğulu ve babalarından gördüklerini uyguluyolar bence yani kadınlar fazla ses çıkarmayacak erkekler ne derse o olacak tartışmada hep erkek haklı olacak erkeğe saygı duyulacak ben gereğince saygı duyuyorum fakat bana göre saygı karşılıklı olur..Eşimle tartışıyoruz özellikle bu arkadaşlarıyla kardeşiyle dışarı çıkma isteği konusunda bende diyorum daha 5 aylık eliyiz benimle dışarı çıkmıyosun gezmiyosun arkadaşlarınla kardeşinle çıkmak istiyosun ben insanm diyo erkeğim çıkıp gezicem diyo benm burda bi çevrem bile yok ben insan değilmiyim diyorm konuyu çarpıtıyo ben erkeğim evde kapalımı kalıcm diyo çok bunaldım işin içinden çıkamıyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum onun umrunda bile olmuyor umursamıyor geçiyo başka bi odaya uyuyor umursanmamak çok üzüyor bu gidişle ben kendimi hasta edicem lütfen yardım edin!! :KK43:(
doguyla ne alakası var madem doğulular böyle evlenmeseydiniz doğulularla benim eşimde Doğulu is dışında ki tüm vaktini bana ve kızıma ayırır aşırı ilgili biridir ayrıca evde de eşit haklara sahibiz ama ben bayan olduğum için bana daha çok saygı duyar

sen de gir yattigi odaya konus dur. Kizim disli olucaksin, disini karsindakine gore uzun veya kisa gostericeksin. miy miy miy miy hic susma madem rest cekemiyorsun.

susmayınca bu sefer oda kızıyo bağırıp çağırıyo yani ben normal şekilde anlatamıyorum zaten ben sinirlendiğimde sürekli sinirden dolayı bağırarak ve ağlayarak anlatıyorum derdimi malesef çok zayıfım bu konularda o bağırıpp çağırıyo sus diyo elimden kaza çıkacak diyo açıkçası dövmesindende korkuyorum :(

susmayınca bu sefer oda kızıyo bağırıp çağırıyo yani ben normal şekilde anlatamıyorum zaten ben sinirlendiğimde sürekli sinirden dolayı bağırarak ve ağlayarak anlatıyorum derdimi malesef çok zayıfım bu konularda o bağırıpp çağırıyo sus diyo elimden kaza çıkacak diyo açıkçası dövmesindende korkuyorum :KK43:
o zaman ustalasacaksin canim.

ozamanda başına buyrukmu yaşıyosun sen evlibi kadınsın bana fikrimi sormadan nasıl bölebişiy yaparsn gidemezsn der gidersemde çok büyük olaylar tartışmalar çıkar yeni tartışmaya daha sayfa açmış oluruz :KK43:

Canım sen şunu anlamıyorsun senin sorunların tartışmasız, cinnetsiz, kavgasız çözülecek sorunlar değil.

Tatlılıktan anlayan adam olsa seni buraya konu açacak kadar çaresiz bırakmazdı heralde.
5 aylık evlisin daha eminim yeterince tatlısındır.

Adamla 4 yıl çıkmışsın sana belli sözler vermiş şimdi evlendin diye seni köle ilan edemez.
Erkeklik verilen sözü tutmadadır.

Bence sen ağzının payını veremiyorsun herifin tepene çıkmış..
Yakında evet ben evli bir bayanım o erkek yapar modunda hayat enerjisi bitmiş bir bayan olarak takılırsın..

Back
X