merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve paylaşıcak kimsem olmadığı için buraya yazmaya karar verdim.Yeni evliyim 5 ay oldu evleneli eşimle sürekli tartışıyoruz.Yani daha 5 aylık evli olmamıza rağmen o arkadaşlarıyla gezmek vakit geçirmek istiyor.Birde kardeşide kendisinden 1 yaşküçük olduğu için neredeyse hergün konuşuyorlar ve sürekli buluşalım gezelim diyor.Kardeşide evli o pek eviyle eşiyle ilgilenmiyor açıkçası yani eşimin tarafı doğulu ve babalarından gördüklerini uyguluyolar bence yani kadınlar fazla ses çıkarmayacak erkekler ne derse o olacak tartışmada hep erkek haklı olacak erkeğe saygı duyulacak ben gereğince saygı duyuyorum fakat bana göre saygı karşılıklı olur..Eşimle tartışıyoruz özellikle bu arkadaşlarıyla kardeşiyle dışarı çıkma isteği konusunda bende diyorum daha 5 aylık eliyiz benimle dışarı çıkmıyosun gezmiyosun arkadaşlarınla kardeşinle çıkmak istiyosun ben insanm diyo erkeğim çıkıp gezicem diyo benm burda bi çevrem bile yok ben insan değilmiyim diyorm konuyu çarpıtıyo ben erkeğim evde kapalımı kalıcm diyo çok bunaldım işin içinden çıkamıyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum onun umrunda bile olmuyor umursamıyor geçiyo başka bi odaya uyuyor umursanmamak çok üzüyor bu gidişle ben kendimi hasta edicem lütfen yardım edin!!

(