Arkadaşlar tekrardan merhaba. Şeytana lanet ettim önce kayınvalideme sonra anneme gitmek için hazırlandım çıktık yola yolda baya şiddetli kavga ettik ( şiddet falan değil söz olarak ) ağzına ne geldiyse saydı bende ağzıma ne geldiyse saydım. Saygıyıda yitirdik. Baktım saygıyı yitirdi bende bu saatten sonra sana saygı duymam dedim onun seviyesine indim malesef. Adam resmen takıntılı bu saatte annemlere nasıl gideriz diye deliler gibi köpürüyor bildiğiniz bi arabayı sağa çekip kendini öldürüp ağlamadığı kaldı. Takıntılı ruh hastası. İnmedim arabadan gittim annesigile donuktum ama belli etmeden geçirdim zaman. Annesi beni çok çok şaşırtı hadi kalkın kaynananla kayınbabana gidin ellerini öpün onların elini öpmeden de başka yere gitme önce oraya git dedi eşime. Belkide donuk olduğumu görünce anladı birşey olduğunu. Ses etmedim şimdi anneme geldim yine ses etmiyorum ama burdan çıktığım an tüm kayışları koparacam. Sırf şu aziz mübarek günde yaşlı insanların burnundan gelmesin diye sustum. İçim kimseyi şu bayramın ilk günü huzursuz etmek istemedi ki şuan en dibine kadar yaşıyorum onlar yaşamasın. Çok üzgünüm çok kötüyüm. Hamile halimle burnumdan geldi bayram. Ailesi niye gelmediniz bile demedi onlara falanda şaşırdım ama ailesi bu şekildeyken bu bide bayıl istersen feriha moduna döndü. Ailesine her şeyi bayram bitiminde anlatmayı düşünüyorum. Sonrasında kendi aileme anlatıp ipleri koparacam. Belki de bugün yapmam lazımdı ama kimsenin burnundan gelsin istemedim sizce nasıl bi yol izlemeliyim bayrama denk gelmesi ayrı bi kötü oldu