Sizin konuyu büyümeniz eşinizin yaptığı öküzlüğü ört pas etmez. Ben olsam o gece yolları ayırırdım. Belki bir ihtimal aldatma vardır onla ilgili bir şeyler arayın diyecektim ama öyle bir durumda yok gibi. Üzgünüm ama bu başlangıç şiddet burda kalmaz artarak devam eder.Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm
Şiddeti asla affetmeyin ama uzun sürede yatak ayrı kalmaz aile büyüklerini toplayıp konuşun derim uzlaşmacı olacakSelam arkadaşlar bende sizlerden biriyim uzun süredir burayı takip ediyordum ve şimdi çözüm bulamadığım sorunumda bana yardımcı olursanız sevinirim ben 27 yaşında 5 yıllım evli ve çocuklu bir kadınım aynı zamanda memurum eşimde benimle aynı yaşta ve oda benimle aynı işte çalışıyor sorun şu ki eşim her zaman bana yardımcı iyi bir eş iyi bir babadır bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister gider geç dönünce elimde olmadan sinirleniyorum yine öyle bir günde bir anda bana vurmaya başladı ne olduğunu bile anlayamadım ailesine haber verdim geldiler ikimizede kızdılar ben evimdeyim eşimde evde bir haftadır yatakları ayırdık kesinlikle konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık nasıl güvenebilirim ki bana yeniden vurmayacagına evi terketsem yada ailemin yanına gitsem nasıl olur yada onun benden özür dilemesini mı beklemeliyim bilmiyorum değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Bir anlık öfke nelere kadir. Bence eşiniz size dolduğu için böyle davrandı.Elbette yaptığı kesinlikle doğru değil ama adamı biraz da siz doldurmuşsunuz gibime geldi.Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm
Kendinizi suclu hissetmeyin. Siddeti mesrulastirmayin. Disari cikma olayini buyutebilirsiniz, esiniz bundan rahatsizsa bosanmak ister ve rahat rahat gezer. Siddet uygulayarak sizi sindirmeye calisiyor, devamida gelecektir.Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm
Yani büyüttünüz diyelim, adam özür bile dilememiş. Siz dayak yediğiniz halde içinizde kendinizde hata buluyorsunuz adam hala muhtemelen kendini haklı görüyor.Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?