- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
Kötü bi yorum olcak ama; ilgi beklerken şiddet gelmiş. Ben şiddetten çok, 1 haftadır bi açıklama, özür, pişmanlık gelmemesinden dolayı eşinizden bi hayır gelmeyeceğini düşünüyorum. Ama en ufak bi adımda affetmeye hazırsınız. Bu yüzden de bu şiddet tekrarlanacak. Bi de şunu merak ediyorum 5 yıldır böyle bişey olmadı da 5 yıl sonra adam şiddet mi uyguladı hem de sıradan basit bi sebeple. Niye eve geç geldin kavgasıyla...Son iki aydır sürekli kavga ediyorduk zaten büyük bişey çıkacağı belliydi aslında ben ilgi isteyip tartışma cıkarıyordum ama bu kadarını beklemiyordum çok üzüldüm
Ya istediğin kadar büyüt bu gösterdiği şiddeti haklı yapmaz. Kaldı ki bit haftadır gram pişman olup yaklaşmamış bile düzeltmeye bile çabalamamış. Ki şiddet öyle bir şey ki düzelmiyor sonrası. Ben affedemedim ve oda pişman olup özür dahi dilemedi hoş dilese yine affetmezdim. Şiddet başka bir şey ya olmuyor affı gerçekten.Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm
Selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim uzun süredir burayı takip ediyordum ve şimdi çözüm bulamadığım sorunumda bana yardımcı olursanız sevinirim ben 27 yaşında 5 yıllım evli ve çocuklu bir kadınım aynı zamanda memurum eşimde benimle aynı yaşta ve oda benimle aynı işte çalışıyor sorun şu ki eşim her zaman bana yardımcı iyi bir eş iyi bir babadır bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister gider geç dönünce elimde olmadan sinirleniyorum yine öyle bir günde bir anda bana vurmaya başladı ne olduğunu bile anlayamadım ailesine haber verdim geldiler ikimizede kızdılar ben evimdeyim eşimde evde bir haftadır yatakları ayırdık kesinlikle konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık nasıl güvenebilirim ki bana yeniden vurmayacagına evi terketsem yada ailemin yanına gitsem nasıl olur yada onun benden özür dilemesini mı beklemeliyim bilmiyorum değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Onun ailesine haber verme nedeniniz nedir? Adam özür bile dilememis ki özürlûk bir durum değil. Özür çok başka durumlara hastır. Ama en azind5bir gönül almaya bile çalışmıyorsaSelam arkadaşlar bende sizlerden biriyim uzun süredir burayı takip ediyordum ve şimdi çözüm bulamadığım sorunumda bana yardımcı olursanız sevinirim ben 27 yaşında 5 yıllım evli ve çocuklu bir kadınım aynı zamanda memurum eşimde benimle aynı yaşta ve oda benimle aynı işte çalışıyor sorun şu ki eşim her zaman bana yardımcı iyi bir eş iyi bir babadır bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister gider geç dönünce elimde olmadan sinirleniyorum yine öyle bir günde bir anda bana vurmaya başladı ne olduğunu bile anlayamadım ailesine haber verdim geldiler ikimizede kızdılar ben evimdeyim eşimde evde bir haftadır yatakları ayırdık kesinlikle konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık nasıl güvenebilirim ki bana yeniden vurmayacagına evi terketsem yada ailemin yanına gitsem nasıl olur yada onun benden özür dilemesini mı beklemeliyim bilmiyorum değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Siz büyütmüşsünüz evet ama bu dayağı haklı çıkarmıyor.Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm
İyi de memursunuz bir çocuğunuz var ihtiyaçlarını karşılayabilir yalnız yaşayabilirsiniz kimseye göbekten bağlı değilsiniz. Ailenizin de yüzünü görmüş oldunuz. Yolunuza bunları göz önünde bulundurarak devam edeceksinizKendi ailem uzakta ikinci gün onlarada söyledim babam biliyo olmasına rağmen beni bir kere bile aramdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?