- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Merhaba hanımlar. Eşimle tartıştık. Konu şöyle gelişti. Bizim kız kabızdı banyoda leğene oturttum yapsın diye. Neyse yaptı. Eşime seslendim yardım etmesi için. Kızım leğende kakasını görünce korktu ve ağlamaya başladı. Ben banyoya girmeden önce klimayı aç demiştim. Neyse kızı ben aldım çocuk odasında kıyafetleri avutmaya çalısıyorum konusuyorum kızımla kuruluyorum derken eşim girdi. Gözlerini belertmiş sen şaka mısın diyo. Ne oldu dedim. Hem bana klimayı açtırdın hem neden burda giydiriyorsun dedi. Unuttum dedim. Bu söylenmeye devam ediyor. Unutulcak şey mi bu bu kadar basit birşeyi nasıl unutabilirsin ki vs bir sürü konustu. Bana gerizekalı muamelesi yaptı yani. Ben de orda giydirip oyle geçirdim klimalı odaya ama o ona inat yaptıgımı sanıp iyice saçmalamaya devam etti. Çok sinirlendim ya . ama kızın önünde tartışmayalım desim kapattım. Benle bir daha konuşma desi. Ben asıl sen benle konuşma dedim. Şimdi dışarı çıktı çöpü ayarla çıkarken atcam desi. Ayarlamıyoruö çıkar kendin çöpten dedim. Hiçbirşey yapmıcan mı sen diyor bana. Yapmıcam var mı dedim. İyi mi böyle dedi. İyi dedim. Açık öğretim sınavım var bugun ders çalıştım evde kendisi yıllık izinde oldugu için kızımızla ilgilendi dışarı çıkmadı acısını yıne çıkardı benden. Ne doğru düzgün ders çalısabildim ne ev işi yapabildik. Şu yıllık izin hayırlısıyla bi bitseydi.
Sürekli boyle saçma seylerden tartısıyoruz. Neden boyle oluyor birbirimize tahammulümüz kalmadı galiba artık. Okuyan herkese tesekkürler
Sürekli boyle saçma seylerden tartısıyoruz. Neden boyle oluyor birbirimize tahammulümüz kalmadı galiba artık. Okuyan herkese tesekkürler