- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi sedeflidondurma
İyi o halde birbirinize ateşler saçmaya devam edin :) Ne diyelim...Tartışma küçük olabilir yani mevzu küçük olabilir ama gözlerimizden ateş saçtık birbirimize resmen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi o halde birbirinize ateşler saçmaya devam edin :) Ne diyelim...Tartışma küçük olabilir yani mevzu küçük olabilir ama gözlerimizden ateş saçtık birbirimize resmen.
Leğen eğitimi değil bunun adı. Kabızlık için kullanılan bir yöntem. Hem bilginiz yok hem üstten üstten dalga geçecek yer arıyorsunuz. Zaten eşime sinirliyim yahu niye bir de siz geliyorsunuz üstüme.Tövbe tövbelik bir durum yok :) Leğen eğitiminden haberim yoktu :) Şaşırdım sadece.
Bana niye sinirlendiniz peki? Gözlerimden ateş saçarak mı yazmışım yorumu?Gözlerinden ateş saçarak benle konuşunca ben de aa canım sen niye bana bu kadar sinirlendin. Ben bu odaya kızın eşyalarını almak için girdim. Sonra oyuna daldık çok haklısın biricik kocacım aman sen sakın sinirlenme ağzımızın tadı bozulmasın diyemedim.
Uslubunuz hep boyle mi? Ilk legene dediginiz de ben de ayni seyi dusundum. Ben bilemem ki cocugunuzun yasini ya da tuvalet egitimi aldigini. Haliyle size neden legene diye sormus birisi. Sizin cevabiniz cok sert olmamis mi?Siz oturtursunuz tuvalet eğitimi olmayan kabız çocugunuzu lazımlığa. Tövbe tövbe
Siz de biraz empati yapın derim nacizaneBana niye sinirlendiniz peki? Gözlerimden ateş saçarak mı yazmışım yorumu?
Biraz sakin olun derim nacizane
Mizah.. Ben de biliyorum leğen eğitimi diye bir şeyin olmadığını!Leğen eğitimi değil bunun adı. Kabızlık için kullanılan bir yöntem. Hem bilginiz yok hem üstten üstten dalga geçecek yer arıyorsunuz. Zaten eşime sinirliyim yahu niye bir de siz geliyorsunuz üstüme.
Empati yapıp yazdım zaten. Eşimle en baştaki diyaloğu yaşasaydık unuttum der taşırdım çocuğu.Siz de biraz empati yapın derim nacizane
Leğen eğitimi değil bunun adı. Kabızlık için kullanılan bir yöntem. Hem bilginiz yok hem üstten üstten dalga geçecek yer arıyorsunuz. Zaten eşime sinirliyim yahu niye bir de siz geliyorsunuz üstüme.
Neye oturtsaydık dediğim biri bana tencereye diye cevap verince ben sinirleniyorum işte. Ve her zaman da sinirlenirim. Boyle yardımcı olmaya çalısan lütfen yardımcı olmasınUslubunuz hep boyle mi? Ilk legene dediginiz de ben de ayni seyi dusundum. Ben bilemem ki cocugunuzun yasini ya da tuvalet egitimi aldigini. Haliyle size neden legene diye sormus birisi. Sizin cevabiniz cok sert olmamis mi?
Eger esinizle iletisiminiz de bu sekilde ise bence biraz kendinizi de gozden gecirmeniz gerekiyor ya da cok alingansiniz. Sinirleriniz fazla yipranmis bu aralar belki de. Size buradan yardim etmek isteyenlere daha yumusak cevap veremez misiniz?
Neden leğen? Ben ona takıldım sorusuna ben de neye oturtsaydık diye cevap verdim. Bu soruya bu cevap işte ne çıkışmasıaslında ilk sorusu gayet normal şekilde sorulmuştu. tersleyerek cevap verdiğiniz için tencere ve leğen eğitimi cevaplarını aldınız. eşinizle de tavrınız bu şekilde mi? o yüzden bu saçma tartışmayı yaşamış olabilirsiniz. eşinizle olan olayın gelişmesinde siz haklısınız ancak haklılığı devam ettirmek için tavır ve üslupta önemlidir. haklıyken haksız duruma düşmeyin derim.
son olarak iki çocuk büyüttüm leğen yönteminden haberim yok, sanki herkesin bilmesi gereken bir şeymiş gibi bilginiz yok diye çıkışmanızda hoş değil.
Keske sana beyin nakli mı yaptırsak dıyen esınıze gulup gecmek yerineSiz oturtursunuz tuvalet eğitimi olmayan kabız çocugunuzu lazımlığa. Tövbe tövbe
Tuvalet eğitimi olan çocuga da bu yöntem uygulanabilirKeske sana beyin nakli mı yaptırsak dıyen esınıze gulup gecmek yerinePrideAndPrejudice a takındıgınız tavrı takınsaydınız. Kadın nerden bilsin tuvalet egıtımı olmadigini cocugunuzun? Normal bi soru sormus verdiğiniz cevaba bakın.
Bilmek zorunda degıl kimse hıcbıseyı.Tuvalet eğitimi olan çocuga da bu yöntem uygulanabilir
Ben nerden bileyim kadının kabızlıkla ilgili birşey bilmediğini.
14 yasinda oglum. Inanin legeni ilk defa duydum. Kusura bakmayin. Tuvalet egitimi icin satilan mini tuvaletler var onu denemenizi tavsiye ederim. Cocugunuz da kakasini gorunce korkmamis olur hem.Neye oturtsaydık dediğim biri bana tencereye diye cevap verince ben sinirleniyorum işte. Ve her zaman da sinirlenirim. Boyle yardımcı olmaya çalısan lütfen yardımcı olmasın
Neden leğen sorusu gayet masum bir soruysa neden komik emojisi koymuş millet. Dalga geçilmek için sorulmadıysa o soru??? Sadece bu soruya cevap verin savunduğunuz kişinin avukatlığını yapmadan önceBilmek zorunda degıl kimse hıcbıseyı.
Neden legen sorusuna, cunku henuz Kucuk wc egıtımı yok demek zor olmasa gerek?
Yahu niye leğene takıldınız anlamadım ya ne leğenmiş. Sıcak suya oturttum desem sizi memnun edecek miydim acaba?14 yasinda oglum. Inanin legeni ilk defa duydum. Kusura bakmayin. Tuvalet egitimi icin satilan mini tuvaletler var onu denemenizi tavsiye ederim. Cocugunuz da kakasini gorunce korkmamis olur hem.
Ben size bir yandan yardim etmek istiyorum ancak bir yandan da paparayi yerim diye cekiniyorum. Cunku gercekten su an farkinda olmasaniz da cok cok sinirlisiniz. Sert bir uslubunuz var. Esinizle ilgili olay da aslinda bu kadar buyutulecek bir durum degil. Uzatmayip tatliya baglayabilirdiniz. Oysa su guzelim gununuzu cehenneme cevirmissiniz. Sanirim butun bu siniriniz bir seylerin birikimi bence ve artik tahammul sınırınız da kalmamis. Sakin olun. Kendinize disaridan soyle bir bakin. Tatli dil yilani deliginden cikarirmis. Siz negatif olursaniz etrafinizdaki insanlara yuklediginiz o negatif enerji size geri doner. Negatiflik size birsey kazandirmaz, aksine hep kaybettirir. Sevgiyle kalin.
Alışmışın artik eşinin aşağılamalarına da Ondan.Güldüm geçtim birşey demedim.
Siz bence ıcerı gıdın, sıze beyin nakli yapalım diyen esınıze cemkırın.Neden leğen sorusu gayet masum bir soruysa neden komik emojisi koymuş millet. Dalga geçilmek için sorulmadıysa o soru??? Sadece bu soruya cevap verin savunduğunuz kişinin avukatlığını yapmadan önce