Eşimle tartışmamız

Siz bence ıcerı gıdın, sıze beyin nakli yapalım diyen esınıze cemkırın.
Size sorumu sordum cevabımı aldım, karsılıklı diyalog veya tartısmaya girmeyi sevmiyorum.
İyi aksamlar
bbilmiyorum.ben de bana cevap veremeyince bel altı vurmaya çalıştığınızı gördüm. İyi akşamlar.

bbilmiyorum.ben de bana cevap veremeyince bel altı vurmaya çalıştığınızı gördüm. İyi akşamlar.
Ben size soru sordum cevapta verdim, olayım orda bıttı. Sonraki soru sızın öfkenizi sorusuydu muhattap olamayacağımı belirttim.
Beyin nakline gulup gecen bırı ıcın belaltı olamaz dedıgım sey, bı sayfa once kendiniz yazmıssınız çünkü, bana böyle dedi guldum gectım diye.
Bana bırıncı ilginc gelen buydu, ikincisi legen.
Sızı simdı gözardı ediyorum,CEVAP VEREMEDİGIM İCİN.

Ortada ciddi bir sorun yok.
Sanırım siz biraz yorulup, yıpranmışsınız
eşiniz de üslubunu ayarlayamıyor.
Üzerinde durup büyütmeyin olayı.
Çocuklar küçükken olur böyle atışmalar.
Sizi ne sakinleştirir düşünüp onu uygulayın.
Evet üslubunu ayarlayamıyor. Bunu da normal zamanlarda söylüyor hep. Ama ben de bazen sinirlerimi ayarlayamıyorum. Fazlasıyla yorgunum. Aylardır uykusuzum. Kpss ye hazırlanıyorum bir yandan. Kızım fazlasıyla yoruyor beni. Bir de eşim yorunca patlıyorum resmen.

Ben size soru sordum cevapta verdim, olayım orda bıttı. Sonraki soru sızın öfkenizi sorusuydu muhattap olamayacağımı belirttim.
Beyin nakline gulup gecen bırı ıcın belaltı olamaz dedıgım sey, bı sayfa once kendiniz yazmıssınız çünkü, bana böyle dedi guldum gectım diye.
Bana bırıncı ilginc gelen buydu, ikincisi legen.
Sızı simdı gözardı ediyorum,CEVAP VEREMEDİGIM İCİN.
Çok üzüldüm kahroldum. O zaman da sinirden gülüp geçtim. Gerçekten güldüğüm için değil.

Eşinizle aranızda çok gereksiz tartışma olmuş. Yani böyle çok konu geçiyor eşimle aramızda ama hiç de kafaya takıp, başka anlamlar yüklemedim..Ya tükenmişlik var çocuklar yordu sizi, ya da birikmiş olaylarınız var çoğu şeye alınıyorsunuz.

Bu şekilde zamanla uzaklaşırsın birbirinizden, saçma muhabbetler yüzünden.

Yahu niye leğene takıldınız anlamadım ya ne leğenmiş. Sıcak suya oturttum desem sizi memnun edecek miydim acaba?
Sıcak su rahatlatıyor ve yapmasını sağlıyor. Biz çok kez bu yöntemle yaptırdık. Kabızlık sorunumuz var.
Küçücük birşeyden ve haksızken bana sinirlenmesine tahammülüm yok. Ne yapabilirim bilmiyorum ama o bana sinirlenirse bana haksızlık yapıyorsa ben ona misliyle sinirleniyorum. Nerde yanlış yapıyprum bilmiyorum.
Aslinda kimse legene takmazdi. Legen olayi sizin kucucuk seylere ne kadar buyuk tepki verdiginizi gosterdi bizlere. Hatta sicak su olayini simdi soyluyorsunuz. Sicak suya oturttum deseydiniz kimse de legen olayina takmayacakti. Zaten olay legen de degil, olay sizin herseye buyuk tepkiler vermeniz.
Tahammul sınırınızın olmadigini soylemissiniz ancak bu durum devam ederse esinizle aranizda buyuk yaralar acar. Kendinizden uzaklastirirsiniz onu. Hatta herkesi. Yalniz kalirsiniz. Esinizle iletisim sorununuz var. Bu da birbirinize kuserek cozulmez. Aksine kusmek, sert cevaplar vermek olayi icinden daha da cikilmaz hale getirir. Eger evliliginizin bitmesini istiyorsaniz bilemem. Hakli da olsaniz tepkiniz bu sekilde olmamali. Siz sinirlenmezseniz bakin esiniz de boyle davranabiliyor mu size. Bir deneyin isterseniz.
Belli ki birseyler birikmis. Bir cikin hava alin bence, kendinize gelirsiniz belki. Su an hakli ya da haksiz kimin oldugunun bir onemi yok. Onemli olan esinizle iletisiminizi duzeltmek.

Ben de arkadaşların legen konusunda masumca bir merak olduğunu düşünmüyorum.
Bilmiyor olabilirler ama konu o değil.
Ben de inceden alay sezdim ama beyanlari esastir diyip uzatmaya gerek yok :)

ama siz de bu kadar gerilmeyin.
Konunuzda geçen mevzuda, burada sinirlendiginizde incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler.
Bu kadarcık şeye dayanamayan bunyeniz, gerçekten ciddi şeyler yaşasanız hic altından kalkamaz.
Hayata karşı biraz daha güçlü durun, bu her anlamda.
Pişkinlik yapip gulun gecin demiyorum, ama saglam durmayi, ufak tefek şeylerden etkilenmemeyi öğrenmeye bakın.

Çok üzüldüm kahroldum. O zaman da sinirden gülüp geçtim. Gerçekten güldüğüm için değil.
Ben olsam esime soyledigi seyin cok gucume gittigini, beni cok uzdugunu soylerdim. Sonra da susardim uzatmadan. Cunku uzatirsaniz hakli iken haksiz duruma dusersiniz. Erkeklerin jetonlari biraz gec dusuyor. Uzuldugumu soyleyip kenara cekulir jetonunun dusmesini beklerdim. Onun icinde iyice bir dusunup sindirmesini beklerdim.
Eger esinize birseyden dolayi sinirlenirseniz gulup gecmeyin. Soyledigi lafin sizi uzdugunu, saygi derecesini astigini belirtin. Erkekler susarak yapilan tepkiden anlamiyor. Onlar duz mantik cunku.

Neden leğen sorusu gayet masum bir soruysa neden komik emojisi koymuş millet. Dalga geçilmek için sorulmadıysa o soru??? Sadece bu soruya cevap verin savunduğunuz kişinin avukatlığını yapmadan önce
Baya günahımı aldınız. Sağolun. Millet komik emojisi koymuş diye beni suçluyorsunuz? Ben cidden merak ettiğim için sordum!!! Bu arada kızınız kabız olursa sıcak suya oturtup kakasını etmesini sağlamak pek hijyenik değil. Karnına yağ sürüp masaj yaparsanız daha iyi olur. Bunuda lütfen saldırı olarak algılamayın.

Yahu niye leğene takıldınız anlamadım ya ne leğenmiş. Sıcak suya oturttum desem sizi memnun edecek miydim acaba?
Sıcak su rahatlatıyor ve yapmasını sağlıyor. Biz çok kez bu yöntemle yaptırdık. Kabızlık sorunumuz var.
Küçücük birşeyden ve haksızken bana sinirlenmesine tahammülüm yok. Ne yapabilirim bilmiyorum ama o bana sinirlenirse bana haksızlık yapıyorsa ben ona misliyle sinirleniyorum. Nerde yanlış yapıyprum bilmiyorum.
Misliyle sinirlenerek hata yapıyorsunuz.
Yanlış yaptığınız yer tam da bu.

Baya günahımı aldınız. Sağolun. Millet komik emojisi koymuş diye beni suçluyorsunuz? Ben cidden merak ettiğim için sordum!!! Bu arada kızınız kabız olursa sıcak suya oturtup kakasını etmesini sağlamak pek hijyenik değil. Karnına yağ sürüp masaj yaparsanız daha iyi olur. Bunuda lütfen saldırı olarak algılamayın.
O zaman ben özür dilerim. Madem dalga geçmek için sormadınız. Ama aiz de özür dileyin neye oturtcaktım lafına tencereye dediğiniz için bence

Çocuğum küçükken, hastaysa veya onunla ilgili bir durum olduğunda, bende çok gergin olurdum.Bir de premens döneminde falansam hele, kavga kaçınılmaz olurdu. Küçücük birşey bile uzar giderdi.
Sizinde böyle birşey yaşadığınızı düşündüm.Eşinize sinir olmuşsunuz ve tartışmayı uzatacak şekilde konuşmalar yapmışsınız.
Biraz sakinleşmeye ne dersiniz?Mesela, açın güzel bir müzik dinleyin.Siniriniz yatışmadan, eşinizle birşey konuşmayın, sessiz kalın bir müddet. Sonra ikinizde sakinleşince tartışmadan konuşun, kırıldığınız şeyleri siz ona, o da size söyleyin.Anlaşır, barışırsın.

O zaman ben özür dilerim. Madem dalga geçmek için sormadınız. Ama aiz de özür dileyin neye oturtcaktım lafına tencereye dediğiniz için bence
Peki :)) Özür dilerim. Yuvanızdan huzur eksik olmasın. İyi akşamlar

Ben de arkadaşların legen konusunda masumca bir merak olduğunu düşünmüyorum.
Bilmiyor olabilirler ama konu o değil.
Ben de inceden alay sezdim ama beyanlari esastir diyip uzatmaya gerek yok :)

ama siz de bu kadar gerilmeyin.
Konunuzda geçen mevzuda, burada sinirlendiginizde incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler.
Bu kadarcık şeye dayanamayan bunyeniz, gerçekten ciddi şeyler yaşasanız hic altından kalkamaz.
Hayata karşı biraz daha güçlü durun, bu her anlamda.
Pişkinlik yapip gulun gecin demiyorum, ama saglam durmayi, ufak tefek şeylerden etkilenmemeyi öğrenmeye bakın.
Ben tam olarak eşimle iletişimi izde okyanusları geçip derede boğulanım.galiba fazlasıyla mükemmelliyetçiyim. Ve haksızlığa gelemiyofum.sanki aklımdan çıkarmamam gereken acayip önemli bir mevzu. Kıyafetler çocuk odasında olunca kucağımda kızımla oraya geçtik. Kıyafetlerini bile çıkarmamıştım çekmeceden sakalar yapıyordum ağlaması geçsin diye benim adam sanki evi ateşe vermişim gibi gözşerini belertmiş nasıl bunu unutabilirsin diyor. Deli oldum resmwn. B12 eksikliğimin oldugunu unutkanlık yaptıgını da biliyor. Ne kadar yoğun ve yorgun oldugumu da biliyor. Ama küçücük mevzudan haksız yere olay çıkartıyor.

Unuttum demeniz saçma,çocuğun oda soğuk ki diger odanin klimasını açtırmışsınız... adam da orda soğukta oynattığınızı görünce kızmış belli... ters konuşmak yerine getiremedim ağlıyordu sussun diye oyuna daldık deseydiniz keşke.

Back
X