Eşimle tartışmamız

Hanimefendi üslubumu bozmayayim.diyorum. ama kabiz olan.insanlar bile ilik suya oturur rahat yapsinlar.diye.. senin dusundugun lazimligi annesi dusünemis birdahakine sana sorsun..
Çok bilmiş.. bazi.kadinlar.konusmak.icin.konusuyor ya cidden. Guzel yorum yapan.insanlari tabi ayiriyorum.

Eşinizin baştaki tavrı hatalı. Şaka mısın diye odaya girmesi saçma yani belli ki kadın unutmuş. Klimayı boşu boşuna açtırayım eheheh diye mi düşünecek. Belki eşiniz bugün zor bir gün geçirmiştir. Çok gergin sanki kavga etmeye yer arıyor gibi davranmış.

Çocuğunuz küçük, bir sürü sorumluluk, yorgunluk... Böyle saçma sapan tartışmalar olur arada.

Uslubunuz hep boyle mi? Ilk legene dediginiz de ben de ayni seyi dusundum. Ben bilemem ki cocugunuzun yasini ya da tuvalet egitimi aldigini. Haliyle size neden legene diye sormus birisi. Sizin cevabiniz cok sert olmamis mi?
Eger esinizle iletisiminiz de bu sekilde ise bence biraz kendinizi de gozden gecirmeniz gerekiyor ya da cok alingansiniz. Sinirleriniz fazla yipranmis bu aralar belki de. Size buradan yardim etmek isteyenlere daha yumusak cevap veremez misiniz?

Haklısınız aslında ama leğeni garipseyen ama aldığı cevabı beğenmeyip tencereyle değiştiren bi yoruma ben daha sert bile cevap verebilirdim.yorumlarda çoğunun amacı üzüm yemek değil.konu sahibinin zaten ayarı kaçmış olan şartrllerini nasıl tümden attırırım.konu sahibi iyice bi zıvanadan çıksın da az şenlenelim kafaları da azımdanmayacak kadar çok burda.

Benim eşim başak burcu sürekli eleştirir kendini görmez.. Eleştirir sin küplere biner, hiiiiç takma kafana Evlilik de olabilir tahammülsüzlük bazen. Erkek milleti diyip gec kafana takma..

Bir dahaki konumda size soracağım. Taslağı hazırlayıp atacağım size. Siz gerekli düzeltmeleri yaparsınız
Ufak bir dokunuşta patlayacak bomba gibisiniz resmen. Lütfen eşinizden göremediklerinizin acısını buradaki insanlardan çıkarmaya çalışmayın. Bu tavır ve tutumla sadece biz değil hiç bir arkadaşınız size yardımcı olamaz. Ben sizin psikoloğa gitmeniz gerektiği kanısındayım. Bunu da dalga geçmek olarak adlandırmayın sakın, keza bu gayet normal ve insani bir destektir. Bu desteğe ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorum. Kendiniz, eşiniz, eşinizle olan ilişkiniz ve mutlu bir ailede mutlu çocuk yetiştirebilmek adına.

Son düzenleme:
Siz çocukla ilgilenmek, KPSs 'ye çalışmak derken yorgun ve uykusuzsunuz eşinizde genel itibarıyla eleştiriye meyilli bir yapıya sahip olduğundan ufak gibi gözüken bir konu büyümüş.

Evli çiftler hatta çocuklu çiftler arasında olmadık mevzulardan bu tarz sürtüşmeler oluyor. Uzatmamak esas olan ama herşeye müdahale eden, eleştirel yaklaşan bir eş varsa insan her zaman uzatmayıp konuyu kapatma yoluna gidemeyebilir. Sizin ki birazda bu sebeple uzamış.

Haklısınız aslında ama leğeni garipseyen ama aldığı cevabı beğenmeyip tencereyle değiştiren bi yoruma ben daha sert bile cevap verebilirdim.yorumlarda çoğunun amacı üzüm yemek değil.konu sahibinin zaten ayarı kaçmış olan şartrllerini nasıl tümden attırırım.konu sahibi iyice bi zıvanadan çıksın da az şenlenelim kafaları da azımdanmayacak kadar çok burda.
Konu sahibi anliyorum kolay degil, sanirim kabiz olan kizinin rahatlamasi icin epey ugrasmis yorulmus. Ardindan da esi saygisizca davranmis. Ancak su legen meselesinde de ben de ilk basta neden legen diye dusunmedim degil. Bwnim gibi bunu dusunen ve neden legen yazan da muhtemelen baska nasil kabizlik icin yardim edebilirim diye dusundu muhtemelen. Ancak neden legen diye siran arkadasa konu sahibi sert bir uslupla cevap verince o da biraz etkiye tepki gosterdi. Aslinda iki tarafinda amaci birbirini uzmek degildi. Neyse bu olayi cok uzatmamali bence. Onemli olan konu sahibinin bunaldigi bu hayatta biz onu nasil rahatlatabiliriz, onemli olan o. Yangina korukle gitmek dogru degil bence. Ben kimsenin burada art niyetli oldugunu dusunmek istemiyorum.

Burda şahsen tanımadığınız ve paylaşmış olduğunuz derdinize yorum yapan insanlara bile sert tepkiler vermişsiniz. Evde eşinize de bu şekilde tepkiler veriyorsanız tartışma çıkması normal gibi geldi bana.

Benim eşim başak burcu sürekli eleştirir kendini görmez.. Eleştirir sin küplere biner, hiiiiç takma kafana Evlilik de olabilir tahammülsüzlük bazen. Erkek milleti diyip gec kafana takma..
Ben balık eşim başak. O kadar zıttız ki. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz. Takmıyorsunuz. Ben takmıcam konussun dursun diyorum ama takıyorum malesef

Eşinizin konuşma tarzı çok itici geldi bana. Sen şaka mısın ya diyeceğine hayatım niye burada giydiriyorsun çocuğu diğer taraf klima çalışıyor dese bu kadar gerileceğinizi hiç sanmıyorum. Üstelik çocuk ağlarken insanın eli ayağına dolaşıyor.

Ben balık eşim başak. O kadar zıttız ki. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz. Takmıyorsunuz. Ben takmıcam konussun dursun diyorum ama takıyorum malesef
Ben Takmıyorum artık 9 yıl oldu.. Evi ter temiz yapıyorum, yemeğini hazır ediyorum eleştirilerine kulak tıkıyorum yumuşak davranıyorum, hatasını anlıyor yapmamaya dikkat ediyor ama oluyor burcunun özelliği :)

Back
X