- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Eğlenmesinde hiçbir problem yok tabi eğlenir ben sadece yumurtlama günlerime taktığım için bir sorun çıksın istemedim tabi alası çıktı o ayrıAdamın en yakın arkadaşının düğün gününü burnundan getirmişsiniz. Bir biradan gerçekten bir şey olmazdı. Velev ki oluyor başka gün denerdiniz. Yumurtlama gününüz tek bir gün değil ya. Düğün tek bir gün ama. En yakın arkadaşının düğününde arkadaşlarıyla eğlenmek istemesi bence normal. Olayı başlatan da büyüten de siz olmuşsunuz
Ee var eğlenmesinde problem koşul,şart koymuşsunuz eğlenmesine.Eğlenmesinde hiçbir problem yok tabi eğlenir ben sadece yumurtlama günlerime taktığım için bir sorun çıksın istemedim tabi alası çıktı o ayrı
Tanımadığınız insanların size bilinçsiz demesine gücenip eşinize çok daha fazlasını demeniz? Bu kadar kafaya takmayla çocuk olmaz biraz salın kendinizi huzurunuza bakın emin olun en beklemediğiniz anda oluyorLütfen eleştiri yapacaksanız saygı çerçevesinde yapın. Ben bunları kimseye anlatmadığım için buraya yazıyorum. Üstelik kötüyken böyle acımasız yorumlar yapmayın..
Bir olay yüzünden abartın siz de tam olsun. Aklım almıyor tanımadığınız, şahit olmadığınız, bilmediğiniz olaylar hakkında böyle çıkarım nasıl yapıyorsunuz. Hayal dünyanızı sevdim.Ee var eğlenmesinde problem koşul,şart koymuşsunuz eğlenmesine.
Üstüne adam gittiği düğünden hala açıklama yapıyor ya size ona şaşırdım ben. Kendi değerinin farkında değil demek ki adam hiç.
Zaten farkında olsa böyle şeyler yapılmasına izin vermezdi kendine.
Üzücü her iki taraf için de aslında
Umarım öyle olur.Tanımadığınız insanların size bilinçsiz demesine gücenip eşinize çok daha fazlasını demeniz? Bu kadar kafaya takmayla çocuk olmaz biraz salın kendinizi huzurunuza bakın emin olun en beklemediğiniz anda oluyor
Tanımadığım olay tabii ki böyle durumlar hiç yaşamadım ıhh ben gelmiyorum diye çocuk gibi oturan birini görmedim orası ayrı.Bir olay yüzünden abartın siz de tam olsun. Aklım almıyor tanımadığınız, şahit olmadığınız, bilmediğiniz olaylar hakkında böyle çıkarım nasıl yapıyorsunuz. Hayal dünyanızı sevdim.
Sizin dediğiniz gibi bir durum yok. Kısaca geçtiğim özetten böyle genel yorumlar yapmanız yanlış. Herkesin kendi bakış açısı tabi.Tanımadığım olay tabii ki böyle durumlar hiç yaşamadım ıhh ben gelmiyorum diye çocuk gibi oturan birini görmedim orası ayrı.
Ama bana yapılsa-ki baştan izin vermem- bir de oturup üstüne açıklama yapmam en yakın arkadaşımın düğününde iken.
Genel bir şey söyledim aslında.
Sizin hayal dünyanızı da ben sevdim aslında biyolojik bir olayı hayal dünyanıza çevirip bira içmeee spermin 3 saat içinde etkilenire çevirmişsiniz:)Bir olay yüzünden abartın siz de tam olsun. Aklım almıyor tanımadığınız, şahit olmadığınız, bilmediğiniz olaylar hakkında böyle çıkarım nasıl yapıyorsunuz. Hayal dünyanızı sevdim.
Yahu istediği zaman içer bugüne kadar karışmamışım kendi kararıdır dedim saygı duydum geçtim. Hamilelik kafasına girince ister istemez stres yapıyor insan ve çok yıpratıcı bir süreç. Ben de bu stresten ötürü öyle bir şey dedim ve yanlış olduğunu çok sonra anladım. Ama rica ediyorum birkaç satırlık olaydan böyle genellemeler yapmayınSizin hayal dünyanızı da ben sevdim aslında biyolojik bir olayı hayal dünyanıza çevirip bira içmeee spermin 3 saat içinde etkilenire çevirmişsiniz:)
Ben nesnel olay üzerinden çıkarım yapmıyorum en azından.
Hala eğlenmesine karışmadım demeniz garip geldi ondan yazdım aslında nasıl karışmamışsınız anlamadım çünkü
İyi de spermler 3 ayda bir kendini yeniliyor içince hemen hooop orayı etkilemiyor ki. Genel olarak dikkat edin tamam ama anlık durumlarda da bu kadar abartmayın. Bu şekilde kasarak ve katı kurallar koyarak devam ederseniz zaten olmaz. Morfolojisini bir bira bozmaz. Her yumurtlamada böyle stresle tutmaz akışına bırakmalısın biraz.Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Geç oldu ama tokat gibi yüzüme çarpan yorumlardan sonra gayet iyi anladımİyi de spermler 3 ayda bir kendini yeniliyor içince hemen hooop orayı etkilemiyor ki. Genel olarak dikkat edin tamam ama anlık durumlarda da bu kadar abartmayın. Bu şekilde kasarak ve katı kurallar koyarak devam ederseniz zaten olmaz. Morfolojisini bir bira bozmaz. Her yumurtlamada böyle stresle tutmaz akışına bırakmalısın biraz.
Yorumları okumadım ama zorlu süreçler stres daha da zorlaştırmasın. Boşver tadını çıkar ilişkinin.Geç oldu ama tokat gibi yüzüme çarpan yorumlardan sonra gayet iyi anladımakışına bırakacağım.
Kısacık özetle böyle yorum yapanları da anlamıyorum. Önünü ardını bilmeden hakkımda ithamlarda bulunmanız zavallıca. Aynen öyle olur nerden bildiniz ya.Hiç sevmiyorum böyle drama Queen insanları ya.
Sudan sebep için adamın en yakın arkadaşının düğününe gitmemişsiniz, adamı insanlara karşı mahcup etmişsiniz hala kendinizi haklı görüyorsunuz. Tam ömür törpüsüsünüz. Adamın aklı varsa daha bebek sahibi olmadan böyle gereksiz histerilerle kendisini kıran kadından çocuk sahibi olmayı tekrar düşünür. Şimdi böyle yapan hamileyken ne gereksiz konulardan kavgalar çıkartir
Malesef yapmadık..Hatanızı anlayınca keşke özür dileyip barışma seksi yapsaydınız. Hem görev gibi değil bi anlamı olurdu. Hem de gün boşa geçmezdi. Yani umarım yapmışsınızdır. Kırgın geçtiyse cidden üzücü..
E ablacım senin söylediklerin ile yorum yapacaz ya ne bekliyordun neyle yorum yapalim? Ne seni tanırız ne kocanı. Ayrıca evet drama quuenlik bu yaptığınız . Ama özür dilemeyin veya alttan almayın kesinlikle . Hicbirsey olmamış gibi davranın . Kolaylıkla olsun inşallahKısacık özetle böyle yorum yapanları da anlamıyorum. Önünü ardını bilmeden hakkımda ithamlarda bulunmanız zavallıca. Aynen öyle olur nerden bildiniz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?