Abartmissiniz ya yumurtlama günü diye adama baskı kurmussunuz bu baskı içkiden daha çok etkiler spermi.Ben alkol alana saygı duyarım ama alkol kullanmam eşimde kullanmaz ona rağmen yok artık dedim yani bir gün öncesi bir gün sonrası olabilir ilişki nasibinde varsa zaten hamilelik olur gereksiz tavır yapmissinizBu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Ben galiba stresli yönetiyorum bu süreci. Yorumlar biraz beni kendime getirdi daha sağlıklı düşüneceğimAbartmıssınız baya bir de bayılın isterseniz. Yani bu ay değil de gelecek ay hamile kalsanız ya da deneseniz kıyamet kopmaz..hamilelik olayını ödeve çevirmeyin bence
Bayılsam tam olurmuş dimiiiİstersen bir de bayıl Feriha.
Çok abartmışsınızBayılsam tam olurmuş dimiii
Başka zaman yapmayacağım davranışı malesef bebek denemelerinden dolayı stres altında yaptım. Gereksiz bence deAbartmissiniz ya yumurtlama günü diye adama baskı kurmussunuz bu baskı içkiden daha çok etkiler spermi.Ben alkol alana saygı duyarım ama alkol kullanmam eşimde kullanmaz ona rağmen yok artık dedim yani bir gün öncesi bir gün sonrası olabilir ilişki nasibinde varsa zaten hamilelik olur gereksiz tavır yapmissiniz
Umarım düzelir hatayı görmek kabul etmek de bir erdemdir siz bunu başardınız şimdi telafisinde sıra , bir üyenin dediği gibi güzel bir masa hazırlayın bence bir de şarap açın sizde gevşeyin biraz masada alkol olursa eşiniz bu geceyi değerlendirmeye çalıştığınızı düşünmez hatta o hamle yapmadan siz yapmayın gerekirse olmasın salın . Bende buradaki üyeye katılıyorum olacağı varsa olur takibi bırakın oluyor da zatenBu yönden bakıldığında da haklısınız tabi ama kavganın büyüyeceğini düşünemedim bir anda oldu. Ah umarım düzelir
Evet ben de çok pişman oldum ama iş işten geçti tabi.. ovülasyon günlerimi o kadar kafama taktım ki biranın etkileyeceğini düşündüminsan mantıken bildiği şeyi uygulayamıyor malesef.
Yok daha neler. Bir olaydan nerelere vardınız öyle yapmayın:) evet ayıp oldu malesefHatalı olan taraf sizsiniz kusura bakmayın ama burdan bakınca çok takıntılı ve dramatik görünüyorsunuz. Tek bira içecek diye ne bu tantana? Adamın en yakın arkadaşının düğünü içmek isteyebilir normal. Gitmemeniz çok ayıp olmuş.
Çok teşekkür ederim, yapıcı yorumlar bir nebzede olsa beni mutlu ediyor ve kendimi daha iyi hissediyorum. Teşekkür ederim iyi ki varsınızUmarım düzelir hatayı görmek kabul etmek de bir erdemdir siz bunu başardınız şimdi telafisinde sıra , bir üyenin dediği gibi güzel bir masa hazırlayın bence bir de şarap açın sizde gevşeyin biraz masada alkol olursa eşiniz bu geceyi değerlendirmeye çalıştığınızı düşünmez hatta o hamle yapmadan siz yapmayın gerekirse olmasın salın . Bende buradaki üyeye katılıyorum olacağı varsa olur takibi bırakın oluyor da zaten
Amin teşekkür ederim. Ne diyim haklısınız keşke bazı şeylere engel olunsa da yaşanmasa bunlar. Umarım geçerEşinizin en yakın arkadaşının düğününe katılmamanız çok ayıp olmuş. Bazen biraz ileriyi düşünmek lazım düğün fotoğraflarının hiçbirinde yoksunuz, videolarda yoksunuz eşiniz tek başına… Çok büyük ayıp etmişsiniz. Ben olsam beni en yakın arkadaşımın düğününe tek gönderen eşimi uzunca bir süre affetmezdim ne yalan söyleyeyim.
Eşinizden de arkadaşından da özür dileyin bence.
Bu arada inşallah en yakın zamanda hamile kalırsınız ve çok sağlıklı bi bebişiniz olurr
Sanırım bundan sonra daha sakin yönetmeyi öğrenmeliyim. Kendimi haklı sanarken şimdi özür dileme yolları arıyorum..Gitmem diyerek zitlasmissiniz esinizle ve bence de abartmissiniz
Elbette hassas yaklasmaniz anlasilabilir de adami cocuk gibi tembihlemek demek ki gucune gitmiş siz o anı biraz sakin yonetebilseydiniz belki hic bira bile icmeyi dusunmezdi
Biliyorum komik duruyor ama bu hamilelik sürecini yaşayan bilir epey stresliAhh ahh yumurtlama gününüzde adamın yaptığına bakın ah kine vah vah vah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?