Eşimle tartıştık, aklınıza ihtiyacım var.

Aylardır yaşıyorum ben. İlk hormonum yüksekti diye olmuyordu sonra ilaçla düştü vs derken sonra ki aylar başıma enfeksiyon durumları geldi. Sanırım stresim bu yüzden
Ee ama düğün akşamı da yani yaptığınız hiç olmamış iyi eşiniz sabretmiş ben eşinizin yerinde olsaydım başlarım sana da yumurtlamana da derdim Yüce Rabbim beni bu yüzden kadın yarattı belki de adam halim çekilmezmiş ki kocanız bakın sabırlıymış

O kadar çok abartmışsınız ki okurken şaşırdım.
Eşinizin en yakın arkadaşının düğünü ne bileyim bizim için böyle günler özeldir benim aklıma ovulasyon testi bile gelmezdi sanırım.
Ayrıca o gece alacağınız içkinin hemen sperme gidip etkileme olasılığı nedir acaba?
Düğünde bile yalnız bırakmışsınız adamı.
Fazla büyütmüşsünüz.
Ayrıca olacağı varsa oluyor biz 1 sene denedik olmadı.
Sonra eşim şehir dışına gitti bir ay tek birliktelik ile hamile kaldım ve eşim alkollüydü.

Ilişkiyi goreve çevirirseniz ne ilişkiden keyif alirsiniz, ne evliliginizin guzelligi kalir. Stres yuzunden hamile kalmanizin zorlaşmasi da cabasi. Ben de o yollardan geçtim. Cok stres yaptim. Emin olun her şey iyi guzel olsun derken daha kotu sonuçlar olur. Aranizin bozulmasi ve ilişkinizin anlamsizlaşmasi mesela. En iyisi eşiniz gelince uzatmamaniz. Illa bugun olsun diye de tutturmamaniz. Guzel karşilayin guzel konuşun. Bebek için herşeyden onemli aranizdaki sevgi ve evinizdeki huzur. Denemeler kusursuz olsun derken bunlari tuketirseniz yazik olur

Ay kimsenin kırıcı kötü yorum yaptığı yok. Bu kadar alıngansanız ne diye konu açıyorsunuz? Kimse kimsenin psikolojisine göre yorum yapmaz burda herkes kendi penceresinden gördüğü kadar yazar.

Valla ben kendi kendime aynen öyle dedim ne yumurtaymış

Ne güzel dediniz.. ders oldu bana zaten. Bu süreçte stres yapmamayı öğrenmem gerekiyor

Sperm kalitesi duzenli alkol kullaniminda olumsuz etkilenir. Esiniz her gun 3-4 bira icmiyorsa arkadasinin dugununde 1 bira icmesinin sakincasi yok. Hem boyle kavgadan sonra bugunu degerlendirebilecek misiniz ki? Yazik etmissiniz biraz.

Mesela ben. Evliyim ama geriye donup saydigimizda ayni boyle eglence donusu ikimizin de cok ictigi bir geceden ve evliligimIz boyunca korunmadigimiz TEK ayda hamile kalmis oluyorum. 1 gun once 1 gun sonra da olabilir tabii ama ben o gecenin sabahina esime ben kesin hamile kaldim, onumuzdeki ay gorursun bu dedigimi unutma demistim. Sonraki ay cift cizgiyi gorduk

Böyle şeyleri okuyunca sevgiyle,aşkla yapılan şeylerin güzelliği beni gülümsetiyor. Sanırım bu dönemde böyle bir şey yaşamaya uzağım. ne çok şey ders oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…