- 23 Ocak 2016
- 35.113
- 51.066
- 598
Ben de yaşadım yahu bu kadar abartmaya ne gerek varBiliyorum komik duruyor ama bu hamilelik sürecini yaşayan bilir epey stresli
Aylardır yaşıyorum ben. İlk hormonum yüksekti diye olmuyordu sonra ilaçla düştü vs derken sonra ki aylar başıma enfeksiyon durumları geldi. Sanırım stresim bu yüzdenBen de yaşadım yahu bu kadar abartmaya ne gerek var
Ee ama düğün akşamı da yani yaptığınız hiç olmamış iyi eşiniz sabretmiş ben eşinizin yerinde olsaydım başlarım sana da yumurtlamana da derdim Yüce Rabbim beni bu yüzden kadın yarattı belki de adam halim çekilmezmiş ki kocanız bakın sabırlıymışAylardır yaşıyorum ben. İlk hormonum yüksekti diye olmuyordu sonra ilaçla düştü vs derken sonra ki aylar başıma enfeksiyon durumları geldi. Sanırım stresim bu yüzden
Ilişkiyi goreve çevirirseniz ne ilişkiden keyif alirsiniz, ne evliliginizin guzelligi kalir. Stres yuzunden hamile kalmanizin zorlaşmasi da cabasi. Ben de o yollardan geçtim. Cok stres yaptim. Emin olun her şey iyi guzel olsun derken daha kotu sonuçlar olur. Aranizin bozulmasi ve ilişkinizin anlamsizlaşmasi mesela. En iyisi eşiniz gelince uzatmamaniz. Illa bugun olsun diye de tutturmamaniz. Guzel karşilayin guzel konuşun. Bebek için herşeyden onemli aranizdaki sevgi ve evinizdeki huzur. Denemeler kusursuz olsun derken bunlari tuketirseniz yazik olurBu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazımüstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Ay kimsenin kırıcı kötü yorum yaptığı yok. Bu kadar alıngansanız ne diye konu açıyorsunuz? Kimse kimsenin psikolojisine göre yorum yapmaz burda herkes kendi penceresinden gördüğü kadar yazar.Hepiniz anladığım kadarıyla objektif yorum yapıyorsunuz benim içimi ve ne yaşadığımı bilmeden.. ama lütfen bu kadar üzgünken böyle kötü, kırıcı yorumlar yapmayın. Her ovülasyon dönemimde ya benim hastalıklarım ya da eşimin hastalığı vs nedeniyle birkaç aydır değerlendiremedik. Bu ay başladık ve bu günler çok önemliydi. Sanırım çocuk konusunu kafama taktım ve eşimi bilinçsiz olmasıyla suçladım. Ama ben de kendime göre haklıyım sürekli bir şeyler çıkıyor ve malesef değerlendiremiyoruz..
Valla ben kendi kendime aynen öyle dedim ne yumurtaymışEe ama düğün akşamı da yani yaptığınız hiç olmamış iyi eşiniz sabretmiş ben eşinizin yerinde olsaydım başlarım sana da yumurtlamana da derdim Yüce Rabbim beni bu yüzden kadın yarattı belki de adam halim çekilmezmiş ki kocanız bakın sabırlıymış
İlk alındım da sonra geçti. Haklı yazanlarAy kimsenin kırıcı kötü yorum yaptığı yok. Bu kadar alıngansanız ne diye konu açıyorsunuz? Kimse kimsenin psikolojisine göre yorum yapmaz burda herkes kendi penceresinden gördüğü kadar yazar.
Aynen öyle bi salın akışına yaa olur anlamadığınız bir anda siz adamı üzdünüz sperm sayısı düşecek göreceksinizValla ben kendi kendime aynen öyle dedim ne yumurtaymış
Bu ayda şansıma o olurAynen öyle bi salın akışına yaa olur anlamadığınız bir anda siz adamı üzdünüz sperm sayısı düşecek göreceksiniz
Ne güzel dediniz.. ders oldu bana zaten. Bu süreçte stres yapmamayı öğrenmem gerekiyorIlişkiyi goreve çevirirseniz ne ilişkiden keyif alirsiniz, ne evliliginizin guzelligi kalir. Stres yuzunden hamile kalmanizin zorlaşmasi da cabasi. Ben de o yollardan geçtim. Cok stres yaptim. Emin olun her şey iyi guzel olsun derken daha kotu sonuçlar olur. Aranizin bozulmasi ve ilişkinizin anlamsizlaşmasi mesela. En iyisi eşiniz gelince uzatmamaniz. Illa bugun olsun diye de tutturmamaniz. Guzel karşilayin guzel konuşun. Bebek için herşeyden onemli aranizdaki sevgi ve evinizdeki huzur. Denemeler kusursuz olsun derken bunlari tuketirseniz yazik olur
Aynen alıncak bişey yok. Daha sakinn☺İlk alındım da sonra geçti. Haklı yazanlar
Ee siz yumurtluyorum dediniz tam adam müsait değilken yani stres oldu adam neyse inşallah bir şey olmazBu ayda şansıma o olur
Ay bilemedim, sadece yumurtlama değil çatlama daha önemli bi gün ovülasyon deniyorsanız biliyorsunuzdur, bugün olmazsa yarın denerdiniz. 1 birayla da sperm leş olmaz diye düşünüyorum, insanların eğlence sonrası tek gecelik ilişkilerden bile gebe kalabildiğini düşünürsek. En yakın arkadaş düğünü varken fazla kasmışsınız gibi geldi bana
Böyle şeyleri okuyunca sevgiyle,aşkla yapılan şeylerin güzelliği beni gülümsetiyor. Sanırım bu dönemde böyle bir şey yaşamaya uzağım. ne çok şey ders oldu banaMesela ben. Evliyim ama geriye donup saydigimizda ayni boyle eglence donusu ikimizin de cok ictigi bir geceden ve evliligimIz boyunca korunmadigimiz TEK ayda hamile kalmis oluyorum. 1 gun once 1 gun sonra da olabilir tabii ama ben o gecenin sabahina esime ben kesin hamile kaldim, onumuzdeki ay gorursun bu dedigimi unutma demistim. Sonraki ay cift cizgiyi gorduk
Herkes sonuna kadar öyle haklı ki. Anladım ben deDugunden once sevisip gideydiniz
Cozum
Ben kendimi esinizin yerine koydum, cok sinirlenirdim ya, neticede insanin en yakin arkadasi da on kez evlenmiyor, ozel bir gunmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?