Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

bi sulugöz de ben. beni de ağlattın canım.. inşallah bundan sonra hep böyle mutlu olursunuz

tiamo cum konu nu bastan sona okudum,inan cok uzuldum,neyseki mutlu sonla bitti senin adina gercekten cok ama cok sevinim,umarim esin ve kizinla mutlulugun daim olur canim

konunuzu bastan okudum, bole olaylarda yorum yapmak bile uzuyor beni.
su mesaja da "evden alacaklarını alırsın dedi." buraya gelince uzuldum kizdim sasirdim. ama sonrasini okuyunca ayyyyyyyyyyyyyyyyyy harika yaaa elim agzimda, agzim da açik tabi bolece kalakaldim. cok sevindim çok sukur ki mutlu bitti bu olay. bu da bi sinavdi size, yasanmasi gereken. Ders almak onemli bundan sonra ve bu olanlari unutmamak..

böyle düşünmek yerine biraz sakin olun kocanız da biraz büyütmüş olamazmı kafanızı toplayın ve evinizi tercih edin herşey düzelecek merak etmeyin daha sakin daha duygusal ve olumlu olmak lazım...

yukardaki yazıyı ilk sıralarda yazmıştım gördünüzmü herşey düzeldi çok sevindim tüylerim diken diken oldu okurken mutluluklar

Eşinin yaptıqı süpriz ve söyledikleri çok güzel cnm açıkçası neden bu kadar zaman aramamış hala anlamış deqilim..mutluluklar diliyorum herşeyin düzeldiqine çok sevindim..

ay okurken gözlerim doldu çok hoş yaaa... evlendiğim zaman annemin ilk nasihati şu olmuştu. "küsseniz bile sakın yatağını ayırma ve evi terketme" anneciğimi dinlemedim küstüğüm zaman başka odaya gittim. eşim beni yanında göremeyince gelip zorla tekrar odaya götürdü. off şu huyumu bıraktım ALLAH'TAN naz da bi yere kadar. çekirge bir sıçrar iki sıçrar... ay ben de aşkımı çok özledim yaaaa gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret

Çok sevindim arkadaşım.
Eşinin tutumu da çok hoşuma gitti..
Allah bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah

Bazı konular, (Benimki ve arkadaşımızınki gibi) kendiliğinden çözülünce çok mutlu oıluyorum. Bazen beklemek sabretmek, ve seviyeyi korumak güzel sonuçlar getirebiliyor. Evet ortada çok ciddi bir sorun yoksa, bazen minik çapta ayrılıklar güzel oluyor.
Hayırlısı olsun canım, inşallah herşey daha sağlam, daha güzel olur.
Bence jest az gitmiş, biraz daha fazlaca jest yapabilir gibi geldi bana...

eşini gerçekten takdir ettim valla helal olsun ....:81:
senin adına sevindim cnm benim rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş...

hep olun ve hep mutlu olalııııııııııııııııııımmmmmmm

Her tartışmada boşanma kelimesini kullanmayın,
boşanma kelimesi br kere söylenir ve gerçekleştirilir..
evden ayrılmak,yatak ayırmak boşanmaya karar verilmişse yapılır,
onun haricinde yapılmaması taraftarıyım...
Evlenmek,yuva kurmak ne kadar zor ise,boşanma kararı almak da
bir o kadar zor olmalı...
Evliliğinizin temeli ne kadar sağlam olursa,
yüksek şiddette depremlerde bile ayaka kalabilir...
Sonuç olarak, sizin adınıza,kızınızın adına çok sevindim,
hırsla kalkan ,zararla oturur lafını hatırlatır,bundan sonra
yapmayacağınız şeyler için evliliğinizi,yuvanızı tehlikeye atmayın diyorum ve
sevginize,ailenize sahip çıkın..
sevgiler...

Allah bir daha yaşatmasın ( Aminnn )

Eşinize ve çocuğunuza daha sıkı sarılın, ve anın tadını çıkartır...

Her evde kavga olur, bundan sonrada olacaktır...

Önemli olan ağızdan çıkabilecek kelimeleri frenlemek...

Eşinizi de takdir ettim...

Yuvanıza her daim sahip çıkın, ve mutluluğunuzun kıymetini bilin...

Mutluluklar...

canım senın adına coooooooooooooooook mutlu oldum bıda bole seler yapmayın degerını bılın askın sevgının okurken tuylerım dıken dıken oldu

ayyy cok sevindim gercektn)))) esini kutluyorum. ikinizde cok sabirliymissiniz yaaa. Allah bidaha ayirmasin.Mutlu olun inshaallah

Süper bir haberrr
Sürpriz ise çok ama çok güzell
Allah sizi hiç ama hiç ayırmasın
Uslun durun artık

evet. inşallah bir daha yaşanmaz. birbirimize olan sevgimizi anlamamız için böyle bir şey yaşamamız gerekiyormuş demek ki. benim olayım ders olsun herkese. kocanız size şiddet uygulamıyorsa, aldatmıyorsa, kumar yada sizi zorda bırakacak bir durumu yoksa lütfen evinizi terk etmeyin. benim haddime düşmez ama şunu da söylemek istiyorum; evliliği yapmak yıkmaktan kolaymış. yıkmayalım koruyalım.
bir dem dün gece öyle bir şartlanmışım ki eşim uyur uyumaz koştum bilgisayarın başına sizleri merakta bırakmamak ve mutluluğumu paylaşmak için. iyi ki varsınız arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…