Eşimle tartıştık evden ayrıldım. pişmanım eşim aramıyor :((

eşin bence kendince sana ceza vermeye çalışıyor nasıl gittiyse öyle de gelsin modunda..eğer tekrar birleşmek istiyorsan bir bahaneyle görüşmeyi talep et..gurur yapmanı istemiyorum sonuçta bir yuva ve yavrun varken sence buna değmez mi yapacakların....inş.iii haberlerini alırız..

aynen katılıyorum... ama inşallah barışırlar ne de olsa bir kız çocuğu var orta da

Arkadaş yazıyo galiba konuştukları şeyleri.. Cidden bende merak ettim bu kadar insan merakla bekliyo seni canım. İnşallah iyi haberler verirsin bize..

Büyük ihtimalle oyalanacağı bir kadın var hayatında..Çünkü eşini seven üstelik çocuğu olan bir insan asla bu kadar süre ailesinden ayrı kalamaz.Duramaz can çekişir..

arkadaşlar aradım gel şurda buluşup konuşalım dedim. şehir dışındayım gelemem dedi. nerdesin dedim. ankaradayım iş için geldim dedi. ama tavırları değişmiş. ben gittiğim için çok kızmış belli. gerekçelerimi söyledim uzun uzun konuştuk. sürekli beni suçladı. offf yeter falan diye çıkıştı. ses tonumu hiç yükseltmedim. boşvermişlik havasındaydı. artık söyleyecek bir şeyim kalmadı.( sonuçmu suçladı durdu. cevap vermeye karşı savunmaya geçtiğimde yeteeer uzatma sıkıldım. gitmeseydin gittin. sen gittin. dönersen kapım açık dedi. sanki ben muhtaçmışım gibi havalar tripler.

biz sana kavga etme deidk güzel kardeşim ya...
niye adamın dikine dikine gidiyorsun?
ne iş gezisi bu gider mi hep böyle gezilere?

Son düzenleme:

Dön derim ben.. İstemeseydi seni dönmek istersen kapım açık demezdi'.. Küçüçük bi çocuğun var onun hiç bi suçu yok.. Ve haksızda değil. Ben dönmen taraftarıyım.

inanamıyorum çok şaşırdım yaa .. ne kadar kızarsa kızsın böyle bir tavır takınmaya hakkı yok.. iş için ankarada mıymış? düşündürücü... aranızda biri olabilir.. üzülerek söylüyorum

Büyük ihtimalle oyalanacağı bir kadın var hayatında..Çünkü eşini seven üstelik çocuğu olan bir insan asla bu kadar süre ailesinden ayrı kalamaz.Duramaz can çekişir..

bende böyle düşünmüştüm ama arkadaşı üzmemek için yazmadım bir fıkra vardı ingilize gitmişler kocan seni aldatsa naparsın demişler keserim demiş almana gitmişler kocan seni aldatsa naparsın demişler asarım demiş bizim türke gelmişler kocan seni aldatsa naoarsın demişler benim kocam yapmaz demiş biz millet olarak böyleyiz arkadaşta zaten acılı ve özlemiş kondurmak istemez haliyle bak aramış neler olmuş ben arama demiştim özlemeyi bırak sanki aramasından bile rahatsız olmuş halbuki arkadaş kendisine sarılmadan uyumadıqını yazmıştı demek öyle deqilmiş 2.5 aydır sarılmayı bırak arayıp sesini duymak bile istememiş ben asla aramazdım neyse Rabbim arkadaşımızn hakkında hayırlısını nasip etsin bu arada coqbebeqsi awatarını çok beqendim cnm

sürekli aşağılar gibi konuştu. ukalaca tavırlar elimden geldiği kadar sabırlı davrandım. yok anlamıyor. kapım açık gel derken de ''valla sen bilirsin kapım açık istersen gelirsin'' ama boşanacaksanda boşan dedi. o kadar rahat ki. zevzek zevzek tavırlar. ben bu adamımı sevmişim.

aldatma gibi bi durum varsa da sen bitmemesi için elinden geleni yapmalısın kücük yavrunuz için.. bence ewe dönmelisin.. yapıcı olmaya calısmalısın bi ay iki ay eger hiç bi şekilde eskisi gibi olmuyorsa ozamn ayrılmayı düşünebilirsin

Arkadaşım o zaman dediğin gibi sana aşık sensiz uyuymayan bir adam değilmiş..
şu anda onu oyalacak bir meşgalesi var bir kadın bir arkadaş ne bileyim.
çok üzüldüm ya ama en azından neticeyi öğrendin

dönüp de kendinizi daha küçük duruma düşürmeyin derim.
adamın ciddi anlamda umrunda değilsiniz evet. üzülüyorsunuz ama gerçek bundan ibaret...

geçmiş olsun arkadaşım baştan sona okudum şunu anladım
alttan alır evine döner konuyu kapatırsan mutlu olur eskisindende iyi olursunuz
ama inat edip gurur yaparsan (ki ben olsam inat ederdim malesef çok gururluyum)boşanırsınız bu konu kapanır gider 2 seçeneğin var tatlım hayırlısı iyi düşün.

çok seviyordu yada rol yaptı ama bu kadar gerçek kimse davranamaz. ben değil iş arkadaşları bile şaşırmış duruma. ayrılacak bir çift değildik. yani kötü giden hiç bir şey yoktu. bir anlık sinir tartışma ve sonucu evi terketmem kadar hiç mi o suçlu değil. bir kadın evini kolay terk etmez. ben evden giderken bile sustu dur demedi. anlayamıyorum bu tavırlar neden? iş için ankaraya daha önce gitmişti. şimdi de gitmiş olabilir. tabi bilemiyorum. erkektir yapabilir. ama nasıl çok şaşırdım. telefonda konuştuğum eşim değildi sanki. yıkıldım.

eger arada cocuk olmasaydı kesinlikle dönme derdim ama cocugun için gururu ayaklar altına almalısın! bu evliligi kurtarmaya calısmalısınn.. yürümeyecegini anladıgın anda ayrılabilirsin.. ama simdiden ayrılırsan ilerde keske çaba gösterseydim bitmemesi için diyebilirsin..

evet sizinde söylediğiniz gibi artık umrunda değilmişim demekki. yazık çok şaşırdım çok. elim ayağım tutmuyr sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…