kızlar neden hep konuyu açan arkadaşa yükleniyorsunuz.. eşinde hiçmi hata yok.. aradan 2.5 ay geçmiş eşinin mantıklı bir şekilde düşünüp eşimi çok kırdım yemeqi hazırlayana kadar kızımıza bakamadım evden gitmesine neden oldum ikimizde çalışıyoruz ikimizde yoruluyoruz ben kızımıza bakmak için bile yorgunum derken eşim birde evdeki işleri yapıyor ayıp ettim eşimide çok üzdüm diye düşünüp hatayı kendinde araması gerekir arkadaşımız çok haklı işten gelmiş oda yorgun ama yemek hazırlamak zorunda 2 dakika çocuqa bakıverse nolur sanki ben olsam asla aramam senin onu araman demek ilerde tartışmanız gerekne bişeyde eşin yine aynı şeyi yapıcak ve barışalım diyen sen olduqun için bunu hep yüzüne vurucak hem giden sensin hemde dönen sen olma sen onu özlediysen oda seni özledi bırak o gelsin evlilik fedakarlık ister sen üstüne düşeni fazlasıyla yapıyorsun oda yapmalı eqer yapmak istemiyorsa ve seni aramıyorsa özlememişse olan olaylar ona ders olmadıysa bu devran böyle gitmez hayat uzun rahat hareket edemezsin her olayda kendini frenliceksin eşinde kendini haklı sanıcak arama canım sakın sen arama sen 1 kişiyi özlüyorsan eşinin özleyeceqi 2 kişi var kızın ve sen 1-0 öndesin ve hatalı deqilsin bir yerden patlak verir mutlaka araması gereken bir durum olur kandilde falan aramadınmı kayınvalideni falan?
Büyük ihtimalle oyalanacağı bir kadın var hayatında..Çünkü eşini seven üstelik çocuğu olan bir insan asla bu kadar süre ailesinden ayrı kalamaz.Duramaz can çekişir..
arkadaşlar aradım gel şurda buluşup konuşalım dedim. şehir dışındayım gelemem dedi. nerdesin dedim. ankaradayım iş için geldim dedi. ama tavırları değişmiş. ben gittiğim için çok kızmış belli. gerekçelerimi söyledim uzun uzun konuştuk. sürekli beni suçladı. offf yeter falan diye çıkıştı. ses tonumu hiç yükseltmedim. boşvermişlik havasındaydı. artık söyleyecek bir şeyim kalmadı.( sonuçmu suçladı durdu. cevap vermeye karşı savunmaya geçtiğimde yeteeer uzatma sıkıldım. gitmeseydin gittin. sen gittin. dönersen kapım açık dedi. sanki ben muhtaçmışım gibi havalar tripler.
Büyük ihtimalle oyalanacağı bir kadın var hayatında..Çünkü eşini seven üstelik çocuğu olan bir insan asla bu kadar süre ailesinden ayrı kalamaz.Duramaz can çekişir..
sürekli aşağılar gibi konuştu. ukalaca tavırlar elimden geldiği kadar sabırlı davrandım. yok anlamıyor. kapım açık gel derken de ''valla sen bilirsin kapım açık istersen gelirsin'' ama boşanacaksanda boşan dedi. o kadar rahat ki. zevzek zevzek tavırlar. ben bu adamımı sevmişim.
sürekli aşağılar gibi konuştu. ukalaca tavırlar elimden geldiği kadar sabırlı davrandım. yok anlamıyor. kapım açık gel derken de ''valla sen bilirsin kapım açık istersen gelirsin'' ama boşanacaksanda boşan dedi. o kadar rahat ki. zevzek zevzek tavırlar. ben bu adamımı sevmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?