- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi Azadeatacan
-
konu sahibi baştan aşağı falso zaten, bu yüzden onun dul demesine kimse takılmamış, kabak senin başına patladıkonu saibi öyle yazınca bende havaya uydum haliyle her konunun dinamiğine bağlı kalarak cevap yazıyorum yoksa du,l bekar, zenci benim için zaten farkemiyor.
Her zaman ki gibi...konu sahibi baştan aşağı falso zaten, bu yüzden onun dul demesine kimse takılmamış, kabak senin başına patladı
Sakin ol kardeş . Bu kadının kocasimi kaçtı içine noldiSöylenecek hiç bı söz yok hiç biseyi haketmiyorsunuz A Azadeatacan
Yavrumuz var yazmışsınız bir de
Hadi canım yeni mi aklınıza geldi
Ne sandınız bu devran böyle sürer gider benim mal uyanana kadar hevesimi alırım mi sandınız
Egomu tatmin ederm başkası tarafından beğenilmek ve seni seviyorum denmesi bana kendimi iyi hissettirir mi dediniz
Lan zaten arkadaşça dahi yazisamazsiniz!!!!!! Ben kabul etmiyorum ya zi sa maz siniz.ustune birde seviyorum seviliyorsunlar
Bana bekarken seni seviyorum yazan arkadaşlarıma yada flört etmeye çalışanlara eyvallah gardaş demisimdir hep.
Çünkü dusunmuyorsan istemiyorsan seviliyorsun! Diye cevap verilmez
Üstelik ben BEKARKEN bu tepkiyi vermisim sizinki bok yemek! Sonra da yakalanınca boku yemek
Kibar mi olayım ? Üslup mu duzelteyim hangi üslubu hakediyosuniz da düzgün konuşayım ben sizinle
Düşünemedim ....diyemezsiniz ne demek dusunemediniz
Bosasin bende olsam bosarim
Erkek olsam daha yerlerde sürüye sürüye de sopalarim
yeter ya yok şiddete hayır mayir diyecekler de gelmesin .bazen şiddete evet
Sanki erkek yazmış gibi üslubu bir erkeğe benziyor , burayı çoğu erkek okuduğunu biliyorumSakin ol kardeş . Bu kadının kocasimi kaçtı içine noldi
Bu üyenin erkek olduğunu düşünmüyorum ben ya :) sadece çok kızdı hanım ablamizSanki erkek yazmış gibi üslubu bir erkeğe benziyor , burayı çoğu erkek okuduğunu biliyorum
Valla katılıyorum. Seni seviyorum diyen karşı cins arkadasca demiş olabılır mı bunu. Adam haklıValla eşiniz hakli bence, sevgilime birisi seni seviyorum canim cicim seklinde konussa olsy cikar sanirim. Burda onemli olan sizin tavriniz. Neden mesafe koymadiniz?
Gerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var
Siz anca hazmedin böyle şeyleri.Sakin ol kardeş . Bu kadının kocasimi kaçtı içine noldi
ne demek sakin olunacak mevzuu değil? biz de konu sahibini hakli bulmadik ama kocan seni dövmeli diyemez hiçkimse...kocasının sakin olması da hazmettiğıni göstermez merak etmeyin, adam isterse gider efendice açar davayı boşar karısını, isterse inanir affeder buna kimse karışamaz ama ne olursa olsun dövemez, öldüremez...öldürmeyen hazmediyor sanıyorsunuz sanırım ama çok yanılıyorsunuz...her anlamda yanılıyorsunuz, benden duymuş olmayınSiz anca hazmedin böyle şeyleri.
Sakin olunacak bı mevzu değil bence
Ah denizaslim, üzümlü kekim yine mi linclediler seniHer zaman ki gibi...
Hiç çizgimi bozmuyorum. Günde 1 öğün lincimi yiyip rahatlıyorum
İstikrar önemli
Napeyim yaban elmam. Gelen şaplaklar anestezi etkisi yapıyor bir noktadan sonra bişey hissetmiyorsunAh denizaslim, üzümlü kekim yine mi linclediler seni
Ama farkediyorum bağışıklık kazandın bu konuda.
Çok güzel üstesinden geliyorsun artık
Yok bu sefer ben şahidim valla, hiç yoktan hokkanın altına gitti, kurunun yanında yandı, göz göre göre niyazi oldu garibimAh denizaslim, üzümlü kekim yine mi linclediler seni
Ama farkediyorum bağışıklık kazandın bu konuda.
Çok güzel üstesinden geliyorsun artık
Alıştı kendisi de artık, günlük linç dozunu almış oldu, şimdi rahat rahat uyuyabilir kedicikleriyleYok bu sefer ben şahidim valla, hiç yoktan hokkanın altına gitti, kurunun yanında yandı, göz göre göre niyazi oldu garibim
İşten ayrılacağınızı söyleyinGerçekten çaresizim eşşeklik ettiğimin farkındayım ama bi şekilde bir yol bulmam gerek yavrumuz var
Röfteşambr?Alıştı kendisi de artık, günlük linç dozunu almış oldu, şimdi rahat rahat uyuyabilir kedicikleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?