Eşimle tartıştık işin içinden çıkamıyorum

konu saibi öyle yazınca bende havaya uydum haliyle her konunun dinamiğine bağlı kalarak cevap yazıyorum yoksa du,l bekar, zenci benim için zaten farkemiyor.
konu sahibi baştan aşağı falso zaten, bu yüzden onun dul demesine kimse takılmamış, kabak senin başına patladı

konu sahibi baştan aşağı falso zaten, bu yüzden onun dul demesine kimse takılmamış, kabak senin başına patladı
Her zaman ki gibi...

Hiç çizgimi bozmuyorum. Günde 1 öğün lincimi yiyip rahatlıyorum

İstikrar önemli

Sakin ol kardeş . Bu kadının kocasimi kaçtı içine noldi

Valla eşiniz hakli bence, sevgilime birisi seni seviyorum canim cicim seklinde konussa olsy cikar sanirim. Burda onemli olan sizin tavriniz. Neden mesafe koymadiniz?
Valla katılıyorum. Seni seviyorum diyen karşı cins arkadasca demiş olabılır mı bunu. Adam haklı

Kocan seni boşasa yeri vardı şahsen öyle yapardım. Hiç kimse durduk yere seni seviyorum yazmaz birine bu cesareti ona veren bişey var oda samimiyetiniz. Sende seviliyorsun diye cevap vermişsin üstelik. Gerçekten aranızda hiç bir şey olmasa bile eşini bu şüphe yiyip bitirir iflah olmaz gayrı ne diyelim..

Siz anca hazmedin böyle şeyleri.
Sakin olunacak bı mevzu değil bence
ne demek sakin olunacak mevzuu değil? biz de konu sahibini hakli bulmadik ama kocan seni dövmeli diyemez hiçkimse...kocasının sakin olması da hazmettiğıni göstermez merak etmeyin, adam isterse gider efendice açar davayı boşar karısını, isterse inanir affeder buna kimse karışamaz ama ne olursa olsun dövemez, öldüremez...öldürmeyen hazmediyor sanıyorsunuz sanırım ama çok yanılıyorsunuz...her anlamda yanılıyorsunuz, benden duymuş olmayın

Hoş mu bu şimdi, olmuş mu? Gece gece insanın asabı bozulabiliyor yani. Gündüz de olsa bozulur. Koca var, bir adam daha var, koca bu adamdan hoşlanmayıp karısını da uyarıyor. Sonra karşılıklı seviyorlar birbirlerini. Sevmeyin bacım, sevmeyin.

Benim eşim bu tarz bir mesajlaşma yakalasa sanırım kadına şiddetten hastanelik olurum
Adam dul,
Eşin seni bu konuda daha önce uyarmış
Üstüne de msjlari görmüş..
Kara çarşafa da girseniz, kendinizi eve de hapsetseniz o adamın içinde bu olay hep kalacak. Güven öyle kolay kazanılmaz yikildiginda da kolay toplanmaz.

Her zaman ki gibi...

Hiç çizgimi bozmuyorum. Günde 1 öğün lincimi yiyip rahatlıyorum

İstikrar önemli
Ah denizaslim, üzümlü kekim yine mi linclediler seni

Ama farkediyorum bağışıklık kazandın bu konuda.

Çok güzel üstesinden geliyorsun artık

Napeyim yaban elmam. Gelen şaplaklar anestezi etkisi yapıyor bir noktadan sonra bişey hissetmiyorsun

Yok bu sefer ben şahidim valla, hiç yoktan hokkanın altına gitti, kurunun yanında yandı, göz göre göre niyazi oldu garibim

Yok bu sefer ben şahidim valla, hiç yoktan hokkanın altına gitti, kurunun yanında yandı, göz göre göre niyazi oldu garibim
Alıştı kendisi de artık, günlük linç dozunu almış oldu, şimdi rahat rahat uyuyabilir kedicikleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…