Öncelikle kimseyi sıkmak istemem konuyu özet geçiyim. Esimin beni önceden ailesinin yalanıyla dövmüşlugu bile var hamile kalınca aldır demeleri vs bir sürü şey ben boşanma kararı almıştım eşim ailemle hiç görüşme ama boşanmayalım dedi bende tamam dedim. 1 buçuk aydır görüşmüyoruz ve çok huzurluyum resmen üstümdeki ağır bir yükten kurtuldum. Sınır hastası oldum sayelerinde ve onca kavgadan sonra inanın yüzünü sesini duysam bile titremeye başlıyorum sinirden. Neyse dün esim bayramlarda falan gidilir genede dedi durduk yere zorundasın idare etmek zorundasın dedi. Durmuyorum sözümde bosanmicazda idare etmek zorundasın dedi. Ve sabah hiç bir şey yokmuş gibi ise gitti. Ama inanın görmek konuşmak istemiyorum onca şeyden sonra. Anneme babama dediklerini saymıyorum bile. Neyse ben hiç görüşmemek için boşanmayı bile.goze almışken şimdi nasıl zorlaya bilir. Zorla olmaz böyle şeyler. O zaman boşanalım dedigimdede bosanmak yok idare etmek zorundasın dedi. Psikolojim bozuldu iyice arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun fikir verin

( siz olsanız napardiniz. Namusunuza vs laf eden insanları adam yerine koyup gidermisiniz??