Eşimle tartıştık. Lutfen fikir verin.

Size hakaret edilmiş, kocaniz buna susmuş , üstüne size bu hayatı layık görmüş. Bu da yetmemiş şiddet göstermiş ve çocuğunu istememiş.

Böyle bir omurgasızi affesiyorsaniz ve aynı odayı yeniden paylasabiliyorsaniz , ailesini de bayramdan bayrama birer saat görerek idare edebilirsiniz.

Kesinlikle kaldiramicak. Hele zorundaymışım gibi baskı yapılması beni delirtiyo. Esimin sürekli zorladığını elinde sonunda gideceğimi bildiği için kv. Dahada yuzsuzlesti.
Orta yol bulmaya calısmayın namusunuza söz eden adi insanlara asla gitmeyin. Esınız zorladıgında eninde sonunda gıtmedıgınızı once sozunun eri olmayan esinize gösterin aılesı zaten duyar.
Bu konuda kendinizden odun vermeyin, mecbur degılsınız

Son düzenleme:
Öncelikle kimseyi sıkmak istemem konuyu özet geçiyim. Esimin beni önceden ailesinin yalanıyla dövmüşlugu bile var hamile kalınca aldır demeleri vs bir sürü şey ben boşanma kararı almıştım eşim ailemle hiç görüşme ama boşanmayalım dedi bende tamam dedim. 1 buçuk aydır görüşmüyoruz ve çok huzurluyum resmen üstümdeki ağır bir yükten kurtuldum. Sınır hastası oldum sayelerinde ve onca kavgadan sonra inanın yüzünü sesini duysam bile titremeye başlıyorum sinirden. Neyse dün esim bayramlarda falan gidilir genede dedi durduk yere zorundasın idare etmek zorundasın dedi. Durmuyorum sözümde bosanmicazda idare etmek zorundasın dedi. Ve sabah hiç bir şey yokmuş gibi ise gitti. Ama inanın görmek konuşmak istemiyorum onca şeyden sonra. Anneme babama dediklerini saymıyorum bile. Neyse ben hiç görüşmemek için boşanmayı bile.goze almışken şimdi nasıl zorlaya bilir. Zorla olmaz böyle şeyler. O zaman boşanalım dedigimdede bosanmak yok idare etmek zorundasın dedi. Psikolojim bozuldu iyice arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun fikir verin :KK43:( siz olsanız napardiniz. Namusunuza vs laf eden insanları adam yerine koyup gidermisiniz??

Seni doven karnindakinin hayatina kendisi karar vermeye calisan adami bosamaktan vazgeciyorsan yapmak zorundasin net

Şuan 21 yaşındayım. :) kesinlikle demek istemiyorum akşam gelsin son kez konuşucam yarında inşallah gidicem toplanip
daha 21 yaşında mısın? şu an bile hala çocuksun, üniversite yaşındasın daha.bu adamla konuşarak ya da evli kalmaya çabalayarak daha fazla zaman kaybetme.hatanın neresinden dönersen kardır.

Kusura bakmayın ama eş ailesine gelene kadar sizin eşiniz bir ayı. Ben bir ayıyla evli kalmazdım. Ne demek gaza geldi dolduruşa geldi dövdü. Bir erkek elini kaldırıyorsa her ne sebeple olursa olsun o insan değildir. Ben elini kaldırabilen biriyle evli kalmam.
Bu bir zihniyettir çünkü. Vurabilmiş. Yine vir bahane bulup dövebilir.
Canımı sokakta bulmadım.
Ayrıca ben kadına el kaldıran birine saygı duymam evli kalmam.
Boşanın boşanın boşanın

Öncelikle kimseyi sıkmak istemem konuyu özet geçiyim. Esimin beni önceden ailesinin yalanıyla dövmüşlugu bile var hamile kalınca aldır demeleri vs bir sürü şey ben boşanma kararı almıştım eşim ailemle hiç görüşme ama boşanmayalım dedi bende tamam dedim. 1 buçuk aydır görüşmüyoruz ve çok huzurluyum resmen üstümdeki ağır bir yükten kurtuldum. Sınır hastası oldum sayelerinde ve onca kavgadan sonra inanın yüzünü sesini duysam bile titremeye başlıyorum sinirden. Neyse dün esim bayramlarda falan gidilir genede dedi durduk yere zorundasın idare etmek zorundasın dedi. Durmuyorum sözümde bosanmicazda idare etmek zorundasın dedi. Ve sabah hiç bir şey yokmuş gibi ise gitti. Ama inanın görmek konuşmak istemiyorum onca şeyden sonra. Anneme babama dediklerini saymıyorum bile. Neyse ben hiç görüşmemek için boşanmayı bile.goze almışken şimdi nasıl zorlaya bilir. Zorla olmaz böyle şeyler. O zaman boşanalım dedigimdede bosanmak yok idare etmek zorundasın dedi. Psikolojim bozuldu iyice arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun fikir verin :(( siz olsanız napardiniz. Namusunuza vs laf eden insanları adam yerine koyup gidermisiniz??
Ben olsam eger gıdecek yerım varsa ailem arkamdaysa bosanırdım benı doven bir adamdan. Benin esimde cok adam degıl cok kavga ettik hakarette ettik birbirimize kızım kucuk oldugun ıcın ve gıdecek bir ailem olmadıgı ıcın duruyorum ama eger beni dövmüş olsaydı bu sartlara ragmen bosanırdım tum haklarımı alıp

Öncelikle kimseyi sıkmak istemem konuyu özet geçiyim. Esimin beni önceden ailesinin yalanıyla dövmüşlugu bile var hamile kalınca aldır demeleri vs bir sürü şey ben boşanma kararı almıştım eşim ailemle hiç görüşme ama boşanmayalım dedi bende tamam dedim. 1 buçuk aydır görüşmüyoruz ve çok huzurluyum resmen üstümdeki ağır bir yükten kurtuldum. Sınır hastası oldum sayelerinde ve onca kavgadan sonra inanın yüzünü sesini duysam bile titremeye başlıyorum sinirden. Neyse dün esim bayramlarda falan gidilir genede dedi durduk yere zorundasın idare etmek zorundasın dedi. Durmuyorum sözümde bosanmicazda idare etmek zorundasın dedi. Ve sabah hiç bir şey yokmuş gibi ise gitti. Ama inanın görmek konuşmak istemiyorum onca şeyden sonra. Anneme babama dediklerini saymıyorum bile. Neyse ben hiç görüşmemek için boşanmayı bile.goze almışken şimdi nasıl zorlaya bilir. Zorla olmaz böyle şeyler. O zaman boşanalım dedigimdede bosanmak yok idare etmek zorundasın dedi. Psikolojim bozuldu iyice arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun fikir verin :KK43:( siz olsanız napardiniz. Namusunuza vs laf eden insanları adam yerine koyup gidermisiniz??
Hayır madem öyle boşanıyoruz ne yapacaksın silah zoruyla mı götüreceksin köleniz değilim ben diyeceksin. Eğer asla istemiyorsan kararlılığını da bozma.

Ha bir de dövmüş seni? Yani ne sanıyordun ki zaten affederken? Cidden değişecek mi sanıyordun? Hata etmişsin affederek.

Sizi döven, hamileyken "aldır" diyen kocanın yanına geri dönebiliyorsaniz onun en az onun kadar pis ailesini de idare edebilirsiniz. Sorun tek ailesi olduğunu zannetmediniz heralde. Esiniz köprüyü geçene kadar "he, he" demiş sadec.

Normalde ben de es için "idare et" diyebilen Biriyim, ama bu öküzü idare etmeyi bırakın, yanınızda eş olarak tutmaniz hata. Burda "evlisiniz birbirinizi idare edin" diyebikecek bir koca yok bir kere. Ne kul katında ne Allah katında kimse başkasına zulüm etme hakkına sahip değil.

Namusunuza vs laf eden insanları adam yerine koyup gidermisiniz??

Bu büyük bir iftira, canı benzer yerden yanıp bir öfkenin hatası ile atılmışsa anlarım ve fakat sebepsiz, salt huzursuzluk çıkarmak adına söylenenlerden biri ise, o insanlar biter. Empati ile yazıyorum ki "Ne ölüme ne dirime" olur ve buna karşın beni zorlayan eşi de öyle bir boşarım ki "Karının namusuna ağız açanların elini öptüren adamı, köpeğim olsa kapıma bağlamam" diyerek, bir de yere tükürürüm "Bana bunu yalatamazsın!" deyip, geçmiş olsun. Saçımdan tutup yalatmaya kalkarsa (Ki sinir hastasını tetikler bu hareket bir güzel o kadar kontrolsüz bir em..il ise) hah üzerine de taze bir darp raporu, hayde bakalım.

Sessiz kalırsa, sonra telafide nasıl olduğu zamana binaen bakılır ki dayak, hamileyken psikolojik baskı, ana baba yasaklayıp görüşmeden men etme vs, sizin koca müsveddesinin yelpaze de epey genişmiş bunun düzeldiğini de kolay kolay göremezsiniz.

Tabi ki bunu size tavsiye olarak veremem, bir miktar hardcore olduğu bariz, hayal etmek serbest.
Siz boşanıp yolunuza gidin de kendinize zeval getirmeden; mantıklısı ve doğrusu bu.

Son düzenleme:
Ailesinin sözüyle, hamile karısını dövecek kadar zayıf karakterli, merhametsiz bir adamla ömür geçer mi? Ben size derdimi bu şekilde anlatsam, bana ne söyleyecekseniz ona göre hareket edin.
Üstüne birde boşanmanın eşiğinden dönmüş, yuvasını zor kurtarmış ukalalığa bak.

Hep biz idare ediyoruz valla erkek ailesi naparsa yapsın gidilir gelinir oldu canım! Gitme kız boşa valla. Hamamda deli var. Öyle oldu mu adamın gözünün çayırı açılıverir.

Bence kocan ailesinin etkisinde cok kalıyor. Önce tamam konusma demiş sonra kararından dönmüş. Kocan cok mu genc? Bence ona sor bu kararındakı degısıklıgin sebebını.
Bence bır sure gorusmek ıstemedıgını sonra bayramdan bayrama gorusebolecehını soyle kocanı seviyorsan.ıdare edıtyormus gıbı gorun. Yoksa restini cek

Kesinlikle kararlı oldugunu göster sakın geri vites yapma hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin bikere üslüp çok yanlış ne dmek idare etmek zorundasın

DAYAKTAN SONRASİNİ OKUMADİM. Gururunuzu koruyun. Bir dakika bile evli kalmayin. Basit.

Adam (baska kelime bulamadim kusura bakmayin) bosanma yok deyince bosanilmiyor mu? Illa icazet almak mi lazim? Istemiyorsaniz gitmezsiniz, ha dayagi göze aliyorsaniz tabii. Ya da is o raddeye gelmeden bosanacaksiniz. Hazir bayrama da bir- iki ay varken önleminizi alin bence.

Back
X