• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık siz ne düşünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle tartıştık. Benim erkek kardeşimin arkadaşı bir sevgili yapmış, kızın babası da maddi durumu çok iyi biriymiş ama ailesi biraz sorunluymuş. Ben de dedim ki çocuğun yerinde olsam ayrılırdım. Eşimle kardeşim niye ayrılayım vs dedi. Eşim dedi ki neyse ablan var. Sonra konuştuk, eşim diyor ki ben olsam yapışırdım seviyorsam başkasına bakmazdım rahat bir hayat hem zorlanmadan bişeyler yapar hem çalışırım vs dedi ama ben kızdım çünkü kardeşime kötü örnek olacağını düşünüyorum bu sözlerin ve onursuz bir duruş gibi geldi. Abartıyor muyum, objektif yorumlarsanız sevinirim. Eşimle kardeşim baya eğlendiler yapışırdım zengin aile vs. Ama ben eşime özellikle çok kızdım doğru düzgün onurlu bir hayatı tavsiye etmesi gerekmez mi? Eşim diyor ki ne alaka bunlarla. Deliricem gerçekten onu görmek istemiyorum
İç güveysi deniyor bu dediğine yani böyle bi durumun içinde olsam direk evlenirdim diyo sevgi değil de maddiyatı önemsemiş kolaylık açısından kardeşinize örnek olmayı geçtim direk ben üstüme alınırdım açıkçası benle sorunun mu var derdim ben daha sinirliyim sanırım 😂😂😂

İç güveysi deniyor bu dediğine yani böyle bi durumun içinde olsam direk evlenirdim diyo sevgi değil de maddiyatı önemsemiş kolaylık açısından kardeşinize örnek olmayı geçtim direk ben üstüme alınırdım açıkçası benle sorunun mu var derdim ben daha sinirliyim sanırım 😂😂😂
Ben de çok sinirliyim sakinleşmek için konuşmuyorum 🤣🤣

Hayır tabii ki ama o an bu konuyu ben yani eşi yanındayken açması ve gold digger bakış açısı ile konuşması hoşuma gitmedi. Kolay para tutkunlarını sevmem.
Kendisini hiç ilgilendirmeyen birisiyle alakalı ben olsam seviyor olsam bırakmazdım hem maddi olarak zorlanmazdım dediği için kolay para tutkunu olmaz bir insan. Bir insan evleneceği insanın maddi durumunu önemsiyor olabilir bu onu paragöz yapmaz. Ayrıca eşiniz zaten sizin eşiniz. Siz çalışıyor musunuz, eşinizle maddi durumuzun nasıl, size kendi ailenizle alakalı maddi olarak kötü bir şey dedi mi bilmiyoruz biz. Eğer sizi aşağılamıyorsa ve konuşmalarında keşke zengin biriyle evlenseydim de maddiyatı hiç düşünmeseydim, kolaydan zengin olurdum gibi şeyler demiyorsa boşuna eşinizin üstüne gidip kendinizi yıpratıyorsunuz. Görmek istemiyorum diyeceğiniz bir durum yok yorumların %90ı bu düşüncede.

Çok yakın Bi arkadaşım durumu gayet iyi olan Bi kızla evlendi. Kızın babası ev ve arsa aldı bide araba. Çocukları oldu torununa hediye olarak yazlık aldı eyyoruğlamam bu gada
Bunu siler misin onursuz kocalar görmesin ahhahajahhahahsha

Eşimle tartıştık. Benim erkek kardeşimin arkadaşı bir sevgili yapmış, kızın babası da maddi durumu çok iyi biriymiş ama ailesi biraz sorunluymuş. Ben de dedim ki çocuğun yerinde olsam ayrılırdım. Eşimle kardeşim niye ayrılayım vs dedi. Eşim dedi ki neyse ablan var. Sonra konuştuk, eşim diyor ki ben olsam yapışırdım seviyorsam başkasına bakmazdım rahat bir hayat hem zorlanmadan bişeyler yapar hem çalışırım vs dedi ama ben kızdım çünkü kardeşime kötü örnek olacağını düşünüyorum bu sözlerin ve onursuz bir duruş gibi geldi. Abartıyor muyum, objektif yorumlarsanız sevinirim. Eşimle kardeşim baya eğlendiler yapışırdım zengin aile vs. Ama ben eşime özellikle çok kızdım doğru düzgün onurlu bir hayatı tavsiye etmesi gerekmez mi? Eşim diyor ki ne alaka bunlarla. Deliricem gerçekten onu görmek istemiyorum
Eşiniz fırsat bulsa sizin yerinize zengin kızla evlenirmis . Bu fikre sinir oldunuz muhtemelen. Kötü örnek falan bahane. Şaka yapmış da olabilir omurgasız biri de olabilir. Kocanız siz daha iyi bilirsiniz .

Eşiniz fırsat bulsa sizin yerinize zengin kızla evlenirmis . Bu fikre sinir oldunuz muhtemelen. Kötü örnek falan bahane. Şaka yapmış da olabilir omurgasız biri de olabilir. Kocanız siz daha iyi bilirsiniz .
Kötü örnek bahane falan değil fakat sizin düşündüğünüz gibi kendime saygısızlık gördüğüm bir sohbet oldu bu

Eşimin onursuzluğuna şaşırıp tartışım ayrıca kardeşime kötü örnek olmasına da kızdım
Bence fazla abartmışsınız. Gereksiz bir feveranınız var sanki. Bu kadar onursuz olduğunu düşünüyorsanız boşanmanïz gerekir. Eşinizi siz tanıyorsunuz sonuçta.

Çok ciddiye almışsınız bence, öyle takılmışlar yani. Böyle bir sohbetten yola çıkarak onursuzluğa sevk oluyorsa zaten meyili vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X