Eşimle tartıştık ve evden kovuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

söle anlatayım eşimle evde 2 gun once tartıstık bıkmıstım artık ısteklerınden vede ıstedıklerıne burun kıvırsam bana olmadık laflar bagırmalar yapıyodu sonra bugunde ben markete gıdıcem dedım gıtmem lazımdı yanı cantamdan kavgalıyız dıe kartı almıs bende bı guzel alısverısı yaptı kasada kart arıyom delırcemm yokyokyok sonra delırdım resmen aglıya aglıya aradım kartımı senmı aldın dedım bu hep alır ve asla haber vermez bende herseferınde g.t olurum oda yaa defol kart mart yok sana dedı bende kızdım kufur ettım dayanamadım yanı haksızmıyım oda benı aradı gelme eve senı agzını burnunu kırarım dedı bende delırdım daha fazla solendım ve bu gorumcemlerı aradı vırvırvır konustu yaa adam benı aldıgına sewınmıyo 38yasında ben 23 ve hala bana bole yapıyo delırcem yaa yedıremıyom kendıme

canım ben kesinlikle erkekle kadınarasında yaş farkı olması taraftarıyımama sen neyaptın böyle canım ya
15 yaşmı var aranızda:1shok:
ki eşinin o yaşta olgun davranması gerekir diyedüşünüyorum
seni nasıl çocuğuna dışarıda bırakabilirki
bence sendende taviz bulmuş
sen gidersen sürekli her kavgada
o da nası olsa geri dönecek hesabı yapıyodur

sanırım ailen bu evlilige sıcak bakmadı sende karsı cıktın oyuzden gıdemıyosun
sadece bı tahmın genelde bole olur...

inanmıyorum nasıl bir zihniyet bu yaa. Ve aranızda baya yaş farkı varmış görücü usulü mü evlendiniz siz nasıl oldu yani yaş farkı yönünden de uyumlu değilsiniz. Sanırım şiddette görüyosun. Peki saçma sapan isteklerinden bıktım demişsiniz mesela ne istiyor bu adam sizden yani kavganın kaynağı nedir

tek taraflı bakmamak lazımmm
bencee sende haksız sayılırsın
öncelikleee zaten benim yaşım şu onun ki buu diyerek
eşinden memnuniyetsizliğini belli ediosunn
madem öyle düşünüodun evlenmeseydin güzelimm
yaşına göree biriyle evlenseydin
bence ilk bu sorununu halletmen lazım senin

kavga edince kredi kartını mı alıyo, gizlice:1shok:
Böylesinide ilk defa duyuyorum şaka gibi:1shok:

soylenecek fazla soz yok iste...
o sizin cantanizi karistiriyor habersiz..
siz ona kufur ediyorsunuz..
o sizi kovuyor
siz ona 38 yasinda beni aldigina dua etsin diyorsunuz
gercekten ipler kopmus gibi geldi bana..

Bilmiyorum tabi yaşayan sizsiniz en iyi siz bilirsiniz ama sanki bu insanla sonunuz yok gibi. Kavga esnasında evden kovması çantanızdan kart alması yani kaç gündür sokaklardayım diyorsunuz bu erkekliğe sığmaz yani bi bayan nasıl dışarı atılır ya aklım almıyor bunu benim inanın almıyor yani Bencede şuan yapacağınız tek şey ailenize sığınmak. Görümcenize gitmeniz doğru değil.

Siz onun eşisiniz çantanızı açıpta sanki çocuk cezalandırır gibi gizlice kart alması son derece kişiliksizce bi durum

kesinlikle beğenmiyorsa kendi gitsin
karısıyla çocuğunu evden kovan adama ben de adam demem kusura bakmasın
sen niye kuzu kuzu gidiyorsun canım yaaa

yaa benı bu gorumcelerım cocuk var fln fılan deyıp kandırıyolar oda yalvarınca gıdıyom ama bıktım bu kez alcak boyunun olcusunu yeterrrrrrrrrrrrrrrrr yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr gerekırse bosarım ve hıc dusunmem

Güzelim çocuk var ama çocuk var diyede bi yere kadar çekilir anlattıkların yenilir yutulur değil yani. Zaten çocuk mutlu bi ortamda büyümeyecekse bi anlamı yok yani.

sanırım ailen bu evlilige sıcak bakmadı sende karsı cıktın oyuzden gıdemıyosun
sadece bı tahmın genelde bole olur...

evt ölede sayılır gıdemıyorum kendım evlendım ve utanıyorum ne dıcem kocam evden kovdu anne ben geldım ne uzucuu off napcam bılmıyom buarada bugunluk burdayım gıdıcem en yakın yer burasıydı oyuzden burdayım :a015:

Peki siz çıkarak mı yoksa görücü usulü mü evlendiniz yani bu yaş farkının sebebi nedir nasıl oldu ??

ben onu benı cok sewdıgı ıcın bana deger verdıgı ıcın evlendım hayatım boyunca sewgısız kalmıstım sewgılılerımden ılgı goruyodum ama onunkı baskaydı bana araba aldı ve cıkarken jestler jestler ..... ama evlendık sımdı al..... dermıs gıbı benı bu hale koydu ve ben bıktım bunaldım :çok üzgünüm:

ben şunu bilir şunu söylerim...
yapmışsanız bir şeyi tam yapacaksınız.
adam eminki senin tekrar eve döneceğinden.seni kovuyor.
önceki tartışmanızda siz tıpış tıpış geleceginizden emin.
beni düşünmeyen adamı ben ne yapayım.
birde seni kovuyor .çok sıkıldıysa kendi gideydi.
yakacaksanız geminizi tam yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…