Güzelim ne olursa olsun evden kovması son derece yanlış yani bunu yapmaya hakkı yok. Bu gerçekten insanın çok zoruna gider. Ne demek yani o istediği zaman seni evden kovucak sen onun eşisin sonuçta öyle şey mi olur aklına estiği gibi davranamaz. Zaten saygı kalmamış yani çocuğunda var tabi tercih senin ama eşin ters bi insana benziyor çocuk var diye herşeye katlanma bence. Sonuçta o çocukta huzursuz bi ortamda büyümesi ileride ciddi sorunlara yol açar. Peki ne gibi sebepten tartıştınız kısaca yazar mısın yani seni dışarıya atacak kadar ciddi olan nedir???
gitmesen bi kaç gün eve ne olur acaba?
söle anlatayım eşimle evde 2 gun once tartıstık bıkmıstım artık ısteklerınden vede ıstedıklerıne burun kıvırsam bana olmadık laflar bagırmalar yapıyodu sonra bugunde ben markete gıdıcem dedım gıtmem lazımdı yanı cantamdan kavgalıyız dıe kartı almıs bende bı guzel alısverısı yaptı kasada kart arıyom delırcemm yokyokyok sonra delırdım resmen aglıya aglıya aradım kartımı senmı aldın dedım bu hep alır ve asla haber vermez bende herseferınde g.t olurum oda yaa defol kart mart yok sana dedı bende kızdım kufur ettım dayanamadım yanı haksızmıyım oda benı aradı gelme eve senı agzını burnunu kırarım dedı bende delırdım daha fazla solendım ve bu gorumcemlerı aradı vırvırvır konustu yaa adam benı aldıgına sewınmıyo 38yasında ben 23 ve hala bana bole yapıyo delırcem yaa yedıremıyom kendıme
kesinlikle beğenmiyorsa kendi gitsin
karısıyla çocuğunu evden kovan adama ben de adam demem kusura bakmasın
sen niye kuzu kuzu gidiyorsun canım yaaa
sanırım ailen bu evlilige sıcak bakmadı sende karsı cıktın oyuzden gıdemıyosun
sadece bı tahmın genelde bole olur...
tek taraflı bakmamak lazımmm
bencee sende haksız sayılırsın
öncelikleee zaten benim yaşım şu onun ki buu diyerek
eşinden memnuniyetsizliğini belli ediosunn
madem öyle düşünüodun evlenmeseydin güzelimm
yaşına göree biriyle evlenseydin
bence ilk bu sorununu halletmen lazım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?