Eşimle tartıştık ve evden kovuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde bulmuş benim gibi kızı diyorsun yaşını söylüyorsun eşinin. bence buda yanlış geldi bana kusura bakmayın...

Fazla samimiyet de bk getirir:)..... ßunu ßiliyor muydun? Ister kankası oL ister kraLiçesi. Sonucta onlar kocanın karde$leri... Valla ne yaLan söyLiyim hic inandırıcı değiLsin. Zenginlikten cıkıp da fakirligin kuyusuna dü$en film artisleri gißi konu$uyorsun.

ya adam parasına güveniyor. buda onu kişiliksiz yapıyorrrrr. bu kadar basit. arkadaşın eve dönmicenide biliyor işte.

herkes kendi düşüncesine göre yorum yaptı. canım bu kadar seçenek var, sana doğru gelen neyse onu yap, ama? biz tam olarak senin hayatını bilemeyiz. iki taraflı düşün ve atman gereken adımı at. bu arada bi daha tartışırsan görümcene gitme kendi ailenden birine git derim.. :içelim:

awa sendede kararsızlık, ne yapacağını bilememe,
bundan sonrası nereye gider korkusu var yanılıyomuyumCADIARZU
tabiki bu korkulardada haklısın
umarım sonunuz ikiniz içinde hayır olura.s

Git- gel, git- gel alışkanlık olmuş artık sizde. Bu sefer artık yalvarmadan dönme. Zaten sen neden gidiyorsun istemiyorsa kendi çıksın gitsin, sen çocuğunla evde otur.

Sanırım, görümcene gittiğin için kocanın kafası rahat, bu kovma işi ona kolay gelmeye başlamış, sende kolay olmadığını bişeyleri değiştirerek anlat ona evlilik çocuk oyuncağı değil, hele evden kovmak ne demekmiş?çocuk kucağında, nasılsa kardeşinin evindesin, kusura bakma ama arkadaşım eşine çok kızdım, sende eğer ciddiysen ailene git, değilsen küssenizde kırılsanızda evinizde yapın o işi yasakkelimeeşinizde ayıp ediyo, kadın namustur evden kovulurmu?Bu gidişata bir dur demezseniz işin ciddyetini anlayamaz, yani bir büyüğünüz falan eşinizi karşısına alıp bu yaptığının ciddi bişey olduğunu anlatsa ?

canım ya daha öncede eşinle problemleriniz vardı.senin psikolojik sorunlarını umursamıyordu anlatmıstın hatırlıyorum.canım saygı bitmiş,sevgi desen zaten sende demişsin nefret ediyorum diye.bence bu durumu ailene anlatma zamanı gelmişte geciyor bile.eşin seni kimsesiz sanıyor sanki.ailene anlat ve yardım iste.bebeginede yazık yavrucak hiç biseyden habersiz:a015:

şu saatte sitenin en kalabalık olan sayfası .. ve problemi ortaya atan kişi yok:) yahu bari herkes belirlenen başka bir sayfaya gitse de orda başka bi konu konuşsak:) i

Kusura bakmayın ama kırıcı konuşucam. Bir kadının bu kadar alaşağı olmasını hazmedemiyorum. Bu nasıl bir gurur ???

Evlenmeden önce araba al,yatırımını yap,evlendikten sonra kredi kartını al elinden..
Yani bazen diyorum ki biz kadınlar erkekleri bu hale getiriyoruz
Valla evlenmeden önce ne eşim bana araba aldı ne de benim öyle bir beklentim vardı,eşim kendine güveniyordu,araba almadı ama bana kalbini sundu,maddi çıkar olmaksızın anlaştık...:1closedeyes:
Şimdi her şeyimiz ortak,hayatımız ve maddiyatımız,sevinçlerimiz,kederlerimiz.:asigim:
Demek ki ne oluyor,her şey sırayla..
Gittikçe artacağına refahın ,sermayeden yemeye başlamışsınız, üzüldüm:çok üzgünüm:

konu sahibinin ne durumda olduğunu ben çok merak ediyorum doğrusu...çok fazla sürmez kanımca bu ayrılık..

seni evden kovma cesaretini kim veriyor canım ona sen neden onu kovmuyorsun... çekmek gitmek istiyorsa ona kapıyı göster ..senin o evde hiçmi emeğin yok hiçmi eşyan yok hiçmi hakkın yok evi kendisininmi sanıyor...valla banada diyor kaynanam çalışma diye ama ben snein oğlunun elinden harçlıkmı alıcam ben sonrada canı isterse kovucak... olmaz önce kendi ayaklarınızın üzerinde durun çalışmasan bile paranı biriktir kendine yatırım yapki o hakkı kendisinde bulamasın

Beni aldığına sevinmiyo,kendi 38 ben 23 demişsin..görümcemler benden yana olur,çünkü biliyolar kötü gelinliğim çıkar ortaya demişsin..eşine olan yaklaşımını tavırlarını çok merak ettim doğrusu..:uhm:

şaşırdım

Konu aslında kavga , tartışma değil , konu bir erkeğin karısını evden kovması..

Madem çok kızdın , çok büyük kavga ettiniz , yüzünü bile görmek istemiyorsun ,sen git evden , kadını ne diye kovuyorsun Ki bana göre tartışma sebebiniz de bu kadar büyük değil...

Karını sevmiyor , hareket ve davranışlarını beğenmiyorsan ; evlendiğine pişman olduysan da medeni bir şekilde ayrılırsın , yine kovmazsın, yine kapı dışarı etmezsin !!!

Kadın bu sonuçta , kovdun , dışarıda başına ne gelir, nereye gider , ne der de kalır milletin evinde hiç düşünmüyor musun?

Bu kaçıncı diyorsun , bu kadar kovdu ve sen hep geri döndün , şimdi de tepene çıktı işte klava:

Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ben bunu bilir , bunu söylerim:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…