Eşimle tartıştık ve evden kovuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AnLa$ıLdı... Sen Maddi acıdan Deger görmü$sün Kocandan evLenmeden önce...$imdi de ßöyle yapınca sudan cıkmı$ ßalık oLmu$sun.. Fazla rahata dü$künLük iyi değİl....

kavga edince kredi kartını mı alıyo, gizlice:1shok:
Böylesinide ilk defa duyuyorum şaka gibi:1shok:

evt evt sasırmaaa alıyo valla ve bısı demeden neden harcıyomkı ve ben öle harcamalar yapmam cocugun genel ıhtıyacları ev gereclerı mutfak fln bunlar battı ona ve askerı ucret alan bırı de deıl adam koca mutahıt olmus ısı var gucu var durumu var ama maleseff ınsanlıgı ve karakterı sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anlıyorum ama bence ailene sığın yinede çünkü onlar senin ailen seni atmazlar. Herkez hata yapabilir sonuçta ailene sığınmalısın. Çünkü başka türlü ayakta duramazsın inan bana depresyona girersin. Ne varsa insanın ailesinde var.

AnLa$ıLdı... Sen Maddi acıdan Deger görmü$sün Kocandan evLenmeden önce...$imdi de ßöyle yapınca sudan cıkmı$ ßalık oLmu$sun.. Fazla rahata dü$künLük iyi değİl....

yasakkelime maddıyat deıl o goz boyaması dedım yaa sewdı benı cok hemde bebek gıbı hıssetmıstım kendımı bukadar ılgıdee ve boyle gıdecegını sandım ve sanmısım sadce Çok üzgünüm çoook

ßenim dediğim de göz ßoyaması zaten...Sizi aLı$tırmı$....FarkLı tepkiLer gelince de $ok $ok.......

depresyona gırmekmıı zaten depresyondayım krızler gecırıyorum ılac kullanıyorum adam pskolaga 2 kere yolladı ve acırmıs ona verılen paraya yollamıyo baska ınanamıyorum yaa bu adam benım kocammı resımlerımız var kızlar bana ogluma ve o gereksızınde bıtane fotosu olcaktı

insanligi sifirsa alicaksin cocugunu babanin evine gideceksinnn
ne zaman insan oldugunu hatirlarsa o zman donersin
bu sekilde git dedigi zaman gitmissin,gel dedigi zaman gelmissin..
artik adamda alismis bu duruma..
gorumcende evine git duzelir der tabiki...
babanin evine git benim abimden adam olmaz diyecek deil

kac gundur deıl yaa bakalım kacgun daha bole sokaklarda evımden uzak gecıcek gorumcemler benım kankam gıbıdır onu korumaya kalkamazlar kotu gelınlıgım cıkar hemen ortaya bılırler konusamazlar ondasn geldım ama gıdıcemmmmmmm

hahahahahahaha ne kadarda komık degılmı kızlarrr bende bayıldım burda

gerçekten çok gençsin be güzelim bu yaşta senden çok daha büyük biriyle nasıl anlaşıyosun ve evleniyosun... eşin senin gibi genç çıtıı bulunca bütün kozlarını kullanmış, taaki evlenene kadar..bundan sonra aklını kullan ezdirme kendini,onun olgun olması gerekiyo kendinden yaşça küçük biriyle evlenme cesareti olan biri daha temkinli ve öğretici olmalı.senin bazı yerlerde cahil davranışların olabilir ama bu eşinin sabırla ve tatlı dille sana doğruyu yanlışı anlatıp büyüklük göstermesi gerekiyordu.. eşin senden daha çocuk sorunlu galiba eşin

offfffff okadar dert ıcınde hıc bıseyle ugrasamıcam valla sımdı kararımı vermelıyım yaa ewe gıdıcem ezıkler gıbı yada ayaklarımı opucek gelıcek özur dılıcek öle yadaa anneme gıtcem bosancam!!!! cunku bu durumda bosanmak bana faz oldu :1closedeyes:

bunun yaş farkıyla alakası yok bence. bende 26 yaşındayım eşim 39 oda evlenmeden önce beni el el el el üstünde tuttu neler aldı neler bilsen. hala çok mutluyum ve çok mutlu ediyor. yine olsa yine eşimle evlenirim. ama kim olursa olsun ilgi hafifler emin ol. ama yaptıkları çok yanlış. bence yaşla değil kişilikle alakalı şeyler bunlar. eşinizde bir kişilik sorunu var. eger maddiyatına güveniyorsa ona çok ayıp. birde bebeginiz var. bence eşiniz parasına ve size yaşattgı rahat hayata güveniyo. ama bunu ona siz vermişsiniz. ama bu onu haklı yapmaz sizi evden kovaması heleki bebekle çok ayıp. bizimde eşimle ufak da olsa oluyo tartışmalarımız ama asla maddiyata girmeyiz. daha değil hesabımı çantamı kurcalamamış ve habersiz kartımı paramı almamıştır. diyorum ya kişilik sorunu bu bence.

cokk ayıp ettiniz
ben ilgili kişiden özür diledim beni yanlıs anladı veya yanlıs anlattım neyse
awa seni istemeyerek kırdım özür dilerim gercekten

ok bende dalga geçtiğinizi düşündüm bi an ama siz ondan özür dileyince bende yazdıgım o yazıyı sildim bi sorun yok yani .

a.s haklısın o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…