ben onu benı cok sewdıgı ıcın bana deger verdıgı ıcın evlendım hayatım boyunca sewgısız kalmıstım sewgılılerımden ılgı goruyodum ama onunkı baskaydı bana araba aldı ve cıkarken jestler jestler ..... ama evlendık sımdı al..... dermıs gıbı benı bu hale koydu ve ben bıktım bunaldım :çok üzgünüm:
kavga edince kredi kartını mı alıyo, gizlice:1shok:
Böylesinide ilk defa duyuyorum şaka gibi:1shok:
AnLa$ıLdı... Sen Maddi acıdan Deger görmü$sün Kocandan evLenmeden önce...$imdi de ßöyle yapınca sudan cıkmı$ ßalık oLmu$sun.. Fazla rahata dü$künLük iyi değİl....
yasakkelime maddıyat deıl o goz boyaması dedım yaa sewdı benı cok hemde bebek gıbı hıssetmıstım kendımı bukadar ılgıdee ve boyle gıdecegını sandım ve sanmısım sadce Çok üzgünüm çoook
Anlıyorum ama bence ailene sığın yinede çünkü onlar senin ailen seni atmazlar. Herkez hata yapabilir sonuçta ailene sığınmalısın. Çünkü başka türlü ayakta duramazsın inan bana depresyona girersin. Ne varsa insanın ailesinde var.
Bilmiyorum tabi yaşayan sizsiniz en iyi siz bilirsiniz ama sanki bu insanla sonunuz yok gibi. Kavga esnasında evden kovması çantanızdan kart alması yani kaç gündür sokaklardayım diyorsunuz bu erkekliğe sığmaz yani bi bayan nasıl dışarı atılır ya aklım almıyor bunu benim inanın almıyor yani Bencede şuan yapacağınız tek şey ailenize sığınmak. Görümcenize gitmeniz doğru değil.
ay allahım affet beni ama bayıldım anlatıs tarzına yakaydirigubbakcemile3
vallahi genelde böyle konuları saçlarım havaya kalkardı okurken sinirden affet ama cok güldüm kıs töbe töbekaydirigubbakcemile3cok tatlısın beaa sanki sende boşlamıssın gibi bi havan var ertesi gün gidiyom sinirleri yatıssın dermişs gibi kaydirigubbakcemile3
kıs beni güldürdün allahta seni güldürsün emi
canım düzelir ya olur böyle seyler e saygı bitmiş gözüküyo olur ya böyle seyler ben seni biraz kafan serin gördüm gıı delü garii amaa bidaha öyle derse bence gitme evinde otur gidersende o gelene kadar gelme biigg kele bu kadını ben cok sevdimm kaydirigubbakcemile3
cokk ayıp ettiniz
ben ilgili kişiden özür diledim beni yanlıs anladı veya yanlıs anlattım neyse
awa seni istemeyerek kırdım özür dilerim gercekten
gerçekten çok gençsin be güzelim bu yaşta senden çok daha büyük biriyle nasıl anlaşıyosun ve evleniyosun... eşin senin gibi genç çıtıı bulunca bütün kozlarını kullanmış, taaki evlenene kadar..bundan sonra aklını kullan ezdirme kendini,onun olgun olması gerekiyo kendinden yaşça küçük biriyle evlenme cesareti olan biri daha temkinli ve öğretici olmalı.senin bazı yerlerde cahil davranışların olabilir ama bu eşinin sabırla ve tatlı dille sana doğruyu yanlışı anlatıp büyüklük göstermesi gerekiyordu.. eşin senden daha çocuk sorunlu galiba eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?