- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Ya tanıdığım var...ana Türk baba Türk çocuklar tek kelime Türkçe bilmiyor...asıl salak kim acaba? Ana dilini konuşamayan bir nesil.Bide beğenmemezlikleri burun kıvırmaları.. Kuzenim Bi kere bu türkler ne kadar salak demişti (kendisi de Türk)
Konu para değil diye anladım ben o zamanHayır biz yurtdışında yaşıyoruz almanyada eşimin aileside ,yani ben hiçbirşey yapmayalım demedim gidelim gezelim başka bir şehire gidip orda gezelim dedim alternatif sundum ..Ama öyle gıcık bir çoçuk ki anlatamam size benim çoçuklarla aram çok iyidir normalde ama eşimin kızkardeşiyle bitürlü anlaşamıyoruz hep gıcıl gıcık cevaplar verme peşinde benimle yarış içinde inannın bana bu böyle ..o çoçuksa bende onun büyüyüm yani bana böyle davranan birine ben birşey yapamam,ki çok sefer denedim güzelce konuşmayı anlaşmayı ama olmuyor.
Neden alternatif sundunuz? Onun değil sizin dediğiniz olsun diye mi? 12 yaş sizin düşündüğünüz gibi bir yaş değil, çocuk o. Normalde çocuklarla iyi anlaşıyormuşsunuz, herhangi bir çocuğa lunaparka mı gidelim yoksa başka bir şehire gezmeye mi gidelim deseniz lunaparkı seçer. Ne yapsın ufacık çocuk şehir gezintisini? O sizi mutlu eder, çocuğu değil. Resmen küçücük çocukla üre ve ürik asit yarışına girmişsiniz, adını görümce koyup gıcık olmuşsunuz. Hatalısınız, çocuk çocukluğunu yapar, siz yetişkin olun.Hayır biz yurtdışında yaşıyoruz almanyada eşimin aileside ,yani ben hiçbirşey yapmayalım demedim gidelim gezelim başka bir şehire gidip orda gezelim dedim alternatif sundum ..Ama öyle gıcık bir çoçuk ki anlatamam size benim çoçuklarla aram çok iyidir normalde ama eşimin kızkardeşiyle bitürlü anlaşamıyoruz hep gıcıl gıcık cevaplar verme peşinde benimle yarış içinde inannın bana bu böyle ..o çoçuksa bende onun büyüyüm yani bana böyle davranan birine ben birşey yapamam,ki çok sefer denedim güzelce konuşmayı anlaşmayı ama olmuyor.
Park dediği lunapark sanırımforumda da herkes zenginmiş
çocuğum 300 eur ya parka gidelim dese
gel yavrum ben seni parkta 5 saat sallarım gıkım çıkmaz derim
bilmem almanyada çok para değil sanırım.
Bem de yurtdışında lunapark fiyatları araştırıyorumLunaparkta 300 Euro harcamanız imkansıza yakın. Gerçekten yaptığınız sadece kötü kalplilik başka açıklaması yok. Küçücük çocuğa bile neler demişsiniz. Umarım eşiniz gözünü açar
Ben de baktımBem de yurtdışında lunapark fiyatları araştırıyorum
Çok işsizliğime denk geldi yine
benim kucuklugumde yani bayaaa bi kucuklugumde tatilya vardi mesela hayatimda 1 kez gittim. veya disneylande de bir kez gittim. kardesim tatilyaya yetisemedi ama o da the land of legendsi cok sever. bunlar bir cocuk icin guzel anilar. ve birer kez gidilen yerler genelde.Park dediği lunapark sanırım
Ve her haftasonu yapılan bi etkinlik değil
HaNi arada belli bi bütçeyi gözden çıkarır da gezmeye gidersiniz ya
Onun gibi bi şey
Çok zengin olmak gerekmiyor bence o yüzden
Ben de bildiğim en pahalı ülke olan danimarkaya baktımBen de baktım
60 eur disneyland giris bileti ya 300 eur nedir:S
Giriş bileti alınca içerde herşeye binerken para veriliyor mu ona bak benceBem de yurtdışında lunapark fiyatları araştırıyorum
Çok işsizliğime denk geldi yine
30 eur mu yazcaktı acaba?Ben de bildiğim en pahalı ülke olan danimarkaya baktım
300 krona tüm şeylere binme hakkı alınıyormuş
300 kr ortalama 40 euroya denk geliyor
Euro olmus 9.85 kadın 300 euro diyor. 2.955₺ sadece lunaparkta eğlenmek için gidecek arkadaşlar istememesi doğal değil mi? Bazıları Türkiye ile karıştırmış bizde 300₺ ile lunaparkta rahatça eğlenirsin ama demek ki onların bulunduğu yerde öyle değil.Iyi geceler arkadaslar ,
Burda paylasiyorum cünkü baska türlü kimseye icimi dökemiyorum esimle tartistik bügün haftasonu onun ailesini ziyarete gittik,kücük kiz kardesi var böyle lunapark gibi biyere gitmek istedigini belirti babasina babasida saglik sorunlari yasadigi icin gidemiyor benim esimde hemen biz götürebiliriz aslinda dedi ,kiz kardeside (birtane daha abisi var ) ona sorayim dedi oda tatilde ya dedi böyle ara kızıştırmak ister gibi daha 12 yasinda ama akli her türlü seye calisiyor affedersiniz…sonra eşim benimle konuştu bende ben pek sıcak bakmadığımı söyledim..ama olur dedim sonra biraz düşümdüm birsürü masraf olacak bize yurtdışında yaşıyoruz en azından 300 euro..istemiyorum okadar masraf yapmayı hem onun ailesi bize maddi konuda hiç desteği olmuyor birşeyde istemiyorum zaten ikimizde çalışıyoruz çok şükür birde eşimin güya arabası vardı evlenmeden önce onu aldılar sattılar parasını bize vermediler küçük oğlan şimdi araba aldı ..neyse sonra eşime lunaparka gitmek istemediğimi söyledim birsürü masraf olacak dedim hemde daha yeni izinden geldik yani..iyi ozaman dedi ben kardeşlerimle giderim dedi benim çok zoruma gitti ..ne için çalışıyorum dedi vesayre bende dedim madem kardeşina babalık yapacaktın evlenmeseydin aklıma geleni saydım …neymiş kardeşine söz vermiş..o parka gidilmesini istemiyorum inat ettim sizce tutumum nasıl olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?