Eşimle tartıştık

Bide beğenmemezlikleri burun kıvırmaları.. Kuzenim Bi kere bu türkler ne kadar salak demişti (kendisi de Türk)
Ya tanıdığım var...ana Türk baba Türk çocuklar tek kelime Türkçe bilmiyor...asıl salak kim acaba? Ana dilini konuşamayan bir nesil.

Konu konuyu açtı ironik bir şey anlatayım...y.disindaki akrabalar turkiyedeki kardeslerine demisler tatil yapalim Antalyada bir otelde. Neyse buluşuyorlar orada aynı tarihte. Yurtdisindaki kardeş diyor kaça aldınız tatili, Öbur kardeş diyor 10bin. Adam kahkahalarla guluyor diyor biz 3bine aldık. Nasıl oluyor falan diye konuşurken meğer y.disi rezervasyonlarda fiyatlar böyleymiş. Ve o kardeş sizin rezervasyonu da ben yaptiririm burdan demiyor...demediği gibi bir de zevk alıyor durumdan.

Konu para değil diye anladım ben o zaman
Aynı beğenmediğiniz çocuk gibi 12 yaşındaki çocuğa gıcıklık yapasınız gelmiş
Maksat tamamen onun istediği yere gidilmesin
Belki sandığınızdan daha çok ortak noktanız vardır görümcenizle

Bu konuda fazla abartmışsınız benim kardeşim için eşim böyle dese daha kötü cevaplar verirdim. Aileyle veya eşinizle sorunlarınız olabilir ama 12 yaşındaki bir çocuktan kötülük bekleyecek kadar olmasın lütfen. Bu size zarar verir başka birşey değil.

Bu ne çirkinlik ! 12 yaşındaki çocuğa ne demeye çalışıyorsun aklı herşeye çalışıyor vs diyerek ? Midem bulandı resmen . Sorunun varsa aile ile hiç görüşme ama adama karışamazsın hırsını da çocuktan çıkartmaya çalışma

forumda da herkes zenginmiş
çocuğum 300 eur ya parka gidelim dese
gel yavrum ben seni parkta 5 saat sallarım gıkım çıkmaz derim
bilmem almanyada çok para değil sanırım.

onun dışında 12 yaşındaki çocuk ortalığı karıştırıyor deyince sandım ki bir orphan (korku gerilim filmindeki) bir sosyopat.
Çocuğun tek dediği abime de sorayım, ben anlamadım bu mu ortalığı karıştırmak? Gerçekten sadece bunu mu dedi ve siz bunun ortalığı karıştırmak olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Neden alternatif sundunuz? Onun değil sizin dediğiniz olsun diye mi? 12 yaş sizin düşündüğünüz gibi bir yaş değil, çocuk o. Normalde çocuklarla iyi anlaşıyormuşsunuz, herhangi bir çocuğa lunaparka mı gidelim yoksa başka bir şehire gezmeye mi gidelim deseniz lunaparkı seçer. Ne yapsın ufacık çocuk şehir gezintisini? O sizi mutlu eder, çocuğu değil. Resmen küçücük çocukla üre ve ürik asit yarışına girmişsiniz, adını görümce koyup gıcık olmuşsunuz. Hatalısınız, çocuk çocukluğunu yapar, siz yetişkin olun.

forumda da herkes zenginmiş
çocuğum 300 eur ya parka gidelim dese
gel yavrum ben seni parkta 5 saat sallarım gıkım çıkmaz derim
bilmem almanyada çok para değil sanırım.
Park dediği lunapark sanırım
Ve her haftasonu yapılan bi etkinlik değil
HaNi arada belli bi bütçeyi gözden çıkarır da gezmeye gidersiniz ya
Onun gibi bi şey
Çok zengin olmak gerekmiyor bence o yüzden

ortalama 2000 euro kazansa esi, ayin sonunda belkide 300 euro kalmiyordur.

Bem de yurtdışında lunapark fiyatları araştırıyorum
Çok işsizliğime denk geldi yine

Lunaparka 300 euro harcayınca o ay aç mı kalacaksınız? Tepkiniz ancak böyle bir durumda normal olabilir çünkü.
Diğer her durumda haksızsınız.
Küçücük çocuğun size ne zararı olabilir ayrıca? Daha ergen bile değil, bildiğimiz düz çocuk.

Kimse size yardım etmek zorunda değil. Çalışan insanlarsınız.
Beklentileriniz de garip tepkileriniz de.

Park dediği lunapark sanırım
Ve her haftasonu yapılan bi etkinlik değil
HaNi arada belli bi bütçeyi gözden çıkarır da gezmeye gidersiniz ya
Onun gibi bi şey
Çok zengin olmak gerekmiyor bence o yüzden
benim kucuklugumde yani bayaaa bi kucuklugumde tatilya vardi mesela hayatimda 1 kez gittim. veya disneylande de bir kez gittim. kardesim tatilyaya yetisemedi ama o da the land of legendsi cok sever. bunlar bir cocuk icin guzel anilar. ve birer kez gidilen yerler genelde.

cocugun babasi rahatsizmis, abisi imkan varken sirf esi cocuga gicik oluyor diye goturmesin mi? ben buna hak veren insanlarda cidden sorun oldugunu dusunuyorum. ne cocuga cocuk gibi yaklasabilirler, ne de halden anlayabilirler. her sey para mi yahu, kendime alacagim ayakkabiyi iki ay erteleyip kardesimi lunaparka da goturmek isteyebilirim. buyuk ihtimalle hayatinda bir kez yasayacagi bir sey bu.

Kızdığınız başka şeyler de olabilir ama yanlış yerde parlamışsınız. 12 yaşındaki görümcenizi kıskanır durumuna düşürmüşsünüz kendinizi.

Bem de yurtdışında lunapark fiyatları araştırıyorum
Çok işsizliğime denk geldi yine
Giriş bileti alınca içerde herşeye binerken para veriliyor mu ona bak bence diyelim 100 Euro girerken verdik çocuğun her bindiği şeye para mı verilecek

Euro olmus 9.85 kadın 300 euro diyor. 2.955₺ sadece lunaparkta eğlenmek için gidecek arkadaşlar istememesi doğal değil mi? Bazıları Türkiye ile karıştırmış bizde 300₺ ile lunaparkta rahatça eğlenirsin ama demek ki onların bulunduğu yerde öyle değil. Kaldı ki bizim 300₺miz gibi değil onlar için 300€ yani eş değer kıymette değil. Yani böyle bakınca haklısınız. Türkiye’de olsaydınız sizi suçlar yaptığınızın pintilik olduğunu söylerdim ama durumlar mekanlara göre değişebiliyor. Şaşırdım ne kadar pahalıymış acaba içine yol ücreti yemek vs de mi kattınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…