hastalık derecesnde.adam haklı
kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum
Bende dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum.Ama sizin gibide değilim.Sanki biraz fazla temizlik tutkunuz..Ne demek kapıda üstü başını değiştirmek.. Dişlerini fırçaladımı diye ancak çocuklar kontrol edilir..
Arkadaşım sen istediğin gibi temizlik yap ama eşine bu kadar müdehale etme
bir psikoloğa gidin destek alın derim.sizinkisi hastalık derecesinde olmuş.yada evde fazla durmaktan belki bu haldesiniz.kendinize farklı meşgalelerde bulabilirsiniz.
keremce, bu ne zamandır sizde var ?
Bir uzmandan destek almayı düşünmelisiniz, daha fazla ilerlerse baş etmek zor olur.
Sakın ihmal etmeyin.
Sizin içinde hiç kolay değil ama eşiniz için çok daha zor bu şekilde kontrol edilmek.
Evine yorgun geldiğinde en son olması gerekenleri yapıyorsunuz eşinize.
Terlik koyun kapıya, kanepelerinize örtü koyun. Üstünü değiştirmesin, çorabını kendi istediğinde çıkarsın.
Siz sıkboğaz ettikçe o dahada o şekilde oturmak isteyecektir.
Kapıda değiştirmek istemeniz gerçekten can sıkıcı.
bencede biraz abartıya kaç mışsın özellikle kapıda üstünü değiştirmek ve bu kişi eşin peki neden eşinin işi dolayısıyla pis kıyafetlerlemi geliyor işten , kendine farklı uğraşlar bulup bu huyunu biraz törpülemen gerekli yoksa kim olsa bunalır , diken üstünde oturuyomuş gibi hisseder insan kendini
yok eşim gazeteci muhabir.ama sonuçta dışarda ister istemez kirleniyo..o kadar rahatsız oluyorum ki anlatamam yani
zaten oda öyle söylüyo...evimde rahat edemiyorum diyo(
çalışma gibi bi durumun varsa iş e başlayabilirsin.haftasonları evde olursun sadece bide akşamları hem kafaya daha az takarsın bazı şeyleri hemde hayatınız düzene girer daha fazla.
kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum
doğru evinde bile diken üzerinde, bir arkadaşım var sana benzettim onu oda aynı şeyi yapıyor heegün cam kapı dipköşe temizlik çocuğuna aldığı oyuncakları 2-3 günde bir kaynatıp veriyor çocuğa. sonuç çocuk 6 yaşında hastalıktan kurtulamıyor doktoru baya bi kızdı hiçmi sokağa çıkarmadın mikropla tanıştırmadın ne kadar zayıp bir bünyesi var diye... ama hala aynıı hastalık gibi bişi evine bile gidesim gelmiyor kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?