kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum
ya kusura bakmayın ama yazdıklarınızı okurken içime öküz oturdu resmen. ben sizinle 1 saat bile aynı ortamda bulunamazdım heralde. bigün tesadüfen bi kadınla tanıştım. her halinden belliydi takıntılı biri olduğu. mağazada yarım saat beni oyaladı bütün hayat hikayesini anlattı. ama söylediği bi cümle beni benden aldı. ' ben komşuda çay içsem eve gelir ağzımı çamaşır suyuyla yıkarım '
bence bir an önce bi doktora görünün ablacım. eşinize çoluğunuza çocuğunuza hayatı berbat etmeyin.
sevgiler.
Benim annemde temizlik hastasi ve malesef bende temizlik konusunda cok takintiliyim
Annem biz cocukken ayaklarimizin altini ciflerdi bulasik sungeriyle asla koltuga oturtmazdi onun kadar olmasamda benimde takintilarim var.
her gun supurulecek toz alinacak silinecek csm onleri silinecek vs vs.
mutfak dolaplari parmak izi olmasin diye bezle tutar acarim yatak odamda 1.5 senedir hic ust degisjp sac taramadim vs. offf offff ne olacak bu halimiz. evde hep kafam yerde gezerim sac kil var mi diye ararim ama esimi cok fazla bunaltmamaya calisiyorum.
ustelik yeni hamileyim kara kara dusunuyorum ben nasil yapicam trmizliklerimi diye
kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum
ingilterede yapılan bi araştırmaya göre cinsel yönden mutlu olmayan kadınlar sürekli ve takıntılı olarak temizlik yapıyor canım belki sizin aranızdada cinsel yönden sıkıntılar olabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?