eşimle tartıştık :((

teşekkür ederim yorumun için canım

her bayan temiz titiz olamk ister ama sizinki saplantı boyuntunda maalesef.

kendinize bir uğraş bulsanız ? ya da işe başlasanız?

enerjinizi bir şeklide harcamalısınız ama bu şekilde değil .eşiniz haklı.

halk eğitim merkezlerinin ücretsiz kursları var değişik branşlarda onlara gidin hem birşeyler öğrenmiş olursunuz hem de vaktinizi daha yararlı şeylere yönlendirirsiniz.

7 senelik evliyim ama bu 2 senedir var

O zaman dikkat edin keremce. Bir uzmandan mutlaka destek alın.
En azından ne durumdasınız, hastalık derecesinde mi yoksa öyle değil mi öğrenirsiniz.
Terapiyle iyi bir hale gelirsiniz.
Bir çok bayanda sizdeki durum yaşanıyor, özellikle yapacak çok az şeyi olan, ya da rutin yaşayan bayanlarda.

oooooo çok çok abartılı...
bırak adam evinde rahat etmek istiyo belliki...

.eşim sana tıp yetersiz kalır diyo :))
ne gibi yardım almalıyım ki ilaç mı alıcam

.eşim sana tıp yetersiz kalır diyo :))
ne gibi yardım almalıyım ki ilaç mı alıcam

Yok keremce, terapi yöntemiyle kendini iyi hissetmeye başlıyorsun.
İlaç kullanmak yok.
Eğer siz kendinizle baş edemiyorsanız bunun tek yolu bu.
Haftanın bir kaç günü ise kendinize mutlaka bir hobi edinmelisiniz sizi dinlendirecek.
Mesela uzmanlarında bu konuda en çok önerdikleri hobiler; spor, ebruli, müzik ..

Özellikle sporu tavsiye ediyorum. Gerçekten işe yarıyor.

İyi günler arkadaşım bizim bir komşumuzda da vardı temizlik takıntısı kocasının,çocugunun üstleri içeriye girmeden degiştirirdi evine bir misafir geldimi daha misafirler gitmeden temizlik başlardı oturdukları kilimleri bile çöpe atıyormuş kadın daha sonra bu kadın evine kimseyi kabul etmemeye başladı ve gitgide yanlızlaştı eşi en sonunda isyan etti ve karısını psikyatriye götürdü şuan eskisi gibi temizlik takıntısı kalmadı sizde bence bir uzmandan yardım alın arkadaşım.

Eski işyerim birde bir arkadaşın eşi temizlik hastasıydı.Tedavi görüyordu.Arkadaşın dediği şey bir tabağı gün boyu yıkıyor.Çocuk açmış umrunda değil.Ben eve gidip yemek hazırlayıp çocuğu doyuruyorum.Eşim hep bir tabakla uğraşıyor.Çok hastanede yattığını biliyorum arkadşın eşinin..

Siz bu durumda değilsiniz tabiki ama yardım almalısınız yinede

bugünkü tartışmamıza patlak veren konu da şu
sabah acile gittik gece dişimin ağrısından dolayı.gelince ellerine azcık çamaşır suyu dökiyim dedim ..hastane mikrobu yıkamayla geçmez dedim..bundan patladı eşim

Allah aşkına yapmayın ellere çamaşır suyu mu dökülür. kesinlikle uzmandan yardım alın. ertelemeyin.

kusura bakma guldum yani tobeeeee sen isi biraz degil cok abartmissin....ben bayanken bir arkadasim soylesin bunu bana valla dalga gecerim uzgunum ama

evet mesela yemekle uğraşmayı sevmem.çocuğumu aç bırkmam tabiki ama..mesela sabahtan beri temizlik yaptım kahvaaltı bile yapmadım daha...temizlik yapınca açlığımı bile unutuyorum.

Kusura bakmayın ama eşiniz haklı ele çamaşır suyu dökmek ne oluyor benim annem eve bile sokmuyor çamaşır suyu tuz ruhu gibi şeyleri yıllarca bir tanıdıgım elleri çamaşır suyundan delik deşik olmuştu bence bir an önce uzman birinden yardım almanız.

benim önceki yazdığımı okudunuz mu ?

hangi ildesiniz bilmiyorum ama halk eğitim merkezlerinin ücretsiz kursları var. takı , fotoğrafçılık, dikiş, nakış, ebruli,resim gibi.

hem uğraş olur hem de birşeyler katar size.

evet mesela yemekle uğraşmayı sevmem.çocuğumu aç bırkmam tabiki ama..mesela sabahtan beri temizlik yaptım kahvaaltı bile yapmadım daha...temizlik yapınca açlığımı bile unutuyorum.

Temizlik için aç kalıyorsun sağlını kaybedersin arkadaşım sonrada bu gunleri ararsın beni yanlış anlama lutfen git bir an önce karnını doyur.

özür dilerim atlamışım...
ilçede oturuyorum.ama yakınımızda böyle kurs var..oğlum ana okuluna başlicak..bende böyle birşey düşünüyorum ama bu defada ev işlerini nasıl yaparım diye düşünüyorum ((

Kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkalarına yapmayın..
Sizinki takıntı derecesinde olmuş. Eşiniz öfkelenmekte haklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…