Siz nasıl evinizi derli toplu tutmak istiyorsanız o da evinde biraz rahat etmek istiyor.Kendi evinde hep iğne ucunda mayın tarlasında yürür gibi tedirgin hareket etmek ve yetişkin değil de küçük çocuk gibi hissetirilmek rahatsız edici.Hem böyle davranarak ona eş ,sevgili değil anne efekti verirsiniz .En azından o varken bu takıntılara gem vurmaya çalışın .Temizlik , düzen güzel şeyler de anlatıklarınıza bakılırsa dozu kaçmış ve eşinizi mutsuz ,huzursuz hissettiriyor.Farkında olmadan temizlikte normal sınırları aşmış takıntıya yelken açmış olabilirsiniz.Profesyonel yardım alırsanız iyi olur.
7 senelik evliyim ama bu 2 senedir var
O zaman dikkat edin keremce. Bir uzmandan mutlaka destek alın.
En azından ne durumdasınız, hastalık derecesinde mi yoksa öyle değil mi öğrenirsiniz.
Terapiyle iyi bir hale gelirsiniz.
Bir çok bayanda sizdeki durum yaşanıyor, özellikle yapacak çok az şeyi olan, ya da rutin yaşayan bayanlarda.
oooooo çok çok abartılı...
bırak adam evinde rahat etmek istiyo belliki...
müdahale etmek istemiyorum ama elimde değil
.eşim sana tıp yetersiz kalır diyo :))
ne gibi yardım almalıyım ki ilaç mı alıcam
bugünkü tartışmamıza patlak veren konu da şu
sabah acile gittik gece dişimin ağrısından dolayı.gelince ellerine azcık çamaşır suyu dökiyim dedim ..hastane mikrobu yıkamayla geçmez dedim..bundan patladı eşim
sabah acile gittik gece dişimin ağrısından dolayı.gelince ellerine azcık çamaşır suyu dökiyim dedim ..hastane mikrobu yıkamayla geçmez dedim..bundan patladı eşim
Eski işyerim birde bir arkadaşın eşi temizlik hastasıydı.Tedavi görüyordu.Arkadaşın dediği şey bir tabağı gün boyu yıkıyor.Çocuk açmış umrunda değil.Ben eve gidip yemek hazırlayıp çocuğu doyuruyorum.Eşim hep bir tabakla uğraşıyor.Çok hastanede yattığını biliyorum arkadşın eşinin..
Siz bu durumda değilsiniz tabiki ama yardım almalısınız yinede
kusura bakma guldum yani tobeeeee sen isi biraz degil cok abartmissin....ben bayanken bir arkadasim soylesin bunu bana valla dalga gecerim uzgunum ama
evet mesela yemekle uğraşmayı sevmem.çocuğumu aç bırkmam tabiki ama..mesela sabahtan beri temizlik yaptım kahvaaltı bile yapmadım daha...temizlik yapınca açlığımı bile unutuyorum.
benim önceki yazdığımı okudunuz mu ?
hangi ildesiniz bilmiyorum ama halk eğitim merkezlerinin ücretsiz kursları var. takı , fotoğrafçılık, dikiş, nakış, ebruli,resim gibi.
hem uğraş olur hem de birşeyler katar size.
kızlar eşimle bu sabah tartıştık...nedeni benim temizlik takıntılarım .onun her işten geldiğinde çoraplarını çıkarttırmam,kapıda üstünü değiştittirmem,sürekli temizlik yapmam....bunlardan şikayet ediyodu ama bu sabah bu konu tartışmaya döndü.açtı ağzını yumdu gözünü..bıktım senin bu takıntılarından,kaç insan var senin gibi bu dünyada,dişlerimi bile fırçalamamı kontrol eder mi insan,çocuğun ellerini yıkamaktan elleri kılıktan çıktı .bıktım artık resmen delirdin sen kafayı temizlikle bozdun dedi ve kapıyı çekip çıktı( dağınıklığa pisliğe tahammül edemiyorum..temizlik yapmaktan zevk alıyorum
size sorum bunlar normal değil mi sizler böyle değil misiniz ben mi çok abartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?