eşimle tartıştık :(

Evliligin başında oldugunuz icin soyluyorum maalesef trip ve surat asmak sorunlari çözmüyor.
Konuşun gerekirse sabaha kadar konuşun hakkinizi da koruyun. Kararli olun cumlelerinizin arkasinda durun ama kucuk bir cocuk gibi küstüm oyuncagimi alıp ben gidiyorum demeyin.

Daha 10 günlük evli insanları arayıp 1 saat geyik yapmak zaten saçmalık.. Ne gerek var yani...

Yatak ayırmanız da kesinlikle yanlış buldum, çok yenisiniz ve sadece bir tartışma yaşamışsınız, hiçbir zaman kolay kolay yatak terkedilmemeli

Peki....

ne olursa olsun yatağınızı ayırmayın gidin yatağınızda yatın -o konudada üstüne gitmeyin umursamayın umursarsanız daha çok arar daha çok konuşur takmamış gibi yapın yada takmayın

Haklısınız ama...biraz pesimden gelsin falan istedim sanirim. Çünkü arayi bulmaya çalıştım olmadı biraz da ben kuseyim
Ooooo sen küs obküssün ya tmm seni anladimda gercektende kocan cok inat ve nazli cikti. Ailesine ne kadarda duskunmus. Nisanliyken nasildi? Yengesiyle flnda konustuguna sahit olmusmuydun

tatlım bence çok yüz veriyosun boşver ne kavga et nede özür dile birşey olmamış gibi davran ayrıca seni redetmiş henüz 10 günlük iken bu saygısızlık bence ayrıca arkadaşlara katılıyorum yengesiyle bir saat farklı bir odada konuşması saçmalık sende hazırlık yap cağır yengesini sana nankör demesine izin verme altında kalma

Böyle yaptım çünkü eşim beni sanki nankör ve fesat kötü bi kadınmışım gibi gördü ve bu beni çok kırdı. Kızmaktan öte kırıldım. Beni hic mi tanımıyor.

1saat boyunca ne konuşulur ki? Dedikodumu yaptılar? Yanlış,kötü bişey mi orası tartışılır ama olay saçma.
Kendimi düşünüyorum da 1 saat eniştemle ne konuşabilirim acaba 10 günlük evliyken bide.
Yani olay cidden tuhaf yatakları ayırmayın bence ilk zamanlardan başlamasın bu yatak ayırma felan ama tavrınz olsun kesinlikle

Minik bi tavsiye başlattığını olayı özür dileyerek kapamayın gıcık olmuşsun ki kızmışsın şimdi hem kızıp hem tartışım hemde özür dilemek ne popo tavan yaptı eşinin şu anda. Arkasında durun

Hicbirsey olmamış gibi davranmak en iyisi gözüküyor

Yenge kaç yaşinda,ne kadardir hayatlarinda?küçüklüğünü biliyorsa esinizin falan...

Abartmiyorum. Cidden bir saat konuştu... Yok köyde şu olmuş yok şunun düğünü vs vs. Resmen kız muhabbeti yapıyorlar. .

Upps ben şok bu ne samimiyet yahu ya umarım orta noktada anlaşırsınız yalnız bişey diyim mi haklı olduğuna inandığın konuda geri adım atma barışmaya falan çalışmışsın ya yapma yani çocuk gibi şımarır daha da önünü alamazsın vala.. bağırıp çağırma da uygun bi dille rahatsızlığını dile getir baktın hiçbi düzelme yok bas tekmeyi aklı başına gelsin.. ya seni kötü etkilemek istemem ama insan nasıl 1 saat senden başka bi kadınla lak lak eder yahu hadi annesi hariç diyelim, ne enteresan ilişkiler var Allah yardım etsin sana

Biraz öyle oldu galiba. Esim balık burcu. Olaylarda cok üzülüyor. Benim yengesi hakkındaki duygularima üzüldü gözleri doldu. Kıyamadım ben de özür diledim hemen. Ama uzatti

Haklısınız ama...biraz pesimden gelsin falan istedim sanirim. Çünkü arayi bulmaya çalıştım olmadı biraz da ben kuseyim
Kırılmışsın haklısınızda çok kolay bir durum değil, siz henüz cicim aylarındasınız ne olursa olsun yatak ayrılmaz henüz yenisin, sanırım derdini paylaşacağun annen ve ablanızda bu konuyu anlatmanız için yetersiz. Birgün kapıyı vurup çukarda dışarda sabahlar ise ozaman içiniz yanar siz o yatağı ayırırsanız ona fırsat vermiş olursunuz. Birde yengenizle alakalı birkaç cümle etmeden duramıyacağım bir saat telefonda sohpet eden yengenizde sanırım evinde otoriteyi bihayli kurmuşki eşi onu uyarmamış size tavsiyem dik durun lütfen asla ezik olmayın sizde o evde eşinizle yaşarken sizi kırmamak inciltmemek için kaygı yaşasın onu en iyi siz tanıyorsunuz bu sizin elinizde bu ılayları tekrar yaşamamak için önce aklınızı piskolojinizi toparlayıp kendinizi sergileyip ona farkındalığınızı hissettirin lütfen... Üzülmeyin lütfen...

Yatak ayırmak eşler arasında cinsel anlamda soguklukların başlangıcı oluyor her tartışma ayrı yatmakla sonuclanmamalı.gene aynı yataga girip tavrınızla tepki verin bence, eşiniz birazda küsmeyi seviyor anlasılan.Rabbim herkesin yuvasına huzur versin

Neymis ablası gibi görüyormus... Allam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…