Peki....daha 10 günlük evlilikte yatak ayırmak çok yanlış olmuş.10 yıllık bile olsan sakın bir daha yapma.sen özrünü dilemişsin gerkeni yapmışsın fazla üzerine gitme haksız konumuna düşersin.sabah uyandığında tartışma bile.
Ooooo sen küs obküssün ya tmm seni anladimda gercektende kocan cok inat ve nazli cikti. Ailesine ne kadarda duskunmus. Nisanliyken nasildi? Yengesiyle flnda konustuguna sahit olmusmuydunHaklısınız ama...biraz pesimden gelsin falan istedim sanirim. Çünkü arayi bulmaya çalıştım olmadı biraz da ben kuseyim
tatlım bence çok yüz veriyosun boşver ne kavga et nede özür dile birşey olmamış gibi davran ayrıca seni redetmiş henüz 10 günlük iken bu saygısızlık bence ayrıca arkadaşlara katılıyorum yengesiyle bir saat farklı bir odada konuşması saçmalık sende hazırlık yap cağır yengesini sana nankör demesine izin verme altında kalma10 günlük evliyim... Esim ile birbirimize sevgimizi saklamıyoruz. Çok şükür aramız iyi. O...cok hoş bir eş. Dost. Yâr. Bu gün de iyiydik. Yemekten sonra film izledik falan. Sonra abisinin eşi aradı ben de konuştum ama o öbür odaya geçip (ben ales yds çalıştığım için) bir saat yengesiyle konuştu. Kıskanmak degil de nasıl desem boş muhabbet etmeleri hoşuma gitmedi. O yengeyi de severim ama ben biraz mesafeli biriyim insanlara karşı. Ciddi insanlari severim. O kadin da biraz lafını bilmeyen biri. Ben ilk defa evlerine gittigimde misafirler vardı insanların içinde sakayla karışık küçümsemişti. Kötü niyetinden degil ama bilmiyorum... Ben de sakayla cevap verdim konu kapandı fakat anladim ki o kadinla nezaket cercevesinde fakat çok da samimi olmadan bi iliskim olmalı. Bu duygumu esimle paylaştım. Bana dedi ki sen bizim ailenin şakalarını anlamıyorsun bizim aile şöyle iyi bizim aile böyle iyi vs. Ya duygumu paylaşmaz olaydım! Sanki yengesine kufrettim nankörlük vefasızlık ettim. Sadece bu bi duygu abartilacak ne var. Bana dedi ki esim senin için yemekler hazırladılar agirladilar en çok o uğraştı nasıl böyle konusursun nankörlük yapiyorsun dedi. Özür diledim açıkladım öptüm yok... Şımarıklık yaptım yatağa çağırdım yine surati 5 karış. Sinirlendim gittim simdi salona yattim. Siz siz olun ne kadar aranız iyi olursa olsun duygularınızı eşinizle paylaşmayın! Sadece duruma göre davranin kafi !
Böyle yaptım çünkü eşim beni sanki nankör ve fesat kötü bi kadınmışım gibi gördü ve bu beni çok kırdı. Kızmaktan öte kırıldım. Beni hic mi tanımıyor.Evliligin başında oldugunuz icin soyluyorum maalesef trip ve surat asmak sorunlari çözmüyor.
Konuşun gerekirse sabaha kadar konuşun hakkinizi da koruyun. Kararli olun cumlelerinizin arkasinda durun ama kucuk bir cocuk gibi küstüm oyuncagimi alıp ben gidiyorum demeyin.
Hicbirsey olmamış gibi davranmak en iyisi gözüküyortatlım bence çok yüz veriyosun boşver ne kavga et nede özür dile birşey olmamış gibi davran ayrıca seni redetmiş henüz 10 günlük iken bu saygısızlık bence ayrıca arkadaşlara katılıyorum yengesiyle bir saat farklı bir odada konuşması saçmalık sende hazırlık yap cağır yengesini sana nankör demesine izin verme altında kalma
Ben 24 esim 27Yasiniz kac? Siz ve esinizi...
Esimden 4 yas falan büyük. Genç yani.Yenge kaç yaşinda,ne kadardir hayatlarinda?küçüklüğünü biliyorsa esinizin falan...
Abartmiyorum. Cidden bir saat konuştu... Yok köyde şu olmuş yok şunun düğünü vs vs. Resmen kız muhabbeti yapıyorlar. .
Biraz öyle oldu galiba. Esim balık burcu. Olaylarda cok üzülüyor. Benim yengesi hakkındaki duygularima üzüldü gözleri doldu. Kıyamadım ben de özür diledim hemen. Ama uzattiMinik bi tavsiye başlattığını olayı özür dileyerek kapamayın gıcık olmuşsun ki kızmışsın şimdi hem kızıp hem tartışım hemde özür dilemek ne popo tavan yaptı eşinin şu anda. Arkasında durun
Kırılmışsın haklısınızda çok kolay bir durum değil, siz henüz cicim aylarındasınız ne olursa olsun yatak ayrılmaz henüz yenisin, sanırım derdini paylaşacağun annen ve ablanızda bu konuyu anlatmanız için yetersiz. Birgün kapıyı vurup çukarda dışarda sabahlar ise ozaman içiniz yanar siz o yatağı ayırırsanız ona fırsat vermiş olursunuz. Birde yengenizle alakalı birkaç cümle etmeden duramıyacağım bir saat telefonda sohpet eden yengenizde sanırım evinde otoriteyi bihayli kurmuşki eşi onu uyarmamış size tavsiyem dik durun lütfen asla ezik olmayın sizde o evde eşinizle yaşarken sizi kırmamak inciltmemek için kaygı yaşasın onu en iyi siz tanıyorsunuz bu sizin elinizde bu ılayları tekrar yaşamamak için önce aklınızı piskolojinizi toparlayıp kendinizi sergileyip ona farkındalığınızı hissettirin lütfen... Üzülmeyin lütfen...Haklısınız ama...biraz pesimden gelsin falan istedim sanirim. Çünkü arayi bulmaya çalıştım olmadı biraz da ben kuseyim
Neymis ablası gibi görüyormus... Allam yaUpps ben şok bu ne samimiyet yahu ya umarım orta noktada anlaşırsınız yalnız bişey diyim mi haklı olduğuna inandığın konuda geri adım atma barışmaya falan çalışmışsın ya yapma yani çocuk gibi şımarır daha da önünü alamazsın vala.. bağırıp çağırma da uygun bi dille rahatsızlığını dile getir baktın hiçbi düzelme yok bas tekmeyi aklı başına gelsin.. ya seni kötü etkilemek istemem ama insan nasıl 1 saat senden başka bi kadınla lak lak eder yahu hadi annesi hariç diyelim, ne enteresan ilişkiler var Allah yardım etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?