Haklısın. Bunu düşünemedim. Biraz zamansiz bi aciklama oldu. O da kizarak degil de üzülerek verdi tepkisini aslinda içimi acıtan bu. Yani bana kızsa bu kadar üzülmem. Gözleri doldu belki gizlice ağladı karısının fesat bi eş oldugunu zannettiEstagfurullah oyle demeyelim tabii ki
Bak simdi mantikli dusunelim, onlar bu zamana kadar hep boylelermis, o yengesinin yaptigi sakalara aliskinmis ve bunlar aile icinde normal karsilaniyormus
Sen yeni giriyorsun iclerine ve esine boyle bi sey hissettiginden bahsediyorsun
O senin bunu sadece paylasmak icin anlattigini dusunmez ki
Sikayet ettigini onu doldurmaya calistigini hatta bu mesele 1 saat telefonda konustuktan sonra acildigi icin kiskandigini dusunur
Ve sana boyle bir tepki verir.
Ben esinin yerine koyunca kendimi ben de ayni tepkileri verirdim, esimin ailemi yadirgamasiyla, artik eskisi gibi olamayacagimizin benim rahat rahat konusabilme imkanimin kisitlandigini dusunerek ayni seyleri soylerdim sanirim
Ben biraz yumusatarak soylerdim belki ama ben bir kadinim o bir erkek, bu da buyuk bir fark
Sizin gibiler derken? Biz ailecek pis zihniyetli olmadiğimiz için sizi anlamiyoruz.
Ben de sizin gibilerden sikayetciyim. Siz enistenize yan gozle mi bakiyosunuz da kocanizi yengesinden kiskaniyorsunuz.Iste konu sahibide sizin gibilerden sikayetci size normal ama kimine gore degil hele yeni evlilik durumunda yenge ne alakaysa hic normal degil
:)hakli olduguna eminsen asla ama asla ozur dileme
inatla alakaasi yok bunun, alistirma ozure falan bi yerleri kalkar inmeez
ama haksizsen dilersin tabi ona bisey demem hepimiz insaniz
benim esim ilk evlendigimiz yikkarda sofraya kuserdi yataga kuserdi ayirirdi falan
ben saf ta gider gonlunu ederdim haksizda olsam istemezdim yalniz yatayim yalniz yeyim
8 senelik evliyiz
simdi gitsin SIKUYOrsa arkami bile donmem keyfi bilir :)
zamanla SIKILDIM onun nazindan oda ise yaramadigini anlayinca birakdi ayri yatmayi :)
ayni yaatkdada kus yatavilirsiniz bi kosesine gidip :)
Yorumunda ne demek istediğin açikça belli.Ben sizin gibi derken konusmalari uzatan demek istedim ama siz direk kendinize pis zihniyetli degiliz diyorsunuz yaraniz mi var derler :)
Kendi cevabinizi vermisiniz zatn
Estagfurullah oyle demeyelim tabii ki
Bak simdi mantikli dusunelim, onlar bu zamana kadar hep boylelermis, o yengesinin yaptigi sakalara aliskinmis ve bunlar aile icinde normal karsilaniyormus
Sen yeni giriyorsun iclerine ve esine boyle bi sey hissettiginden bahsediyorsun
O senin bunu sadece paylasmak icin anlattigini dusunmez ki
Sikayet ettigini onu doldurmaya calistigini hatta bu mesele 1 saat telefonda konustuktan sonra acildigi icin kiskandigini dusunur
Ve sana boyle bir tepki verir.
Ben esinin yerine koyunca kendimi ben de ayni tepkileri verirdim, esimin ailemi yadirgamasiyla, artik eskisi gibi olamayacagimizin benim rahat rahat konusabilme imkanimin kisitlandigini dusunerek ayni seyleri soylerdim sanirim
Ben biraz yumusatarak soylerdim belki ama ben bir kadinim o bir erkek, bu da buyuk bir fark
Nerden biliyosunuz ne tur bi iliskisi var, kafalari cok uyuyodur muhabbet etmislerdir. Konu sahibi ders calistigi icin farkli odaya gecmis konusmus zaten gizli sakli bi sey yok.Yahu yengeyle ne tur bir iliskisi varki arasina girsin 10 gunluk esi var saatlerce telefonda konuscak ne yasiyoe bunlar bence sacma belki ben boyle görmedim o yüzdendir
bu iliski ilerlerse bakin bak yenge nasil araya giriyor hadi erkek bilemedi yengedemi bbilmez esi var dsha yeni ben napiyom kiskanabilir yanlis anlar kisa kesiyim demez mi sacmalik tam onlem alinmali cok gordum bu yengeleri
Kıskanmak degil bu canım nasıl desem ilgisinin tek bi noktada toplanmasını istemek sanırım. Yani yengesi arayip kız kardeşiyle arasındaki sorunu niye eşime anlatiyor hiç mi anlatacak kimsesi yok bu kadının. Yan gözle bakmak değil. Allah korusun.Ben de sizin gibilerden sikayetciyim. Siz enistenize yan gozle mi bakiyosunuz da kocanizi yengesinden kiskaniyorsunuz.
Asla anlamadim ve anlamayacagim Allah sizin gibilerle karsilastirmasin
Canim sana degil lafim sen aciklamissin kendini hani neden bozuldugunuKıskanmak degil bu canım nasıl desem ilgisinin tek bi noktada toplanmasını istemek sanırım. Yani yengesi arayip kız kardeşiyle arasındaki sorunu niye eşime anlatiyor hiç mi anlatacak kimsesi yok bu kadının. Yan gözle bakmak değil. Allah korusun.
Konu açı degistirdi. Kıskandıgim için değil o kadını severim hatta. Sadece kişiliğini biraz fazla samimi bulduğumu ve bunun bende itici bir etki bıraktığını esime söyledim eşim üzüldü bozuldu küstü falanNerden biliyosunuz ne tur bi iliskisi var, kafalari cok uyuyodur muhabbet etmislerdir. Konu sahibi ders calistigi icin farkli odaya gecmis konusmus zaten gizli sakli bi sey yok.
Valla ben yengenin yerinde olsam aklimin ucunda dahi gecmez kiskanir mi acaba demek.
Bu hastalikli bi zihin cunku.
Siz boyle dusundugunuz icin boyleleri denk gelmistir belki.
Yenge diyoruz yahu yenge.
Yengesine yan gozle bakma ihtimali olan bi adamla niye evleniyonuz o zaman
Bana kalirsa buradakilerin gazina gelme, vay efendim ozur dileme tepene cikarma alistirma vay efendim haddini bilsin bilmem neHaklısın. Bunu düşünemedim. Biraz zamansiz bi aciklama oldu. O da kizarak degil de üzülerek verdi tepkisini aslinda içimi acıtan bu. Yani bana kızsa bu kadar üzülmem. Gözleri doldu belki gizlice ağladı karısının fesat bi eş oldugunu zannetti
Siz evlenince ailenizdeki herkesi sildiniz mi? Eşiniz size eniştenizle konuştunuz diye koynuna git dese tepkiniz ne olurdu haklisin kocacim mi?Biride cikip demiyo sen artik onun ailesisin diye. Herkes tutturmus ailesi hakkinda bisey deme fln. Artik onun namusu karisi sevdicegi herseyi olmussunuz. Sizi yengecegizinden ustun tutmicakta kimi tutcak. Yalnis yapmis yengesiyle okadar konusup sonradabhakliymis gibi tavir almamaliydi.
Nerden biliyosunuz ne tur bi iliskisi var, kafalari cok uyuyodur muhabbet etmislerdir. Konu sahibi ders calistigi icin farkli odaya gecmis konusmus zaten gizli sakli bi sey yok.
Valla ben yengenin yerinde olsam aklimin ucunda dahi gecmez kiskanir mi acaba demek.
Bu hastalikli bi zihin cunku.
Siz boyle dusundugunuz icin boyleleri denk gelmistir belki.
Yenge diyoruz yahu yenge.
Yengesine yan gozle bakma ihtimali olan bi adamla niye evleniyonuz o zaman
Bana kalirsa buradakilerin gazina gelme, vay efendim ozur dileme tepene cikarma alistirma vay efendim haddini bilsin bilmem ne
Bu isler boyle olmaz
Al karsina konus beni yanlis anladin bak daha yeni evliyiz birbirimize boyle boyle aliscaz sen bir seyi yadirgicaksin ben baska bir seyi
Bu sekilde oturtcaz duzenimizi
Ben seni kirdiysam ozur dilerim kendimi yanlis anlattim sanirim
Senin de su su hareketin beni kirdi
Ama konusalim tatliya baglayalim de cozulsun bitsin
Adam kirilmis gozleri dolmus,burdakiler diyor ozur dileme, bu sefer esin ne dusunecek? Kirildim umru bile olmadi yatagi da ayirdi.
Daha ilk kavgalarinizda surat tavir yapip bi kenara cekilirseniz bir omur gecer mi boyle
O soyledigi kelimeyebzaten katilmiyorum bu konuda haklisiniz. Benim tuhafima giden 1 saat konusma olmus. Bence yalnisSiz evlenince ailenizdeki herkesi sildiniz mi? Eşiniz size eniştenizle konuştunuz diye koynuna git dese tepkiniz ne olurdu haklisin kocacim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?