eşimle tartıştık :(

Haklısın. Bunu düşünemedim. Biraz zamansiz bi aciklama oldu. O da kizarak degil de üzülerek verdi tepkisini aslinda içimi acıtan bu. Yani bana kızsa bu kadar üzülmem. Gözleri doldu belki gizlice ağladı karısının fesat bi eş oldugunu zannetti

Sizin gibiler derken? Biz ailecek pis zihniyetli olmadiğimiz için sizi anlamiyoruz.

Ben sizin gibi derken konusmalari uzatan demek istedim ama siz direk kendinize pis zihniyetli degiliz diyorsunuz yaraniz mi var derler :)
Kendi cevabinizi vermisiniz zatn

Genelde Erkekler Karilarindan cok baskalarina laf söyletmezler koruyup kollarlar heleki söz konusu AILEDEN BIRIYSE cnm tam mayinin üstüne basmissin 5yillik tecrübeli olarak söylüyorumm,,Keske daha cok karilarinin kiymetini bilselerde bak o kadin ozaman hem ona hemde ailesine nasil melek gibi oluyor seve seve..

Iste konu sahibide sizin gibilerden sikayetci size normal ama kimine gore degil hele yeni evlilik durumunda yenge ne alakaysa hic normal degil
Ben de sizin gibilerden sikayetciyim. Siz enistenize yan gozle mi bakiyosunuz da kocanizi yengesinden kiskaniyorsunuz.
Asla anlamadim ve anlamayacagim Allah sizin gibilerle karsilastirmasin

:)

Çok doğru bir yorum. İsterse eşiniz canınız olsun, ailesi hakkında bu şekilde fikir belirtmemelisiniz bence. Çünkü onun ailesi, onun düzeni olmuş siz evlenene kadar. Size ucu dokunan ne olabilir ki şu durumda? Her zaman ilişkilerine onların gözünden bakıp açıklamaya çalışın kendinize ilk başta, rahatsız oldugunuz noktalarda direkt yargı yerine bir kendinizi durdurup sorun "acaba gerçekten bunun için mi bu davranışları sergiliyorlar" diye. Her ailenin yapısı farklı oluyor ister istemez, size ters gelen bir şey orda çok doğal olabilir. Kendi değerlerinize sahip çıkarken empati kurabilirsiniz.

Nerden biliyosunuz ne tur bi iliskisi var, kafalari cok uyuyodur muhabbet etmislerdir. Konu sahibi ders calistigi icin farkli odaya gecmis konusmus zaten gizli sakli bi sey yok.

Valla ben yengenin yerinde olsam aklimin ucunda dahi gecmez kiskanir mi acaba demek.
Bu hastalikli bi zihin cunku.
Siz boyle dusundugunuz icin boyleleri denk gelmistir belki.
Yenge diyoruz yahu yenge.
Yengesine yan gozle bakma ihtimali olan bi adamla niye evleniyonuz o zaman

Ben de sizin gibilerden sikayetciyim. Siz enistenize yan gozle mi bakiyosunuz da kocanizi yengesinden kiskaniyorsunuz.
Asla anlamadim ve anlamayacagim Allah sizin gibilerle karsilastirmasin
Kıskanmak degil bu canım nasıl desem ilgisinin tek bi noktada toplanmasını istemek sanırım. Yani yengesi arayip kız kardeşiyle arasındaki sorunu niye eşime anlatiyor hiç mi anlatacak kimsesi yok bu kadının. Yan gözle bakmak değil. Allah korusun.

Konu sahibi eşine yengenin koynuna git demiş bu kadin mi hakli şimdi? Neden kurmuş bu cümleyi sadece telefonda konuştuklari için. Ne diyeyim ki körler sağirlar birbirini ağirlar.

Canim sana degil lafim sen aciklamissin kendini hani neden bozuldugunu
Ama arkadas olaya bambaska bi yerden bakiyo

Biride cikip demiyo sen artik onun ailesisin diye. Herkes tutturmus ailesi hakkinda bisey deme fln. Artik onun namusu karisi sevdicegi herseyi olmussunuz. Sizi yengecegizinden ustun tutmicakta kimi tutcak. Yalnis yapmis yengesiyle okadar konusup sonradabhakliymis gibi tavir almamaliydi.

Konu açı degistirdi. Kıskandıgim için değil o kadını severim hatta. Sadece kişiliğini biraz fazla samimi bulduğumu ve bunun bende itici bir etki bıraktığını esime söyledim eşim üzüldü bozuldu küstü falan

Bana kalirsa buradakilerin gazina gelme, vay efendim ozur dileme tepene cikarma alistirma vay efendim haddini bilsin bilmem ne
Bu isler boyle olmaz
Al karsina konus beni yanlis anladin bak daha yeni evliyiz birbirimize boyle boyle aliscaz sen bir seyi yadirgicaksin ben baska bir seyi
Bu sekilde oturtcaz duzenimizi
Ben seni kirdiysam ozur dilerim kendimi yanlis anlattim sanirim
Senin de su su hareketin beni kirdi
Ama konusalim tatliya baglayalim de cozulsun bitsin
Adam kirilmis gozleri dolmus,burdakiler diyor ozur dileme, bu sefer esin ne dusunecek? Kirildim umru bile olmadi yatagi da ayirdi.
Daha ilk kavgalarinizda surat tavir yapip bi kenara cekilirseniz bir omur gecer mi boyle

Siz evlenince ailenizdeki herkesi sildiniz mi? Eşiniz size eniştenizle konuştunuz diye koynuna git dese tepkiniz ne olurdu haklisin kocacim mi?

Sizin kafalariniz orumcek agimi bagli acaba her laftan niye anlamak istediğinizi anlıyorsunuz ben yengesiyle yan gozle bakilcak iliskisi mi var diyorum bu kadar hayat arkadasina nankör diyecek daha 10 gun olmuş ne yasamis olabilir dedim ne yani bayan kiskanmis ve sebebini sormus o laflari mi duymasi gerek birakin bu isleri

1 saat kayniyla telefonda sohpet eden kadindan suphe ederim.ben erkek kardesimle o kadar sohpet bulup edemiyorum.telefon bu ya.yanyanayken edilir tamam.ama bu cok farkli

Böyle oyunlar yüzünden laçkalaşıyor ya iliskiler zaten.

Siz evlenince ailenizdeki herkesi sildiniz mi? Eşiniz size eniştenizle konuştunuz diye koynuna git dese tepkiniz ne olurdu haklisin kocacim mi?
O soyledigi kelimeyebzaten katilmiyorum bu konuda haklisiniz. Benim tuhafima giden 1 saat konusma olmus. Bence yalnis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…