Böyle yaptım çünkü eşim beni sanki nankör ve fesat kötü bi kadınmışım gibi gördü ve bu beni çok kırdı. Kızmaktan öte kırıldım. Beni hic mi tanımıyor.
Biliyo musun aynen böyle dedim. Biraz ağır oldu ama dedim....Esinizin yaltigi cok ayip oyle saatlerce konusmak yani yenge sonucta anne abla kardes olsa anlarim yengeye noluyo bence o yengeye dikkat derim ben..
ayrica dogru tespit eslere kesinlikle ailesi hakkinda yorum yapilmamali o aj ne gerekiyorsa kiisinin yuzune denmeli ama erkege ailen şöyle boyle denilince aslan kesiliyorlar sacmalik ..
ben olsam hic yanasmam bile bastan 10 gunluk evlisin yengeni cok mu ozledin gereksizlik ve boylemi gidicek bu yani hep yenge bas taci karisi hayat arkadasi nankör yengenin koynuna derim agir belki ama yapardim bunu
Biraz saçma olmuş gerçekten.Esimden 4 yas falan büyük. Genç yani.
Cidden böyle mi görülüyor. Çok kötü biriyim o zaman.... Esimin tasavvur ettigi kadar varim....Bence gayet hakli. Aralarina girmeye calisiyorsunuz gibi gorunuyor.
Biliyo musun aynen böyle dedim. Biraz ağır oldu ama dedim....
Biz konuşuruz eniştemle kardeşimle 1 saat hele bide görüntülü olursa kapatmak bilmeyiz. Gayet normal bir aileyiz üstelik.
Erkek adam konuşmaz anasinin dizine yatmaz ağlamaz bla bla...
Estagfurullah oyle demeyelim tabii kiCidden böyle mi görülüyor. Çok kötü biriyim o zaman.... Esimin tasavvur ettigi kadar varim....
Kocam bana öyle bir cümle kursa boşardim çok net.Biliyo musun aynen böyle dedim. Biraz ağır oldu ama dedim....
Sizin gibiler derken? Biz ailecek pis zihniyetli olmadiğimiz için sizi anlamiyoruz.Iste konu sahibide sizin gibilerden sikayetci size normal ama kimine gore degil hele yeni evlilik durumunda yenge ne alakaysa hic normal degil
Bence gayet hakli. Aralarina girmeye calisiyorsunuz gibi gorunuyor.
Cok dogruYahu yengeyle ne tur bir iliskisi varki arasina girsin 10 gunluk esi var saatlerce telefonda konuscak ne yasiyoe bunlar bence sacma belki ben boyle görmedim o yüzdendir
bu iliski ilerlerse bakin bak yenge nasil araya giriyor hadi erkek bilemedi yengedemi bbilmez esi var dsha yeni ben napiyom kiskanabilir yanlis anlar kisa kesiyim demez mi sacmalik tam onlem alinmali cok gordum bu yengeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?