eşimle tartıştık :(

Böyle yaptım çünkü eşim beni sanki nankör ve fesat kötü bi kadınmışım gibi gördü ve bu beni çok kırdı. Kızmaktan öte kırıldım. Beni hic mi tanımıyor.

Anliyorum. Yaptigi yanlis zaten. Siz de onun soyledigi seyleri size hem soyleyemeyecegini hem de dediginiz gibi sizi tanimiyor mu bunu ona soyleyin. Bu konuda taviz vermeyin zaten. Sessiz kalin demiyorum ki. Ama yatak ayirayim, kuseyim, trip atayim bunlar bir sure sonra karsi tarafta aliskanlik yapiyor zaten.

Sizinle boyle konusamayacagini ona ilk basta kararli bir sekilde belirtin ki devami gelmesin.

Canim yalnis anlama ama benim bi tanidigim kiz var. Evlendi 1 sene olmadi yengesi yuzunden bosaniodu ama hamile oldugu icin 1 sans vermisti. Yengesi kaynanalik taslamaya baslamisti zaman gectikce. Yenge basta guya onlarin iyiligini dusunuyomus gibi yapti.

Sonra yuvalarina karismaya baslamis kizcagiz dayanamamis. Ya yengen ya ben demis. Simdi yengeye selam bile vermiolar. 2. Cocuklari bile oldu

Bence gayet hakli. Aralarina girmeye calisiyorsunuz gibi gorunuyor.

Eşin sana ilk günlerden aile konusunda taviz vermiyor belli ....eğer haklıysan alttan alma gidip öpüp barışmak isteme, haksızsan bunları yap !! ama her defasında sen gidersen o da kötü alışır ve Nazlı erkek triplerine girer ki ,girmiş zaten ! yengesi için kötü bişey dememişsin benim eşim de bir saat yengesiyle konuşsaydı haklı olarak tepki gösterirdim ne konuşur bi insan bir saat annesiyle bile konuşacak bişey bulmazken yengesiyle ne konuşur ki ..

Biliyo musun aynen böyle dedim. Biraz ağır oldu ama dedim....

Yaptiginiz cok yanlis yatak ayrilmaz her kavgada. Evlilik boyle yurumez. Ben ameliyatliyken bile ayri yatmadik esimle. Acilir yatagin alt kisminda yatti kol mesafesi bile yoktu aramızda. Ayrıca duygularimizi eslerimize soylemeyelim diye bisey yok ben esimin annesi, ablası, abisi kim varsa herkes hakkinda iyi yada kotu ne hissediyorsam soylerim. Hatta annesini sevmedigimide cokca soylemisimdir. Problem duygularinizi soylemek degil, problem eşinizde. Ancak siz kendinizi suclu gorup, suclu gibi davranmissiniz bu da yanlis ustune yatak ayirmaksa cok cok yanlis.Esinizin davranislarida sacmalik tamamen.

Biz konuşuruz eniştemle kardeşimle 1 saat hele bide görüntülü olursa kapatmak bilmeyiz. Gayet normal bir aileyiz üstelik.
Erkek adam konuşmaz anasinin dizine yatmaz ağlamaz bla bla...

Biliyo musun aynen böyle dedim. Biraz ağır oldu ama dedim....

Baska denecek laf yok çünkü esinizede yengenizede..
esiniz isi biliyor daha ilk günlerden ailesini koruyor aklinca sizde ezdirmeyin birakin kendi gelsin ve konusun bastan derim boyle olay yasanacak mi hep yani ..
dahada kafami bozarsa her aksam acardim telefonu sulalede ne kadar erkek akrabam varsa konusurdum saatlerce..
kesinlikle ezdirmeyin yengeyede kimse yokken bir ince ayarlamalari yapardim bastab haddini bilecek herkes

tespit in doğru ailesi hakkında yorum yapınca hepsi aynı zamanla birazcık düzelebiliyorlar

Biz konuşuruz eniştemle kardeşimle 1 saat hele bide görüntülü olursa kapatmak bilmeyiz. Gayet normal bir aileyiz üstelik.
Erkek adam konuşmaz anasinin dizine yatmaz ağlamaz bla bla...

Iste konu sahibide sizin gibilerden sikayetci size normal ama kimine gore degil hele yeni evlilik durumunda yenge ne alakaysa hic normal degil

Esimin dedigi kadar varim diyip kendinizi suclamayin. 10 gunluk cocegi burnunda bi evlilik var ortada 1 saat konusmakla size ayip etmisler bide üste cikio. Alistirmayin su erkekleri ozur dileyip yaklasmakla. Sonra hep siz haksi

Cidden böyle mi görülüyor. Çok kötü biriyim o zaman.... Esimin tasavvur ettigi kadar varim....
Estagfurullah oyle demeyelim tabii ki
Bak simdi mantikli dusunelim, onlar bu zamana kadar hep boylelermis, o yengesinin yaptigi sakalara aliskinmis ve bunlar aile icinde normal karsilaniyormus
Sen yeni giriyorsun iclerine ve esine boyle bi sey hissettiginden bahsediyorsun
O senin bunu sadece paylasmak icin anlattigini dusunmez ki
Sikayet ettigini onu doldurmaya calistigini hatta bu mesele 1 saat telefonda konustuktan sonra acildigi icin kiskandigini dusunur
Ve sana boyle bir tepki verir.
Ben esinin yerine koyunca kendimi ben de ayni tepkileri verirdim, esimin ailemi yadirgamasiyla, artik eskisi gibi olamayacagimizin benim rahat rahat konusabilme imkanimin kisitlandigini dusunerek ayni seyleri soylerdim sanirim
Ben biraz yumusatarak soylerdim belki ama ben bir kadinim o bir erkek, bu da buyuk bir fark

Bence gayet hakli. Aralarina girmeye calisiyorsunuz gibi gorunuyor.

Yahu yengeyle ne tur bir iliskisi varki arasina girsin 10 gunluk esi var saatlerce telefonda konuscak ne yasiyoe bunlar bence sacma belki ben boyle görmedim o yüzdendir
bu iliski ilerlerse bakin bak yenge nasil araya giriyor hadi erkek bilemedi yengedemi bbilmez esi var dsha yeni ben napiyom kiskanabilir yanlis anlar kisa kesiyim demez mi sacmalik tam onlem alinmali cok gordum bu yengeleri

Cok dogru

hakli olduguna eminsen asla ama asla ozur dileme
inatla alakaasi yok bunun, alistirma ozure falan bi yerleri kalkar inmeez
ama haksizsen dilersin tabi ona bisey demem hepimiz insaniz

benim esim ilk evlendigimiz yikkarda sofraya kuserdi yataga kuserdi ayirirdi falan
ben saf ta gider gonlunu ederdim haksizda olsam istemezdim yalniz yatayim yalniz yeyim

8 senelik evliyiz
simdi gitsin SIKUYOrsa arkami bile donmem keyfi bilir :)
zamanla SIKILDIM onun nazindan oda ise yaramadigini anlayinca birakdi ayri yatmayi :)
ayni yaatkdada kus yatavilirsiniz bi kosesine gidip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…