Sen o agzini topla bakalim bi once.Sizin kafalariniz orumcek agimi bagli acaba her laftan niye anlamak istediğinizi anlıyorsunuz ben yengesiyle yan gozle bakilcak iliskisi mi var diyorum bu kadar hayat arkadasina nankör diyecek daha 10 gun olmuş ne yasamis olabilir dedim ne yani bayan kiskanmis ve sebebini sormus o laflari mi duymasi gerek birakin bu isleri
Hayir canımKonu sahibi yengenin yaninda eşide yok muydu?
LÜTFEN KONUMDA TARTISMAYALIM ARKADAŞLAR. SONRA KONU KİLİTLENIYOR.Sen o agzini topla bakalim bi once.
cevir kazi yanmasin simdi, az once dedigin ne simdi dedigin ne.
Daha fazla cevap yazma gece gece sinirlerim bozuluyor gercekten.
Konu kapatilmasin diye sakin kalip cevap yazma dedim zaten. Yoksa edilen hakaretin cok guzel karsiligini veririm.LÜTFEN KONUMDA TARTISMAYALIM ARKADAŞLAR. SONRA KONU KİLİTLENIYOR.
İnsan sinirle dedigini bilmeyebiliyor... Tartışma aninda soğukkanlı davrananlari tebrik ediyorumKonu sahibi eşine yengenin koynuna git demiş bu kadin mi hakli şimdi? Neden kurmuş bu cümleyi sadece telefonda konuştuklari için. Ne diyeyim ki körler sağirlar birbirini ağirlar.
sizi takdir ettim doğrusu en azından o tavsiye ettiğini evliliğinin ilk 10 günü anlayabilimişsin, maalesef kendi aileleri konusunda haklı dolsak dile getirmemiz hoşlarına gitmiyor10 günlük evliyim... Esim ile birbirimize sevgimizi saklamıyoruz. Çok şükür aramız iyi. O...cok hoş bir eş. Dost. Yâr. Bu gün de iyiydik. Yemekten sonra film izledik falan. Sonra abisinin eşi aradı ben de konuştum ama o öbür odaya geçip (ben ales yds çalıştığım için) bir saat yengesiyle konuştu. Kıskanmak degil de nasıl desem boş muhabbet etmeleri hoşuma gitmedi. O yengeyi de severim ama ben biraz mesafeli biriyim insanlara karşı. Ciddi insanlari severim. O kadin da biraz lafını bilmeyen biri. Ben ilk defa evlerine gittigimde misafirler vardı insanların içinde sakayla karışık küçümsemişti. Kötü niyetinden degil ama bilmiyorum... Ben de sakayla cevap verdim konu kapandı fakat anladim ki o kadinla nezaket cercevesinde fakat çok da samimi olmadan bi iliskim olmalı. Bu duygumu esimle paylaştım. Bana dedi ki sen bizim ailenin şakalarını anlamıyorsun bizim aile şöyle iyi bizim aile böyle iyi vs. Ya duygumu paylaşmaz olaydım! Sanki yengesine kufrettim nankörlük vefasızlık ettim. Sadece bu bi duygu abartilacak ne var. Bana dedi ki esim senin için yemekler hazırladılar agirladilar en çok o uğraştı nasıl böyle konusursun nankörlük yapiyorsun dedi. Özür diledim açıkladım öptüm yok... Şımarıklık yaptım yatağa çağırdım yine surati 5 karış. Sinirlendim gittim simdi salona yattim. Siz siz olun ne kadar aranız iyi olursa olsun duygularınızı eşinizle paylaşmayın! Sadece duruma göre davranin kafi !
10 günlük evlisin ve eşine yengenin koynuna git dedin bu boşanma sebebi bence.Hayir canım
Ben de pismanim. Özür diledim.10 günlük evlisin ve eşine yengenin koynuna git dedin bu boşanma sebebi bence.
Tavsiyem buradan gaz almadan eşinin aile ilişkilerini iyice bir gözlemle. Yenge mesela kaç yildir o ailenin içinde diğer aile fertleriyle arasi nasil falan filan. Eşinle ciddi anlamda abla kardeş gibi olabilirler.
Yenge zararsiz bi insandir belki tanidikça sende çok seversin. Ha baktin yengede art niyet var o zaman kendine bir yol çizersin ama o yolda bile bu geceki cümleleri kurmamani tavsiye ederim.
Bu sinirle bile söylenmez direk namusuna laf etmişsiniz.İnsan sinirle dedigini bilmeyebiliyor... Tartışma aninda soğukkanlı davrananlari tebrik ediyorum
Sadece böyle degil ama. Yengem söyle iyi biri böyle iyi biri diye karşındaki savununca insan düşüncesizce madem bu kadar iyi git koynuna deyiveriyor. Hakli bi söz mü tabiki degil. Fakat sinirle soylenebilir .."Kocam enistemle telefonda konustugum icin bana git enistenin koynuna dedi" diye acilmis olsaydi bu konu, o zaman da adam ozur dilemis iste neyi uzatiyon falan der miydiniz acaba cok merak ediyorum.
Az objektif olun ya.
Bakış acıları işte....Bu sinirle bile söylenmez direk namusuna laf etmişsiniz.
Esiniz size git enistenin koynuna deseydi, ama benim yuzumden soyledi, sinirle soylenir ya diyip ilk ozrunde affedebilir miydiniz?Sadece böyle degil ama. Yengem söyle iyi biri böyle iyi biri diye karşındaki savununca insan düşüncesizce madem bu kadar iyi git koynuna deyiveriyor. Hakli bi söz mü tabiki degil. Fakat sinirle soylenebilir ..
Esim bir sebepten enistemden hoslanmasaydı enistemi deliler gibi savunup meleklestirip en degerli gibi gösterir miydim ? Hayir.Esiniz size git enistenin koynuna deseydi, ama benim yuzumden soyledi, sinirle soylenir ya diyip ilk ozrunde affedebilir miydiniz?
Bundan bahsediyorum.
Benim soruma hala cevap vermediniz, demekki cevabi belli.Neyse arkadaşlar. Teşekkürler. İYi geceler
Esim bir sebepten enistemden hoslanmasaydı enistemi deliler gibi savunup meleklestirip en degerli gibi gösterir miydim ? Hayir.
Lafı haketmis valla kendimi gördüm sende bnde böyle bi lafla cvp verirdim.Sadece böyle degil ama. Yengem söyle iyi biri böyle iyi biri diye karşındaki savununca insan düşüncesizce madem bu kadar iyi git koynuna deyiveriyor. Hakli bi söz mü tabiki degil. Fakat sinirle soylenebilir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?