eşimle tartıştık :(

Konu sahibi yengenin yaninda eşide yok muydu?

Sen o agzini topla bakalim bi once.
cevir kazi yanmasin simdi, az once dedigin ne simdi dedigin ne.
Daha fazla cevap yazma gece gece sinirlerim bozuluyor gercekten.

Sen o agzini topla bakalim bi once.
cevir kazi yanmasin simdi, az once dedigin ne simdi dedigin ne.
Daha fazla cevap yazma gece gece sinirlerim bozuluyor gercekten.
LÜTFEN KONUMDA TARTISMAYALIM ARKADAŞLAR. SONRA KONU KİLİTLENIYOR.

Sizin yaptığınız bir şey yok ortada. Biraz değil çok abartmis kocanız. Ozurde dilemissiniz çok fazla üstüne düşmeyin bence ama yataginizida ayırmayin.

Konu sahibi eşine yengenin koynuna git demiş bu kadin mi hakli şimdi? Neden kurmuş bu cümleyi sadece telefonda konuştuklari için. Ne diyeyim ki körler sağirlar birbirini ağirlar.
İnsan sinirle dedigini bilmeyebiliyor... Tartışma aninda soğukkanlı davrananlari tebrik ediyorum

sizi takdir ettim doğrusu en azından o tavsiye ettiğini evliliğinin ilk 10 günü anlayabilimişsin, maalesef kendi aileleri konusunda haklı dolsak dile getirmemiz hoşlarına gitmiyor

10 günlük evlisin ve eşine yengenin koynuna git dedin bu boşanma sebebi bence.
Tavsiyem buradan gaz almadan eşinin aile ilişkilerini iyice bir gözlemle. Yenge mesela kaç yildir o ailenin içinde diğer aile fertleriyle arasi nasil falan filan. Eşinle ciddi anlamda abla kardeş gibi olabilirler.
Yenge zararsiz bi insandir belki tanidikça sende çok seversin. Ha baktin yengede art niyet var o zaman kendine bir yol çizersin ama o yolda bile bu geceki cümleleri kurmamani tavsiye ederim.

"Kocam enistemle telefonda konustugum icin bana git enistenin koynuna dedi" diye acilmis olsaydi bu konu, o zaman da adam ozur dilemis iste neyi uzatiyon falan der miydiniz acaba cok merak ediyorum.
Az objektif olun ya.

Ben de pismanim. Özür diledim.

"Kocam enistemle telefonda konustugum icin bana git enistenin koynuna dedi" diye acilmis olsaydi bu konu, o zaman da adam ozur dilemis iste neyi uzatiyon falan der miydiniz acaba cok merak ediyorum.
Az objektif olun ya.
Sadece böyle degil ama. Yengem söyle iyi biri böyle iyi biri diye karşındaki savununca insan düşüncesizce madem bu kadar iyi git koynuna deyiveriyor. Hakli bi söz mü tabiki degil. Fakat sinirle soylenebilir ..

Sadece böyle degil ama. Yengem söyle iyi biri böyle iyi biri diye karşındaki savununca insan düşüncesizce madem bu kadar iyi git koynuna deyiveriyor. Hakli bi söz mü tabiki degil. Fakat sinirle soylenebilir ..
Esiniz size git enistenin koynuna deseydi, ama benim yuzumden soyledi, sinirle soylenir ya diyip ilk ozrunde affedebilir miydiniz?
Bundan bahsediyorum.

Neyse arkadaşlar. Teşekkürler. İYi geceler
Esiniz size git enistenin koynuna deseydi, ama benim yuzumden soyledi, sinirle soylenir ya diyip ilk ozrunde affedebilir miydiniz?
Bundan bahsediyorum.
Esim bir sebepten enistemden hoslanmasaydı enistemi deliler gibi savunup meleklestirip en degerli gibi gösterir miydim ? Hayir.

Neyse arkadaşlar. Teşekkürler. İYi geceler

Esim bir sebepten enistemden hoslanmasaydı enistemi deliler gibi savunup meleklestirip en degerli gibi gösterir miydim ? Hayir.
Benim soruma hala cevap vermediniz, demekki cevabi belli.
Haksiz oldugunuzun farkina varin da bi seyler yapin duzeltin durumu diye konustum bu kadar.
Yoksa siz haksiz olunca bana madalya takmicak kimse.

Lafı haketmis valla kendimi gördüm sende bnde böyle bi lafla cvp verirdim.
Adam geçecek benm karşımda yengesini savunacak 1 saat sohbet edecek .
Siz dış kapı mandalı mısınz

• Yeni evlisiniz esiniz yengesini bir abla gibi goruyordur kadin konustukca konusmustur esiniz iyi hadi gorusuruz diyememistir laf lafi acmistir.sunu soyleyim esinizin yakinlarina olumsuz laf ederek elestirerek onlari esinizden degil esiniz sizden uzaklasir.boyle uzun suren bi tel sizi rahatsiz ettiyse bikac defada sesinizi cikarmayip sonra ben bu kadarr uzun konusmalarin gereksiz soldugunu yakin bi akrabada olsa kiskandigini tatli bi dille izah edebilirdin sen simdiden basit bi mesele yuzunden yatagini ayirirsan ve arada yaparsan esin buna alisir takmaz bu sefer buna ayri uzulursun

Bence eşiniz abartmış yani 1 saat konuşmak nedir ki garip geldi bana dışarda da böyle sıkı fıkı larmı? Yani hoş değil sizin söylediğiniz de ama yine de bir erkek bir kadınla bu kadar yakın olmamalı mesafe olmalı her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…