özür diledi evet ama söylemesi gerekenleri söylemedi ki.
yani sizce de "ben senin eşinim, senin benim diye bişey yok, olur mu hiç senin maaşın sana benimki bana" gibi cümleler kurması gerekmez miydi? böyle sürekli sana şu kadar verdim falan demek bir erkeğe yakışır mı? bu aralar sık sık tartışıyoruz bişeylerden dolayı. o yüzden uzatmak da istemiyorum ama canım çok sıkıldı. ben bir kere bile demedim yaa aldığım parayı sana veriyorum diye. bu kadar hassas davranan bir kadına ayıp değil mi böyle yapmak?
Haklısın ama o da bunalmıştır borçtan filan. Yoksa senin paran benim param teranesi yaptığından değildir muhtemelen, hatasını da anlamış. Akşam küsme, surat yapma. Ama sakin sakin konuş. Seni rahatsız eden şeyin ne olduğunu tatlı dille anlat. Bundan sonrası için de iyi bir adım olacaktır.
Doğru söylüyorsun. Ama işte ben de diyorum ki art niyet varmış gibi durmuyor anlattıklarından çıkan sonuca göre. O yüzden beklediğin sözcüklerin onlar olduğunu ve nedenini sakince güleryüzle anlatırsan doğru bir iletişim kurmuş olursunuz.
teşekkür ederim canım. ama ben hatasını anladığını düşünmüyorum. yoksa "tamam senin paran sana kalsın" der miydi? ben blöf yapıyorum, karşı çıkacak "olur mu öyle şey" diyecek sanıyorum o kalkıp bütçeyi ayırmayı kabul ediyor! üstelik sabahtan beri soğuk konuşuyorum o sanki dün geceyi yaşamamışız gibi yaklaşıyor :gitme:
Tabi sen daha iyi tanırsın eşini. Ama bana sinirle verilmiş bir tepki gibi geldi blöfüne karşılık vermesi. bugün de hiçbirşey yokmuş gibi davranarak yok saymak istiyor belli ki. Sen ona doğru düzgün özür dilemeden, bu konuda birbirinizi iyice anlamadan konunun kapanmayacağını anlat akşam. Ama dediğim gibi hırgürle değil de normal bir sohbet ses tonuyla.
teşekkür ederim. ama bi kere kafasına vursam olmaz mı :CüvCüv: napim çok sinirlendim
bana göre evlilikte senin paran benim param diye birşey olmaz , olmamalı da zaten ...
sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım , ama sanırım eşinizin işine gelmiyor anlamak sakın bana kızmayın... erkekler hep onlara hep onlara yapılsın edilsin ister ...
tepkinizde haklısınız !
ama bütçeleriniz ayrı olacaksa evli kalmanın da manası yok bana göre ...
eşinizle güzelce konuşun onun anlayacağı dilde... sorun bakalım eğer siz çalışmasaydınız o nasıl başa çıkardı bütün borçlarla bütün gelirlerle...
bizde çok şükür öyle durum olmadı... ortak hesabımız var ( aylardır oraya para girmedi o ayrı ) bir kısmını oraya yatırıp geri kalanı da yine evde ortak bir yerimiz var oraya koyup ordan alıp harcıyoruz...
şimdiye kadar birbirimize hesap verme gibi durumumuz da olmadı , ama olmayacak diye birşey yok...
peki borçlardan bıkmış gerçekten parasız kalmış ve cebindeki parayı da sana vermiş olması biraz dramatik değil mi? yani ben şuna takıldım.. yazık yaa.. adam iki günlük çalıştığı parayı kuadörüne veriyo.. bilmiyorum da. madem borçlarınız var.. üst baş ayrı kuaför ayrı şeyler.. insan giyimine bakmak zorunda ama hergün saç makyaj kuaföre gitmek zorunda değil.. bana sanki siz biraz hassas dönem,nize denk gelmişte büyütmüşsünüz gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?