Esimle tatile gidememek

Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?:KK43: bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum:KK43:

ah güzelim ah aynı kaderi paylaşıyoruz..
bizde 4 yıllık evliyiz. balayna gidemedik eniştem vefat ettiği için ..
iki sene önce tatile gittik bir hafta çok güzeldi
geçen sene gidemedik patronları yıllık izin vermediler ona.
bu senede istedi izin imzaya çıkacak dediler bekliyoruz
işyerlerinde durum iyi değil bir sözleşmeyi imzalamadıgı için patronu mobbing yapıyor.
belki imzalamaz.
imzalayınca otellere bakarız dedim canımız sıkılmasın diye.
olmazsa oğlum kreşe başlıcak bu sene ozaman bi hafta izin kullanırım ona destek olmak için.
zaten eşimlede aram iyi değil aslında çokda umrumda değil.

Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?:KK43: bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum:KK43:

Biz de 5,5 yıllık evliyiz, balayı niyetine 3 gün, 2 kere de bayramda 3 er gün otele gittik o kadar. İnşallah bu hafta ilk kez güzel bir tatile çıkacağız...Benim de eşimin işinden ve ailesi yüzünden yaşadığımız gerginliklerden dolayı gitmezdik, zaten aramız çok soğuktu. Eşinin eşi ne bilmiyorum ama, bazı şeyleri oturtana kadar gerçekten çok çalışması gerekebilir. Eşinizin bu döneminde yardımcı olmanız gerekebilir, biz de eşimin yöneticilik sınavlarına hazırlandığı dönemde dışarı bile çıkamazdık, evin içip kütüphaneye dönmüştü gibi gibi. Bu eşinizle aranızdaki ilişkiye bağlı.

6 senelik evliyim 3 kere tatile gittik. balayı yapamadık. ama günü birlik arabayla yakın ile gidip geliriz. öyle sadece

Esimin cok borcu var ve nihayet onlari odemeye basladi. Ama gecen senelerde onuda odemiyordu. Surekli isinde yukselme cabasinda ve bu yuzden cok calisiyor, calismassa uyuyor. Ama 8 senedir bu isi yapiyor ve hicte ilerlemedi. Bende artik baska bi ise bak diyorum ama yapmiyor, son bi sene daha denemek istiyormus. Zamaninda kumar oynamisligida var ve borclarin coguda parayi kumarda yedigi icin. Ben cok kiziyorum kendisine ve bana yasattiklarina. Hayatimi maf etmisim ben resmen. Artik degisecegini soyledi fakat tam guvenemiyorum. Baya bi piskolojim bozuldu aslinda. Surekli gelecegim nasil olacak diye dusunuyorum. Cocuk hic dusunmuyorum ama yasimda ilerliyor. Ama hic cocuk istegim yok. Bu normalmi sizce?

5. yıldayız , her tatil gelen-giden ya da akraba ziyaretleri ile geçer
Zorlasam program yaparım tatillere ama ben gitmeye üşenenlerdenim, o yüzden tatile gitmemek sorun değil benim için
Hafta sonu ikimizde çalışmıyoruz, bazen eşimin mesaileri olur ama sürekli değil, evde dinlenmek benim için en iyi tatil, sabahları ben erken kalkarım, eşim en az 2 ye kadar uyur, o kalkana kadar işlerimi halleder, okuma odama dalarım, kahvaltı faslından sonra keyif yaparız beraber, 24 yıldır çalışıyorum, dünyanın yolunu git, koştur koştur deniz, güneş,akşam eğlenceleri yoruyor beni o yüzden istemiyorum ama siz bu şekilde bir tatil istiyorsanız ayarlayabilirsiniz, eşiniz hafta sonları gelmese bile en azından günü birlik arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz, tüm yazı evde geçirmek zorunda değilsiniz.

bu arada çoğu yorumda balayına bile gitmedim, evden çıkamıyorum vs denmiş tabıkı maddı sartlar elvermıyorsa bırsey dıyemem ama iki tarafta çalışıyorsa genel geçer borçları dışında bir ödeme yoksada en azından senede bir tatile gidilmeli bence..
gerçi bu birazda aileden görme ve alışkanlıklarla alakalı benim ailemin yazlığı var çocukluğum yazlıkta geçti deniz-kum-güneş üçgeninde doğa ile içiçe , her sene uak gezılere de gıderdık, esımlede evlılık oncesı ve sonrası her yaz bır yerlere gıderız, hatta son bır ıkı yıldır cocuklu tatıl yalnız tatıl ve bayramlarda yazlıkta bırlıkte takılıyoruz.
ben ayrıyetten aılemın devremulku var oraya gıdıyorum yanı tatıl olmazsa olmazım :KK66:

Yazlık bizde de var, yıllardır kapısını açmıyorum, her sene aynı şeyler o da sıkıyor insanı

Yazlık bizde de var, yıllardır kapısını açmıyorum, her sene aynı şeyler o da sıkıyor insanı
siz evde huzur arayanlardansınız ben ve benim gibiler huzuru değişik yerler gezerek, denizin güneşin tadını çıkararak, doğada bulunarak buluyor...
belki bunda yaptığınız işinde etkisi vardır.
eşim sürekli araç tepesinde evde dinlenmek onun için en güzeli, bense masa başı iş yapıyorum dışarısı bana cennet sadece iş çıkışı haftaiçleri evde olmaktan huzur buluyorum kafa dinlemek için o da işten güçten pek olmuyor ;)

Oyle cift olan arkadaslarimiz fazla yok. Sadece bir tane var. Ama esimin cok borcu var, coguda hep yaptigi hatalardan. Onu oduyoruz bide. Ama yinede gidebiliriz tatile eger kendisi surekli isini dusunmekten vazgecerse
O şimdi ikinci bir tir almayı planliyordur ilki kendisininse. . Gitmek istiyorsan ikna etmeye çalış ,yalnız zorlama .tircilar kadın ruhundan anlamıyor pek :) ikna edemezsen yalnız tatil yap ..

Esimin cok borcu var ve nihayet onlari odemeye basladi. Ama gecen senelerde onuda odemiyordu. Surekli isinde yukselme cabasinda ve bu yuzden cok calisiyor, calismassa uyuyor. Ama 8 senedir bu isi yapiyor ve hicte ilerlemedi. Bende artik baska bi ise bak diyorum ama yapmiyor, son bi sene daha denemek istiyormus. Zamaninda kumar oynamisligida var ve borclarin coguda parayi kumarda yedigi icin. Ben cok kiziyorum kendisine ve bana yasattiklarina. Hayatimi maf etmisim ben resmen. Artik degisecegini soyledi fakat tam guvenemiyorum. Baya bi piskolojim bozuldu aslinda. Surekli gelecegim nasil olacak diye dusunuyorum. Cocuk hic dusunmuyorum ama yasimda ilerliyor. Ama hic cocuk istegim yok. Bu normalmi sizce?
herkes çocuk istemek zorunda değil cnm normal.yaş kaç?

Aman deme öyleee =) yıkılmasın mal canın yongası =)) biz kiraya verdik en temizi =)
Biz veremiyoruz ,arada kullanıyoruz .eşim orayı abarttıgı için sanırım ,bir türlü sevemiyorum .her yıl tatil planı yapılırken muhakkak yazlığın bir bahsi geçer ..neyse yikilmasin :) arada arkadaşlarla kız gecesi yapıyoruz :)

Bütün yıl tatil hayaliyle yasiyorum, bu konuda sagliksal nedenler haric asla taviz vermem. Bizim de su ara elimiz sıkışık buna ragmen temmuzda da bayramda da tatil planladik. Onu da yapmazsam can veririm herhalde...

herkes çocuk istemek zorunda değil cnm normal.yaş kaç?
Yasim 29. 4 yillik evliyim. Esimle cok sorunumuz oldu evlendikten sonra. Hepsi maddiyat yuzunden. Kendisinin piskolojisi iyi degil ve paramis olmayinca (yaptigi is yuzunden, benimkisi yetmiyor). Simdi sorunlarimizi halletmeye calisiyoruz. Son bi sans daha verdim kendi kendime. Kendisi cokta fazla caba gostermeyen birisi iliskimiz icin. Cok inattir bide. Esimle aramiz iyi olsaydi bende bir bebek isterdim galiba ama suan icin allah korusun diyorum:(

Insallah en yakin zamanda gorursunuz antalyayi. Peki siz neden gidemiyorsunuz?
İkimizde yoğun çalışıyorduk
İzinler hiç uymadı
Geçen seneydi galiba zar zor 1 hafta uydurduk
Onda da kv "e ben nolucam" dedi:eek:.Baktım bizimle gelmeye niyetli oğlu da kem küm ediyor
İkisi başbaşa evde bırakıp kızımla başka bir yere gittim :deli:

Bu yaz bende gidemeyecegim.
Simdiden aşırı sıkıldım.
2 3 günlükte olsa gideyim dedim ama
bu seferde is durumları el vermiyor. 2 gün aram.bile yok.
Gidecekmis gibi arada yer bakıyorum.
Pfff
Tatil snaplarini izlerim artık müthiş

bu arada çoğu yorumda balayına bile gitmedim, evden çıkamıyorum vs denmiş tabıkı maddı sartlar elvermıyorsa bırsey dıyemem ama iki tarafta çalışıyorsa genel geçer borçları dışında bir ödeme yoksada en azından senede bir tatile gidilmeli bence..
gerçi bu birazda aileden görme ve alışkanlıklarla alakalı benim ailemin yazlığı var çocukluğum yazlıkta geçti deniz-kum-güneş üçgeninde doğa ile içiçe , her sene uak gezılere de gıderdık, esımlede evlılık oncesı ve sonrası her yaz bır yerlere gıderız, hatta son bır ıkı yıldır cocuklu tatıl yalnız tatıl ve bayramlarda yazlıkta bırlıkte takılıyoruz.
ben ayrıyetten aılemın devremulku var oraya gıdıyorum yanı tatıl olmazsa olmazım :KK66:
Ben ve eşim çalışıyoruz, 3,5 yaşında oğlum var çocuk bunalıyo diye bahanemizle senede mayıs ve ağustos eylül aylarında 2 kez yaz tatili kışında termal tatilimiz olur hatta geçen sene abartıp 4 kere gitmiştik, çokta bi para değil aslında uygun yerler var bi değişiklik olabilir, bende sizin kafadayım yapamam tatilsiz, çalışıyosam gitmeliyim, geçen hastane için valiz hazırladım oğlum anne tatile mi gidiyoruz diyo gerisini sen düşün :)

Çok büyük paralar harcanmıyor tatillerde insanlar yeter ki gitmeyi istesin bence,her keseye göre bi yerler bulunabilir,biz sevgiliyken bile beş yıl boyunca her yıl tatile gitmiştik,şimdi de aynı şekilde devam ediyor,görmediğim gezmediğim yer kalmadı resmen,amasra Çanakkale peri bacaları hepsini çok sevdim mesela,eşim olmasa gidemezdim heralde,o gezmeye açık çünkü,maddi sıkıntımız varsa ona göre yoksa ona göre bi yer ayarlıyoruz,ama kendi ailem tatili gereksiz görür mesela,onlar da günü birlik giderler denize,eşimin yanında bikini giyebilirim alkol alabilirim birsürü para harcayabilirim,ailemin yanında taytlı mayo dışardan su bile alınmaz,herşey evde hazırlanır yani inanılmaz ekonomik olur,yani iki türlüsünü de biliyorum tatilin,ikisi de kendine göre eğlenceli kafa dağıtıcı,siz de eşinizi bilirsiniz hangi tarz ona uygunsa öyle bi tatil planlayın,bik bik edip beynini yemeden ikna edin,tatil bahane yeni yerler görmek çok eğlenceli bence :)

Ben evli değilim. 26 yaşındayım deniz tatiline de son 3 senedir kendi paramı kazanmaya başladığımda gidebiliyorum. Gezmeyi sevmeyen bir insanla asla evlenmek istemiyorum. İnsan senede bir kere bile tatile gidemezse niye para kazanır ki? Ömrünüzü heba ediyorlar, heba ediyorsunuz.

Maddi durumunuz gercekten mi zor yoksa bunu bahane olarak mi kullaniyor?
Veya acaba tatili cok pahali mi saniyor?
Kıstan bilet aldik 2 kisi gidis donus 460 tl ukraynaya gidicez. Otel de kistan ayirttik 80 tl gecelik.
Yani 1 hafta 1000 lira bile degil.

Surekli calis tatile bile gidecek para kazanma. Bu nasil is?
Yanimda calisan garson bile sevgilisiyle alacatiya gitmis, az evvel instagramda gordum. Yillik izinde suan. Ne is yapiyor esiniz?

Back
X