Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de destekle artık ben ikna oldum

Küçükken masanın üzerine çıkmışım ve babama belki 50 kere "Babaaaa masadan atlayayım mı?" Demişim. Babam hem beni durdurmaya çalışmış hem 49 kere atlama kızım yaralanırsın demiş. Artık 50.de bezmiş ve "Atla kızım" demiş ve atlamışım sonra tabii canım yanmış ve bir daha o masaya çıkmamışım

Nikahlı kocam evliyim resmi nikah soranlar varsayım yapanlara söylüyorum. Kadın da çarpık ilişkiniz dedi bu iftiradır. Orada yükseldik birbirimize kadınla eşim araya girdi
Normal bir ilişkiniz olsa burada da normal karşılaşırdı. Kadın nasıl anlatsın küçücük çocuğa baban önce diğer kadinla evlendi ablan oldu sonra benle evlendi sen oldun sonra tekrar gitti öbür kadinla evlendi diye baban pinpon topu gibi diyemiyor terbiyeli kadın.

Keske gidip gorusse oh ne guzel olur burada bu kadar insan ayni seyi soyluyor nato kafa nato mermer boyle devam edin siz

Hayatım da senin kadar boş konuşan bir insan görmedim. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsun.
Hirsindan evin duvarlarini kapilarini kemiriyordur yengec kocasi bugun oraya giderse akli celinir diye odu kopuyor sen celerken o akli sorun yoktu degil mi

Azcık aklı varsa o kadının ayaklarına kapanır
Isin ozu aslinda kimse kocasinin baska kadindan olan cocugunu gormek istemez ben sadece bu duygusu icin hak verebilirim, bende istemem.

Ama ben yetiskin ve olgun bi kadin oldugum icin, duygularima yenik dusmeme olgunluguna eristigim icin bunu istemedigimi bile bile o adamla tekrar evlenmem, zaten ustume gul koklayan adamla donup o gul hakkinda dertlesmemde.

Mahinur cok asiktim, o geldi ben kabul ettim adi altinda her eziyeti yapabilecegini dusunuyor, kocasini kendisini bosayip baska kadinla evlendigi icin cezalandiriyor ama cezalandirirken cok yanlis bir yontem secmis.

Hayir madem adamin seni severek dondugune bu denli eminsin, evlenmeyip surundurecektin, o gerizekali ex kocada kiralarda surunup 2 ayri kadina cocuklar icin nafaka odeyecekti, hadi bosattin adami bu sekilde intikam aldin diyelim, ne demeye evleniyosun, senle evlenince o 3 yasindaki sabi bir anda puf diye yok mu olacak saniyordun?

Ne mahinurda ne de kocasinda analitik dusunce diye bisey yok, gelisine yasiyorlar, o kadin oyle hakli ve iyi bir kadinki hem bu sarsak heriften kurtulmus hem de yeni hayatinda cok mutlu olacak ben eminim.

Mesela o kadin, eminim gece bunlarla telefonda konusurken agladigi icin cok pisman olmustur, bu ikisine kendimi kucuk dusurdum diye ama o kadin iyileşecek kendisine kazik atan bu ikilinin bosandigini, kendisine kazik atan kocasinin surum surum surundugunu gorecek.

Ozetle bu evlilik yurumez, mahinurda kucucuk el kadar sabinin ahini aldigiyla kalacak.

Ben adamın yerinde olsam bir sana bakarım birde o kadına sonra derimki Allahım ben ne yaptım
Zaten niye oyle yaptin kalbini kirmaya gerek var miydi diye sormus, yani o kadina karsi merhameti hala canli, pisman oldu o adam coktan ama iste ekonomik kosullar 2 nafaka odemesine izin verene dek mecburen bekleyecek.

Adam elinden gelse mahiyi bu kadinla aldatir ama kadin adama sumugunu atmaz, o guclu ve gururlu, kaliteli bi kadin.

Ben adamın yerinde olsam bir sana bakarım birde o kadına sonra derimki Allahım ben ne yaptım
Çoğumuz haksızlıklara uğradık bu hayatta ama böylesi hırsa çok rastlamayız. Çocuğu da kadını da sevmeyebilir bu normal ama kanlı bıçaklı düşmanı gibi görüyor onları. Normal olmayan burası. 3 yaşındaki çocuğu rakip görüyor kendine. Sıkıntılı bir psikoloji.

Baştan beri diyorum kadın kabul etse bugün toplar eşyalarını kadına döner ama kadın kabul etmez işte. Neden bosandiklarini çok merak ediyorum, söyledimi onu?

Baştan beri diyorum kadın kabul etse bugün toplar eşyalarını kadına döner ama kadın kabul etmez işte. Neden bosandiklarini çok merak ediyorum, söyledimi onu?
Yok ama anladigim kadariyla mahiyle dertlesiyormus, dertlese dertlese bosatmis adami.

Yaptigi herşey ters. Onun yerinde olsam adama şunu derdim; madem senin ailen yüzünden boşandık ve madem beni seviyordun neden boşandıktan sonra gelip tamam bundan sonra ailem bize karışmayacak, gel yeniden evlenelim demek yerine gidip başkasıyla evlendin? Evlendin, çocuk yaptın, aradan yıllar geçti, şimdi benim yanımda ne işin var? Bunu der ve asla tekrar evlenmezdim. Kadına ve çocuğa ise en ufak bir nefretim olmazdı. Ama mahi kocayı aklamış paklamış yaşadıklarının faturasını 3 yaşındaki bebeğe kesiyor.

Ee kadın doğru demiş. Çarpık, saçma bir ilişkiniz var.

Tanışıp 6-7 ay içinde evlenen milyon tane insan var. Bunun nesi garip!?

Diğer kadın boşanmış adamla tanışmış aylarca görüşmüş , kafasına yatmış evlenmiş. Mahi ise evli adamla görüşmüş , eşiyle arası bozukken fırsatını bulup hep doldurmuş adamı. İnce ince işlemiş yıllarca. Kusura bakmasın , adamın ilk eşi olması, benim gözümde yuva yıkan kadın olması gerçeğini değiştirmiyor. Adam da çok suçlu. Bu Mahi ye kanmasaymış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…