- 30 Mart 2018
- 176
- 255
- 103
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.001
Ya yalan mı? Kadın bekar bir adamla tanışmış 6-7 ayda evlenmiş. 6 yıl evli kalmışlar. Ama siz hep kocanıza aşık olduğunuz için hep köşede sinsi sinsi beklemiş, bulduğunuz ilk fırsatta da sızmışsınız. Eşimiz niye boşanmaya karar verimce sizi arıyor, siz niye dinliyorsunuz ve yüm bunları bize masum bir şey gibi yutturmaya çalışıyorsunuz? Bal gibi de evli adamı ayartıp boşattınız işte. Kadının çarpıl dediği de bu. Bakalım eşiniz bu sefer boşanırken kiminle dertleşecek.Bana da diyor ki ben bekar bir adamla tanıştım diyor çirkinleşti konu iyice eşim ağzını açmadı kadına anca beni susturmaya çalıştı kafayı yicem telefonu kapatınca kalbini kırdık gerek varmıydı yalnız başına diyor bana
Kadın demiş zaten ben bekar bir adamla tanıştım diye. Yani senin gibi evli adamı ayartmadım demek istemiş. Yerden göğe kadar haklı. Çocuğumun sizin çarpık ilişkinizi görmesini istemiyorum derken de bunu kastetmiş ama mahi işine geldigi gibi anlamış onuda. Dost hayatı yaşıyorsunuz iması yaptı diyor. Evli adamı ayartıp sonradan evlenen bütün kadınların savunması böyle. 'Ben şuan onun nikahlı karısıyım." E şuan nikahlı karısısın ama sen flörtleşirken adam başkasıyla evliydi. Nikah kıyınca temizlendimi pisliğin?Diğer kadın boşanmış adamla tanışmış aylarca görüşmüş , kafasına yatmış evlenmiş. Mahi ise evli adamla görüşmüş , eşiyle arası bozukken fırsatını bulup hep doldurmuş adamı. İnce ince işlemiş yıllarca. Kusura bakmasın , adamın ilk eşi olması, benim gözümde yuva yıkan kadın olması gerçeğini değiştirmiyor. Adam da çok suçlu. Bu Mahi ye kanmasaymış.
Mahinur' da bunu anlayacak kafa yok işte, üzücü kısmı o. Hâla nikahlı kocam diyor.Fakat hanımefendi güzel geçirmiş ahahaha
Mahinur da bunu anlayacak kafa yok işte, üzücü kısmı o. Hâla nikahlı kocam diyor.Fakat hanımefendi güzel geçirmiş ahahaha
7 sene o nikahın hayalini kurmuş çünküMahinur' da bunu anlayacak kafa yok işte, üzücü kısmı o. Hâla nikahlı kocam diyor.
İki kadın aynı anda sevilmez.Adam iki kadını da seviyor. Konu sahibi daha çok konu açar buraya çok üzücü ve sinir bozucu bir durum
Nasıl yorum bunlar ya? Dul kadın ne demek? İhtiyaçlarını giderir ne demek? Bir kadın olarak başka bir kadını nasıl bu kadar basitleştirirsiniz? O kadın karakteri olan , 3 yaşında da bir evladı olan çalışan ayakları üzerinde duran bir birey.yalnız yaşıyor zaten diye üzülmüş eşin. Yakında dul kadındır ihtiyaçları var deyip ihtiyaçlarını gidermeye de gider hayrına
Herkese selam gece giremedim eşim yanımdaydı bazı olaylar oldu. Kahve içtik konuştuk başlarda hak verdim evladın aklın çocuklarında normal dedim o da rahatsız olduğu konuları söyledi ben her şeye rağmen sana geldim geçmişe sünger çektim ama çocuğumu atamam dedi tamam dedim kabul ediyorum ama o kadını hayatımızda istemiyorum dedim o da çocuğum için konuşmak zorundayım iki gün iyice düşündüm dedi komşu zaten rahatsızmış artık bu durumdan böyle olacaksa çok acele etmişiz pişmanmış ben ağlamaya başladım sakinleştirmeye çalıştı biraz dedim o zaman Benim önümde çocuk için konuşulacak ben duycam dedim. Engeli açtı kadının önümde mesaj yazdı çok resmi şekilde iyi akşamlar çocuk için artık buradan iletişim kuralım diye ben yazdırdım görmek istedim kadın da aradı mesaj üstüne başta açmak istemedi ben açtırdım hoparlöre verdi kadın başta sert konuştu aylardır çocuğunla ilgilenmiyorsun doğru düzgün ilgilenmiyorsun haram olsun emeklerim falan dedi o sıra ben girdim devreye ama eşim beni susturdu bana kızdı kadın içini döktü ağladı ben biliyordum onun aklı bunda buraya pek girmeyi düşünmüyorum psikolojim iyice gitti herşey daha da karıştı ben sadece çocuğu alırım veririm yapacak sanıyordum o yüzden mesaj attrdım kadın aradı ne haldeyim haberin var mı diye ağlıyor ne hali olacak acaba ben de eşime çocuğu kabul ediyorum gelsin önümde gör hep çocuğu ben de olcam dedim
Hayır bir de her şey 7 yıl önceki gibi olacak sanıyor. Kocası sanki aşkından dönmüş, her şeyi bir lafıyla geride bırakacak.7 sene o nikahın hayalini kurmuş çünkü
Başkasının nikahı kocasının nikahını aldığını hayal ederek en güzel yıllarını yemiş anlamayamaz ondan.
Sana demiştik yavru, adam deli gibi pişman. 5 ayda canına okumuşsun. Bari şimdi ne yapıyosa gözünün önünde yapsın belki toparlanır durum.Herkese selam gece giremedim eşim yanımdaydı bazı olaylar oldu. Kahve içtik konuştuk başlarda hak verdim evladın aklın çocuklarında normal dedim o da rahatsız olduğu konuları söyledi ben her şeye rağmen sana geldim geçmişe sünger çektim ama çocuğumu atamam dedi tamam dedim kabul ediyorum ama o kadını hayatımızda istemiyorum dedim o da çocuğum için konuşmak zorundayım iki gün iyice düşündüm dedi komşu zaten rahatsızmış artık bu durumdan böyle olacaksa çok acele etmişiz pişmanmış ben ağlamaya başladım sakinleştirmeye çalıştı biraz dedim o zaman Benim önümde çocuk için konuşulacak ben duycam dedim. Engeli açtı kadının önümde mesaj yazdı çok resmi şekilde iyi akşamlar çocuk için artık buradan iletişim kuralım diye ben yazdırdım görmek istedim kadın da aradı mesaj üstüne başta açmak istemedi ben açtırdım hoparlöre verdi kadın başta sert konuştu aylardır çocuğunla ilgilenmiyorsun doğru düzgün ilgilenmiyorsun haram olsun emeklerim falan dedi o sıra ben girdim devreye ama eşim beni susturdu bana kızdı kadın içini döktü ağladı ben biliyordum onun aklı bunda buraya pek girmeyi düşünmüyorum psikolojim iyice gitti herşey daha da karıştı ben sadece çocuğu alırım veririm yapacak sanıyordum o yüzden mesaj attrdım kadın aradı ne haldeyim haberin var mı diye ağlıyor ne hali olacak acaba ben de eşime çocuğu kabul ediyorum gelsin önümde gör hep çocuğu ben de olcam dedim
Şurada bile olsa insan lafının nereye gideceğini düşündür de yazar ama nerde.Nasıl yorum bunlar ya? Dul kadın ne demek? İhtiyaçlarını giderir ne demek? Bir kadın olarak başka bir kadını nasıl bu kadar basitleştirirsiniz? O kadın karakteri olan , 3 yaşında da bir evladı olan çalışan ayakları üzerinde duran bir birey.
Kadınlar kadınlara bunları yaparsa erkeklerin bizlere yaptıkları az bile. Dul kadın yaftası var hala 2025 yılında. PessssŞurada bile olsa insan lafının nereye gideceğini düşündür de yazar ama nerde.
İftira değil evli adamı ayarttığınızı ,bir yuvayı bilerek isteyerek bozduğunuzu cümle alem biliyor o çevrede ne dedikodunuz yapılıyordur kimbi.Arkanızdan davul çalıyorlardır,çarpık ilişkiniz yüzünden.Nikah , yaptığınız kötülüğü silmiyor....Nikahlı kocam evliyim resmi nikah soranlar varsayım yapanlara söylüyorum. Kadın da çarpık ilişkiniz dedi bu iftiradır. Orada yükseldik birbirimize kadınla eşim araya girdi
Nikahı alayım da hangi yolla olursa olsun demiş. Hayir komik olan kadından çok korkması. Halbuki kadın artik dönüpte adama sümüğünü atmaz farkında değil. Tutuşmuş bir şekilde yaşıyor.Mahinur' da bunu anlayacak kafa yok işte, üzücü kısmı o. Hâla nikahlı kocam diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?