Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahiş sen 5 ay boyunca seni engelleyen, komşu kadına gebe bırakan, bunları sadece basiretsiz herifin tekinden çocuk yaptığı için yaşayan kadının neler çektiğini bilemezsin çünkü sen o zorluğu çekmedin, kimin sayesinde o kadının sayesinde. Kadın size ne dese haklı.

Nikahlı kocam evliyim resmi nikah soranlar varsayım yapanlara söylüyorum. Kadın da çarpık ilişkiniz dedi bu iftiradır. Orada yükseldik birbirimize kadınla eşim araya girdi
Kadını kötülemek için söylediği dogru şeyi bile burada bize iftira diye yutturmaya çalışıyorsun. Ama boşanmak için sebep olabilecek kadının yaptığı bir tane kötü şey söyleyemedin. Gerçekten evli adamı ayartmissin.

Nikahlı kocam evliyim resmi nikah soranlar varsayım yapanlara söylüyorum. Kadın da çarpık ilişkiniz dedi bu iftiradır. Orada yükseldik birbirimize kadınla eşim araya girdi
Henüz adamla evliyken ne nane yediğinizi bilmiyo sanıyodun di mi?

Buradan da ne görüyoruz. Kendinde edep, basiret, nezaket olmayan biri, başkası bu niteliklerle davranınca da değerini bilmiyor. Anlamıyor çünkü. Eminim eski eş olan kadın o dönem kabullenici davranınca salak olduğunu da düşünmüştür bu tipler.

Dul kadın sex peşinde koşan kadın değildir. Eşi ölse de boşansa da artık bekar bir kadındır. Evlenmemiş kadın eksik kadın değildir evde kalmış kadın değildir. Artık şu kavramları bir anlasak. Ezecek bir şey bulamayınca buralardan saldırılıyor. Ayıptır ya. Hepimiz kadınız.

Çocuk gelmiyor bana yani burada üstüme kalacağını söyleyenlere cevap olsun. Evime gelmeyecek babasıyla dışarıda görüşecek 2 haftada bir pazar sabah alıp akşam bıracak mahkeme kararı uygulayacaklar
Yine kendi bacağına sıktın. O adam bu marifetlerini unutmayacak.

Eşim evde anlaşamadıklarını söyledi kadın gezmek istiyormuş evle ilgilenmiyormuş ama iyi kadınmış tek eksisi buymuş bir de kavga ediyorlarmış kadın trip atıp küsüyormuş eşimde en sonunda ayrılmak istemiş ayrılmak isteyince kadın arabayı bırak git demiş çocukla tek yapamam diye duygu sömürü yapmış baskabisey anlatmadı bana evde huzurum yok bunalıyorum dedi

Şu söylediğin şeyler hangi evlilikte yok ki? Gezmek istemek, trip atmak, küsmek..

Bunu anlayabilmesi için insanın kafasının cinsellik dışı konularla da meşgul olması, kadını ve erkeği birer cinsel nesne değil birey olarak düşünebilmesi lazım.

Adamın şuanda da huzuru yok farkındasın değilmi? Çok eften püften sebeplerle boşanmışlar zaten eminim kocan şuan çok pişmandir boşandığına.

Kadın ne kaynana ne kayınpeder gördü rahatına baktı
Tövbe yarabbimmmmm . Benim annem evli iken aldatıldı . Babam 2 çocuklu bir kadın buldu. Çalışan kadındı annem o kadınsa ev kadını. Ev tapuladı üstüne resmi nikah yapmadan. Bizim evi de istediler hatta. Annem dimdik durdu. Nafakasını bile almadı hiç. Boşadı geçti. Başka çocuğu olmadı babamın. O kadını ne gördüm ne çocuklarını gördüm . Banane yahu dedim. Zaten kovmuş babamı yıllar sonra. Onda da banane dedim. Hayatıma baktım. Siz niye takıksınız adamın eski eşine? Cidden sağlıklı ruh hali değil.

E akıllı kadının hali başka.
Bak sen kaynana kayınpeder çektin şimdi bir de üvey çocukla eski eş çekiyorsun. Çekmeye gelmişsin dünyaya demek ki zorla çekecek yer aradığına göre.
Al sana yedi sene beklediğin, ölüp bittiğin koca
Kocana bundan sonra adil ol benim çocuğuma da nafaka artı bana kira öde madem de bakalım koca duruyor mu yanında?
Adam diğeriyle kavga etmiş ortada olay bile yokken kapmışsın adamı, adam da kirasız yaşamak için dönmüş.
Parayla yanında tutabildiğin kadar tut bakalım

Size ne , sadece ortak çocuk hakkında bilgi alış verişi yapmak varken adamın ağladığı omuz olmuşsun.Ekmeğine bakmışsın tabii ,o adamı güzel ayartmışsın ama dikkat et "yengeç" burcu kocanı yine bir ayartan çıkar,dışarda maalesef "senden çok var"

Esiniz o kadini sevmis ondan anasi babasi ile muhatap etmemis ama sizi ezdirmiste ezdirmis siz bosanmaya karar verince bile anam babam demis bosanmayi kabul etmis sizden sonra anasini banasini silmis sonra o tatli kadinla evlenmis hic ezdirmemis oturun bunada aglayin

Ahahaha herif akılsız başını vuracak taş bulamıyo şimdi. Kadın demek gezmek istemiş ha. Ne büyük suç omen tonrem ya. Huzursuzluk neymiş ona tattırdığın için sana teşekkur etmeli kadın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…