- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.041
Ay Allahım cıldıriceğim. Canımcım kadının vizyonu daha genişmiş. Evlilikten beklentisi bir tık fazlaymış. Evlilikteki rolünü bir ücretsiz hizmetli olarak görmemiş. Benim aklımda tek bir soru. Bu kadın o adama nasıl bakmış, kanmış da evlenmişKadın ne kaynana ne kayınpeder gördü rahatına baktı
Bu laf hiç olmamış gerçekten, mahinuru destekleyeceğim diye bu kadar çirkin laflar etmek doğru değil...
Boşancam diyen kocaya arabayı bırak yürü git demek... Tam bir kraliçeEşim evde anlaşamadıklarını söyledi kadın gezmek istiyormuş evle ilgilenmiyormuş ama iyi kadınmış tek eksisi buymuş bir de kavga ediyorlarmış kadın trip atıp küsüyormuş eşimde en sonunda ayrılmak istemiş ayrılmak isteyince kadın arabayı bırak git demiş çocukla tek yapamam diye duygu sömürü yapmış baskabisey anlatmadı bana evde huzurum yok bunalıyorum dedi
İki kadın aynı anda sevilmez.
Ahlaksız insanlar değil iki kadın on kadını da sever. Ayrıca ahlaksız insanlar gayette ihtiyaçları var diye düşünür. Bunlar benim düşüncelerim değil koca denilecek herif düşünür diyorum. Diğer kadın da sanki kardeşiniz nasıl bu kadar karakterli olduğunu düşüniyorsunuz? Ben iki kadının da benzeri ahlak seviyelerinde olduğunu düşünüyorum yoksa koca mesaj atar atmaz geri arayıp ağlamazdı 2 saatNasıl yorum bunlar ya? Dul kadın ne demek? İhtiyaçlarını giderir ne demek? Bir kadın olarak başka bir kadını nasıl bu kadar basitleştirirsiniz? O kadın karakteri olan , 3 yaşında da bir evladı olan çalışan ayakları üzerinde duran bir birey.
Kişi kendinden bilir işi, değil mi?Gözyaşıyla yapacağını yaptı ben biliyordum bunun böyle olacağını
Diğer kadında ne gördünüz pardon?Yoo mahinur’u desteklemiyorum aksine iki kadın da aynı derecede buluyorum. Ölümüne diğer kadını destekleyen buradaki tuhaf insanlar. Sizce de iki kadında da biraz tuhaflık yok mu? Mahinur zaten ahlak düzeyi belli bir kadın çok belli yani ayırmış evlenmiş. Ama diğer kadının da şu anki amacının bu olmadığını nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayrıca ben kocasının zihin yapısından bahsettim. Kocası böyle düşünür dedim. Ben böyle düşünüyorum demedim. Aralarında en ahlaksız zaten koca
Mahinur ile diğer kadının aynı olduğunu düşündüren ne? Adam boşandıktan aylar sonra tanışmış 6-7 ay flört sonrası evlenmiş eşinin kızına kucak açmış iletişimi desteklemiş,koca ile Mahinur arkada işi pişirmiş.Eğer bir şey yaparsa ahlaksız olduğu için değil aynı yerden canlarını yakmak için yapar ama kişisel düşüncem aynı saçmalığın parçası olmazYoo mahinur’u desteklemiyorum aksine iki kadın da aynı derecede buluyorum. Ölümüne diğer kadını destekleyen buradaki tuhaf insanlar. Sizce de iki kadında da biraz tuhaflık yok mu? Mahinur zaten ahlak düzeyi belli bir kadın çok belli yani ayırmış evlenmiş. Ama diğer kadının da şu anki amacının bu olmadığını nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayrıca ben kocasının zihin yapısından bahsettim. Kocası böyle düşünür dedim. Ben böyle düşünüyorum demedim. Aralarında en ahlaksız zaten koca
İlk kadın da adam boşanır boşanmaz altı ay sonra evlenmiş bu da sağlıklı değil. Adam mesaj atıyor dakikasına arayıp ben ne yaşıyorum biliyor musun diyor ağlıyor. İkisi de sorunluDiğer kadında ne gördünüz pardon?
Bekar iş arkadaşıyla evlenmiş. Karısını kıskanmadan sorun çıkarmadan çocuğuna kol kanat germiş. Adam bile sadece gezmek istiyordu tripliydi diyebiliyor arkasından.
Sonra boşanır boşanmaz 3 ay sonra adam gidip eskisiyle evleniyor. Üstüne engellediği için çocukla ilgili asla görüşemiyorsun çocuğunun babasıyla. Şimdi bu kadının yerine koyun kendinizi? Ben bu kadar bile efendi kalamazdım.
Sen boşanır boşanmaz koş evlen eski karına, sen ilk çocuğa kol kanat geldiğin halde senin çocuğunu eve sokmasınlar hastalıkta arayıp babasına ulaşama. Sonra seni evli adamı ayartan eski karısıyla bir tutsunlar.
Ağlayıp geri dön mü demiş?Ahlaksız insanlar değil iki kadın on kadını da sever. Ayrıca ahlaksız insanlar gayette ihtiyaçları var diye düşünür. Bunlar benim düşüncelerim değil koca denilecek herif düşünür diyorum. Diğer kadın da sanki kardeşiniz nasıl bu kadar karakterli olduğunu düşüniyorsunuz? Ben iki kadının da benzeri ahlak seviyelerinde olduğunu düşünüyorum yoksa koca mesaj atar atmaz geri arayıp ağlamazdı 2 saat
Sen neyle yaptın yapacağını? Gözyaşınla mı yoksa kadınlığınla mı?Gözyaşıyla yapacağını yaptı ben biliyordum bunun böyle olacağını
Mahinur da geri dön demedigini iddia ediyor. Adam o kadar kaypak ki her ağlayana gidip teselli ediyor birine küsünce diğerine gidiyor.Ağlayıp geri dön mü demiş?
Beni engelledin çocuğumu eve almadın babalık yapmadın demiş. Haksız mı?
Kim olsa sinirleri yıpranır ağlar.
Kolay mı ya üç yaşında çocukla boşanıyorsun kocan olacak adam 3 ay içinde bir öncekiyle evleniyor.
Nasıl iğrenç bir his yaşattığı.
Yuvası yıkılmış kadının. Tamamen iyi niyetle yaklaştığı halde hak etmediklerini görmüş
Kadının hayatına lanet gibi çökmüşsünüz. Yalan mı bekar adamla tanıştı tabii hala kadına laf ediyorsun ne utanmaz kadınsın. Şurada neler dendi sana. İnsan biraz düşünür. Kadına kuman gibi davranıyorsun. Yok kaynana kahrı çekmemiş sana ne be. Evi ayrı yolu ayrı hayatı ayrı bambaşka insan. Kötü kalpli fesat ve bencilsin. İnşallah Allah o kadını sen ve kocanın şerrinden korur. Ne laf anlamaz bir insansın. Yıldırdın burda herkesi kaç gündür. Yakında kocan da bırakır gider çekilecek çile değilsinEşim evde anlaşamadıklarını söyledi kadın gezmek istiyormuş evle ilgilenmiyormuş ama iyi kadınmış tek eksisi buymuş bir de kavga ediyorlarmış kadın trip atıp küsüyormuş eşimde en sonunda ayrılmak istemiş ayrılmak isteyince kadın arabayı bırak git demiş çocukla tek yapamam diye duygu sömürü yapmış baskabisey anlatmadı bana evde huzurum yok bunalıyorum dedi
Kadında çok pişman olmuştur bunların karşısında ağladığına ama ne kadar dolduğunu tahmin edebiliyorum. O kadın başkasının çocuğuna annelik etmiş, kendi cocugundan ayırmamış ama şimdi 3 yaşındaki çocuğu üvey evlat muamelesi görüyor. Kadın demezmi senin çocuğunda sokaklarda görseydi o zaman babasını neden evime geliyordu ben evliyken? Herşeyi bırak cocugun babasına komşu aracılığıyla ulaşmak ne demek?İlk kadın da adam boşanır boşanmaz altı ay sonra evlenmiş bu da sağlıklı değil. Adam mesaj atıyor dakikasına arayıp ben ne yaşıyorum biliyor musun diyor ağlıyor. İkisi de sorunlu
Elinizde el kadar bebek, babasıyla iletişime geçmek için komşu kadınların keyfine kaldınız mı? Ağlamış da ne demiş, Necati beni nasıl bırakırsın, geri dön mü demiş? 5 ay ardında ayı böğürmüş kadının.Ahlaksız insanlar değil iki kadın on kadını da sever. Ayrıca ahlaksız insanlar gayette ihtiyaçları var diye düşünür. Bunlar benim düşüncelerim değil koca denilecek herif düşünür diyorum. Diğer kadın da sanki kardeşiniz nasıl bu kadar karakterli olduğunu düşüniyorsunuz? Ben iki kadının da benzeri ahlak seviyelerinde olduğunu düşünüyorum yoksa koca mesaj atar atmaz geri arayıp ağlamazdı 2 saat
İlk kadın da adam boşanır boşanmaz altı ay sonra evlenmiş bu da sağlıklı değil. Adam mesaj atıyor dakikasına arayıp ben ne yaşıyorum biliyor musun diyor ağlıyor. İkisi de sorunlu
Bu anlattıklarınızı, "dul kadının ihtiyaçları olur onu da gidersin" gibi kadını ahlaksızlaştıran nesneleştiren kişiliksizleştiren bir cümle ile mi anlatabiliyorsunuz. Tüm dul kadınların giderilmesi gereken ihtiyaçları varmış gibi bir anlam çıkıyor ki bu ne kadar altı boş, ötekileştirici ve küçümseyici bir ifade. O zaman size önemli bir açıklama yapayım. Boşanmış bir kadın olarak yazıyorum. Öyle ihtiyaçlarımız yok çünkü bunu fizyolojik bir ihtiyaç olarak görmüyoruz ve beynimiz cinsellik dışında da bir sürü şeyle dolu. Aynı şekilde evliliği de bir ihtiyaç giderme müessesi olarak görmüyoruz. O yüzden daldan dala atlamadan, ya da kaybetmemek için kendimizden ödüm vermeden boşanabiliyoruz.Yoo mahinur’u desteklemiyorum aksine iki kadın da aynı derecede buluyorum. Ölümüne diğer kadını destekleyen buradaki tuhaf insanlar. Sizce de iki kadında da biraz tuhaflık yok mu? Mahinur zaten ahlak düzeyi belli bir kadın çok belli yani ayırmış evlenmiş. Ama diğer kadının da şu anki amacının bu olmadığını nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayrıca ben kocasının zihin yapısından bahsettim. Kocası böyle düşünür dedim. Ben böyle düşünüyorum demedim. Aralarında en ahlaksız zaten koca
E sende kafanı kullansaydın 7 sene bekleyip gene çekmeseydin kadın bu kadar akıllı diye mi dertleniyorsunKadın ne kaynana ne kayınpeder gördü rahatına baktı
Yahu alınacak bir şey yok bu benim düşüncem değil. Hiç mi Türk filmi izlemediniz. Kötü ve kaypak karakterler hep böyle söylemez mi? Konu sahibinin eşi de aynı böyle iğrenç birisi. İğrenç insanlar böyle düşünür diyorum. Baksana telefonu kapatır kapatmaz üzülmüş hemen öbür kadına teselliye gidecek emin olabilirsinizBu anlattıklarınızı, "dul kadının ihtiyaçları olur onu da gidersin" gibi kadını ahlaksızlaştıran nesneleştiren kişiliksizleştiren bir cümle ile mi anlatabiliyorsunuz. Tüm dul kadınların giderilmesi gereken ihtiyaçları varmış gibi bir anlam çıkıyor ki bu ne kadar altı boş, ötekileştirici ve küçümseyici bir ifade. O zaman size önemli bir açıklama yapayım. Boşanmış bir kadın olarak yazıyorum. Öyle ihtiyaçlarımız yok çünkü bunu fizyolojik bir ihtiyaç olarak görmüyoruz ve beynimiz cinsellik dışında da bir sürü şeyle dolu. aynı şekilde evliliği de bir ihtiyaç giderme müessesi olarak görmüyoruz. O yüzden daldan dala atlamadan, yada kaybetmemek için kendimizden ödüm vermeden boşanabiliyoruz.
Bekar bir iş arkadaşınla sevgili olsan adam da evlenelim dese 30 yaş üstü olarak beklememek isteyebilirsiniz.İlk kadın da adam boşanır boşanmaz altı ay sonra evlenmiş bu da sağlıklı değil. Adam mesaj atıyor dakikasına arayıp ben ne yaşıyorum biliyor musun diyor ağlıyor. İkisi de sorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?