- 7 Temmuz 2025
- 260
- -172
- 11
- 36
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.061
Neresi akıllı adam bana geri döndü niye bıraktı o zamanE sende kafanı kullansaydın 7 sene bekleyip gene çekmeseydin kadın bu kadar akıllı diye mi dertleniyorsun
Yav ablanı niye arıyorsun? Ablan çocuktan sorumlu bakan mı? Ablan çift terapisti mi? Kızım bırak şu ananı, ablanı artıkEşimi aradım içim sıkılıyor napcaksın dedim ben çocuğumla iki hafta bir görüşmem makul seviyede konuşacağız onunla tekrar gerekirse özür dileyeceksin dedi bana bağırıp çağırıp kapattım ağlamaktan gözlerim şişti ablamla konuştuk kadını arayayım ben konuşayım dedi sakın arama dedim
Ooohhhh içimin yağları eriidiiiiEşimi aradım içim sıkılıyor napcaksın dedim ben çocuğumla iki hafta bir görüşmem makul seviyede konuşacağız onunla tekrar gerekirse özür dileyeceksin dedi bana bağırıp çağırıp kapattım ağlamaktan gözlerim şişti ablamla konuştuk kadını arayayım ben konuşayım dedi sakın arama dedim
Senin gibi yapışsa mıydı?Neresi akıllı adam bana geri döndü niye bıraktı o zaman
Kimle konuşayım nereye gideyim bilmiyorum ki ona anlattım ama abla karışma dedim o da sinirlendi kadına ama bana de kızdı içten içe işleseydin çocuğu istemiyorum denir mi dedi o daYav ablanı niye arıyorsun? Ablan çocuktan sorumlu bakan mı? Ablan çift terapisti mi? Kızım bırak şu ananı, ablanı artık
İki gün daha zırlayıp paşa paşa kabul edeceksin yazık etme gözlerine şimdiden he de geç rahatla.Eşimi aradım içim sıkılıyor napcaksın dedim ben çocuğumla iki hafta bir görüşmem makul seviyede konuşacağız onunla tekrar gerekirse özür dileyeceksin dedi bana bağırıp çağırıp kapattım ağlamaktan gözlerim şişti ablamla konuştuk kadını arayayım ben konuşayım dedi sakın arama dedim
E hani senin bir lafınla şehir degistiriyordunuzEşimi aradım içim sıkılıyor napcaksın dedim ben çocuğumla iki hafta bir görüşmem makul seviyede konuşacağız onunla tekrar gerekirse özür dileyeceksin dedi bana bağırıp çağırıp kapattım ağlamaktan gözlerim şişti ablamla konuştuk kadını arayayım ben konuşayım dedi sakın arama dedim
Boşa sevinmeyin aratmam biliyorum olacakları ablamkötü konuşur kadın dava açar bir de hakaretten uğraşamam zaten telefonu yok ablamda kadının allahtanOoohhhh içimin yağları eriidiiii
Arasın arasın ablan da arasın.
Dün ne oldu başka şehire götürürüm kocamı diyordun. Şimdi özür dile diyor
Bir de kadını ararım diyordun. O gün dedim sana kadını ararsan kocan canını okur dedim ben. Tam da dediğim gibi oldu. Çok bilmiş ablan inşallah arar kadınıo zaman işte ikinci boşanmayı tadacaksın
Adamdan zaten kurtulmak istemiş, eşiniz ve sizin için "benden uzak olsunlar" diye düşünmüş olabilirNeresi akıllı adam bana geri döndü niye bıraktı o zaman
Kimseyle konuşma, mecbur musun? Kendi aklını dinle. Bak senin bu hale gelmenin en büyük nedenlerinden biri de o ananla ablan farkında değil misin?Kimle konuşayım nereye gideyim bilmiyorum ki ona anlattım ama abla karışma dedim o da sinirlendi kadına ama bana de kızdı içten içe işleseydin çocuğu istemiyorum denir mi dedi o da
Ne diyecekmiş ablan kadını arayıp? Hangi sıfatla arayacakmış? Siz ailecek tedavi görün bence. İndirimde alırsınız belki.Eşimi aradım içim sıkılıyor napcaksın dedim ben çocuğumla iki hafta bir görüşmem makul seviyede konuşacağız onunla tekrar gerekirse özür dileyeceksin dedi bana bağırıp çağırıp kapattım ağlamaktan gözlerim şişti ablamla konuştuk kadını arayayım ben konuşayım dedi sakın arama dedim
Bak tane tane söylüyorsun bunu kendine.Neresi akıllı adam bana geri döndü niye bıraktı o zaman
Ablanın seni dinleyeceğini düşünmen çok minnoş.Boşa sevinmeyin aratmam biliyorum olacakları ablamkötü konuşur kadın dava açar bir de hakaretten uğraşamam zaten telefonu yok ablamda kadının allahtan
Onu da dedim sen çok istiyorsan annenin evine git kafa dinle dedi bana kızım evde kalacak dediE hani senin bir lafınla şehir degistiriyordunuz
Ablaya bak içten içe işleseydin diye akıl veriyor. Kötülük sizde genetik galiba. Ufacık çocuk için neler düşünüp konuşuyorlar. Allah vicdan versin.Kimle konuşayım nereye gideyim bilmiyorum ki ona anlattım ama abla karışma dedim o da sinirlendi kadına ama bana de kızdı içten içe işleseydin çocuğu istemiyorum denir mi dedi o da
Hey maşallah bi cesaret gelmiş dayıya.Onu da dedim sen çok istiyorsan annenin evine git kafa dinle dedi bana kızım evde kalacak dedi
Adam seni bir tarafına takmıyor. Sadece çıkarı için senle. Bunu anlasan sevilmediğini anlasan biraz daha mantıklı davranırdın.Onu da dedim sen çok istiyorsan annenin evine git kafa dinle dedi bana kızım evde kalacak dedi
Ya adamın üstünde etkisi var sanıyor ona gülüyorumHey maşallah bi cesaret gelmiş dayıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?